N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: N-Gage szolgáltatás
Nem szeretnék egy képből kiindulni, de az Age of Empire 3 egy az egyben a jáva.
Nem tudom mi történik mostanában, de úgy látom, hogy a régi idők elmúltak(az új ötletek elfogytak), Nintend DS-ről portoltak egyszer és jáva lett az alap.
A válaszom a kialakult helyzetre:
Nem tudom mi történik mostanában, de úgy látom, hogy a régi idők elmúltak(az új ötletek elfogytak), Nintend DS-ről portoltak egyszer és jáva lett az alap.
A válaszom a kialakult helyzetre:
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E61i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jajj, istenem... Hát elolvastam hogy az offisöl oldalon mit írnak az aoe3-ról, hogy miért lesz nagy durranás... Hát a grafikát nem volt pofájuk odaírni, úgyhogy legalább nem hazudnak. De próbáljátok kitalálni! Hát mi lehet az az újdonság, amit egy n-gage debütálás hoz magával? Mi az új funkció? A mennyei ötlet? Talán néhányan már tudják: pontok. Jessz! Ugyaaaaaanis, a játékban elért eredmények alapján pontokat kapunk, és így követhetjükhelyezésünketazngagevilágranglistatöbbijátékosávalegyetemben! Ezaz!!!! Tényleg, csak erre vágyom, látni hogy a litvánok hogy tolják a kis 2ds stratégiát, vagy hogy Njebaszki meg a többiek hogy nyomják.. Igazából emellett talán már túl sok lenne a rendes grafika, jobb hanghatások, vagy bármi multiplayer. Kezdjük a pontokkal, az a legbiztonságosabb. Ez bizony így n0lla szááázalék lesz!
Ui: én szivem szerint elvenném a pontrendszert az egéééész n-gageből, mert ez a játékgyártók számára lassan valami kiskapu lesz, hogy ezt becsempészve egy hangyasz.rnyi újítást tegyenek a játékba, de ugyanakkor valahol mégis pont ugyanaz maradjon, mint addig volt. És a pontrendszer pont ez a lehetőség, egy rohadt kibuvo. De engem nem érdekel hogy hány pontom van. E Z S Z A A A A A RrRrRrRrR!
Ui: én szivem szerint elvenném a pontrendszert az egéééész n-gageből, mert ez a játékgyártók számára lassan valami kiskapu lesz, hogy ezt becsempészve egy hangyasz.rnyi újítást tegyenek a játékba, de ugyanakkor valahol mégis pont ugyanaz maradjon, mint addig volt. És a pontrendszer pont ez a lehetőség, egy rohadt kibuvo. De engem nem érdekel hogy hány pontom van. E Z S Z A A A A A RrRrRrRrR!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Kissé nyersen fogalmaztál de igazad van, az egész engédzs nyers. Vagy túlfőtt...merkur96 írta:Jajj, istenem...
Ezért mondom, hogy nem várok semmi jót semelyik játékuktól, eddig egyik se volt áttörés... Mindegy, igazából csak magamat ismétlem.
Majd az N-Gage 3.0 hehe
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Én így is már csak Block Breakerezek, mert nem találtam semmi normális faltöröt javaban/symbianban.MrAngelo írta:
...eddig egyik se volt áttörés...
Block Breakerhez adtak aktiváló kódot ezért meg se hackeltem a telót. Gépen szignózok azt csá.
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Nagyon jó faltörő játék a Digital Chocolate-től a 3D Brick Breaker Revolution! Évek óta játszom vele .
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
THXSalmi írta:Nagyon jó faltörő játék a Digital Chocolate-től a 3D Brick Breaker Revolution! Évek óta játszom vele .
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Igaz, én is rengeteget játszottam vele, de a 3D még nincs pár éve. csak a 2D. Azzal még többet játszottam még N70-es koromban.Salmi írta:Nagyon jó faltörő játék a Digital Chocolate-től a 3D Brick Breaker Revolution! Évek óta játszom vele .
De ha már N-Gage, tegnap ismét elkezdtem játszani a One-nal, nem is olyan rossz. Jó, hogy nem kell négyszáz gombot nyomni egyszerre és a grafika is jó.
- luciuscornelius
- Moderátor
Real Football 2009 (21,2 Mb telepítés nélkül)
Elérhető a trial verzió a hivatalos oldalon.
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
luciuscornelius írta:Real Football 2009 (21,2 Mb telepítés nélkül)
lehet hogy kapunk minőséget
de miért pont olyan játékot ami nem érdekel...
amúgy most vittem végig a NFS Undercover sis-es változatát
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- luciuscornelius
- Moderátor
Nos, kis fél perces meccset lehet játszani tetszőleges csapatokkal és ebből az jött le, hogy van egy minimális grafikai tupír, a midi hangokat élethű hangok váltották fel(a zene terén mp3 szintű) és szintén a hangokra vonatkozik, hogy a szurkolás itt is jól kidolgozott, de már nem mondja be a gólt és lehet, hogy mást sem, pedig ezt bírtam benne.