Az új fórum
Fórum szabályok
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
Ebben a fórumban KIZÁRÓLAG ezzel a fórummal kapcsolatos témák vannak, így az egéb szakmai kérdéseket a megfelelő topikokban tegyétek fel!
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Re: Az új fórum
Hát, az előző hsz-emben az opera 10-est és a 11-est írtam.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy biztosan nálad lesz a gond.
Esetleg tűzfal, vagy a böngésző tiltja a sütiket. A biztonsági szintet állítsd alacsonyabbra.
Ha szerver oldalon lenne a hiba, akkor egyszerre senkit nem engedne be, mivel a PHP kód minden oldalletöltésnél mindenkinél ugyanúgy fut le, böngészőtől függetlenül.
Ami pedik a kliens oldalon múlik, az a süti kezelés.
Tehát az ilyen esetekben kizárólag a felhasználói oldalon van a hiba.
Ez a jelenség nem összetévesztendő azzal, ha valaki próbál belépni más felhasználónévvel, és a 3-adik próba után kéri a biztonsági kérdést. Így utána a felhasználónév igazi gazdájánál is kéri a kérdést.
Tehát ez megint külön tészta, ha ilyen van.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy biztosan nálad lesz a gond.
Esetleg tűzfal, vagy a böngésző tiltja a sütiket. A biztonsági szintet állítsd alacsonyabbra.
Ha szerver oldalon lenne a hiba, akkor egyszerre senkit nem engedne be, mivel a PHP kód minden oldalletöltésnél mindenkinél ugyanúgy fut le, böngészőtől függetlenül.
Ami pedik a kliens oldalon múlik, az a süti kezelés.
Tehát az ilyen esetekben kizárólag a felhasználói oldalon van a hiba.
Ez a jelenség nem összetévesztendő azzal, ha valaki próbál belépni más felhasználónévvel, és a 3-adik próba után kéri a biztonsági kérdést. Így utána a felhasználónév igazi gazdájánál is kéri a kérdést.
Tehát ez megint külön tészta, ha ilyen van.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A biztonsági szinthez nem nyúltam. A tűzfalhoz szintén nem. Egyébként, az Eset Smart Security van fenn, interaktiv módban és ott a nokiaprogramok minden adatátvitele engedélyezve van. Ez a gond kb 2-3 napja jelentkezett, előtte nem volt ilyen. Még arra tippelek, hogy talán tényleg az Opera bolondult meg. Letöltöm újra telepítem, hátha.
Azt viszont továbbra sem értem, ha rányomok az oldal frissítésre, akkor pár kattintásig jó, utána megint nem csinálja a dolgát. Újabb oldalfrissítés, akkor megint elmegy egy darabig, és így tovább.
Szerk.
Az Opera újra telepítése megtörtént, semmi változás, minden maradt ugyanúgy.
Azt viszont továbbra sem értem, ha rányomok az oldal frissítésre, akkor pár kattintásig jó, utána megint nem csinálja a dolgát. Újabb oldalfrissítés, akkor megint elmegy egy darabig, és így tovább.
Szerk.
Az Opera újra telepítése megtörtént, semmi változás, minden maradt ugyanúgy.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor próbáld meg, amit írtam a főoldalra.Walaki01 írta:Már a főoldalra sem enged be, a fórumot nem is próbáltam.potter55 írta: Akkor a fórum működik, de a főoldal nem?
Kérj egy jelszóemlékeztetőt és utána már be tudsz lépni. A jelszót utána írd vissza a sajátodra. Tudom nem felejtetted el de egy próbát megér.
Fórumra beenged, mert most itt vagy.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Walaki01
- 4. szint
A telefonnal nem engedett be a fő oldalra sem, a fórumot meg nem próbáltam.potter55 írta:Akkor próbáld meg, amit írtam a főoldalra.Walaki01 írta:Már a főoldalra sem enged be, a fórumot nem is próbáltam.potter55 írta: Akkor a fórum működik, de a főoldal nem?
Kérj egy jelszóemlékeztetőt és utána már be tudsz lépni. A jelszót utána írd vissza a sajátodra. Tudom nem felejtetted el de egy próbát megér.
Fórumra beenged, mert most itt vagy.
Mint már írtam, megvan az eredeti, a fórum, és a főoldal által küldött aktivációs mail, tehát fix, hogy a jelszó jó.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
Régebben velem is hasonló történt, hogy a főoldalra nem tudtam belépni és a jelszó jó volt.Walaki01 írta: A telefonnal nem engedett be a fő oldalra sem, a fórumot meg nem próbáltam.
Mint már írtam, megvan az eredeti, a fórum, és a főoldal által küldött aktivációs mail, tehát fix, hogy a jelszó jó.
Botond-dal is mindent kizártunk, mi most te és csak a új jelszó kérése segített, utána visszaírtam a saját jelszóra és azóta is azzal lépek be.
Ezért írtam, hogy próbáld meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Walaki01
- 4. szint
Oké, egy próbát megér.
Szerk.
Megtörtént. Most jön a puding próbája......
Szerk.
Rosseb eszi. Ugyanaz a helyzet. Firefoxon jön a matematika, itt meg 3-4 klikkig műxik, utána oldalfrissítés és akkor megint jó 3-4 klikkre.
Szerk.
Megtörtént. Most jön a puding próbája......
Szerk.
Rosseb eszi. Ugyanaz a helyzet. Firefoxon jön a matematika, itt meg 3-4 klikkig műxik, utána oldalfrissítés és akkor megint jó 3-4 klikkre.
- Walaki01
- 4. szint
A hiba miatt elkövettem egy dupla hszt a A nagy szervizes topik-ban. Légyszi töröld a felesleget! Köszi.
- Walaki01
- 4. szint
Na végre. Beengedett a Firefoxszal is. Úgy tűnik, itt tökéletesen műxik. Ezek szerint az Opera a ludas.
- potter55
- Moderátor
Töröltem.Walaki01 írta:A hiba miatt elkövettem egy dupla hszt a A nagy szervizes topik-ban. Légyszi töröld a felesleget! Köszi.
Akkor használd azzal.Walaki01 írta:Na végre. Beengedett a Firefoxszal is. Úgy tűnik, itt tökéletesen műxik. Ezek szerint az Opera a ludas.
- Walaki01
- 4. szint
Köszi.potter55 írta:Töröltem.Walaki01 írta:A hiba miatt elkövettem egy dupla hszt a A nagy szervizes topik-ban. Légyszi töröld a felesleget! Köszi.
Na kipróbáltad a jelszó emlékeztetőt a főoldalon?
Igen kipróbáltam, már vissza is írtam az eredetire a jelszavamat. Most a Firefox beengedett és ott tökéletesen műxik. Tehát nagy eséllyel az Opera a ludas.
-
- Similar Topics
- Válaszok
- Megtekintve
- Utolsó hozzászólás
-
-
Fórum frissítések
Szerző: botond » 2020-02-06 csüt. 14:21:33 » Fórum: Fórum (csak a fórummal kapcsolatos dolgok!) - 1 Válaszok
- 7149 Megtekintve
-
Utolsó hozzászólás Szerző: botond
2020-02-08 szomb. 15:32:20
-