"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- kerek07
- Újonc
- Készüléktípus: SGS 2
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Re: "Hasznos" Android játékok!
Az előzőleg linkelt Catan lie verzió. ezen a linken elvileg letölthető az a verzió amiben a kampány mód is működik, Nops kolléga jóvoltából. Csak most aláltam, még nem próbáltam ki.
Rizikóval még nem találkoztam Androidon, de egy hasonló játékkal igen, bár nekem nem tetszett annyira mint az eredeti táblás játék, csak hasonlít hozzá; a neve: Aevum Obscurum
Rizikóval még nem találkoztam Androidon, de egy hasonló játékkal igen, bár nekem nem tetszett annyira mint az eredeti táblás játék, csak hasonlít hozzá; a neve: Aevum Obscurum
- Rating: 2.63%
Minek Neked ész? Van számítógéped!
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
Ma ez a játék nagyon lekötött: https://market.android.com/details?id=c ... lessRacing
gondoltam megosztom hátha valaki még nem ismeri. jó grafika és kezelhetőség, egy baj van vele, nagyon hamar meg lehet unni.
ez próba verzió! ha tetszik valakinek, akkor tudok linket adni!
gondoltam megosztom hátha valaki még nem ismeri. jó grafika és kezelhetőség, egy baj van vele, nagyon hamar meg lehet unni.
- nagy.balynt
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 37 times
köszi de mivel ez nem Gameloftos vagy EA-s, nyugodtan ide is kirakhatod a linkettomi937 írta:Ma ez a játék nagyon lekötött: https://market.android.com/details?id=c ... lessRacing
CyanoAce 7.1.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 i9100
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Egy Galaxy S-t cseréltem egy S2-re (hiába az egy is szinte tökéletes volt). Most a kettőnél feltettem az I9000-re való Dungeon Hunter 2-t (ismerős átdobta melóhelyen bluetoothon), Hazaértem wifivel feltettem, de indításnál fekete képernyő fogad. Ezek szerint az S2 nem kompatibilis az S1-re jó játékokkal?
nagyon megköszönném, ha priviben vki kisegítene egy oldallal (ahol S2-n futó nívós Gameloft játékokat találhatok) vagy akár .apk-kal.
Előre is köszönöm!
Egy Galaxy S-t cseréltem egy S2-re (hiába az egy is szinte tökéletes volt). Most a kettőnél feltettem az I9000-re való Dungeon Hunter 2-t (ismerős átdobta melóhelyen bluetoothon), Hazaértem wifivel feltettem, de indításnál fekete képernyő fogad. Ezek szerint az S2 nem kompatibilis az S1-re jó játékokkal?
nagyon megköszönném, ha priviben vki kisegítene egy oldallal (ahol S2-n futó nívós Gameloft játékokat találhatok) vagy akár .apk-kal.
Előre is köszönöm!
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
Jogos! nekem is egyszerűbb.. itt a link!nagy.balynt írta:köszi de mivel ez nem Gameloftos vagy EA-s, nyugodtan ide is kirakhatod a linkettomi937 írta:Ma ez a játék nagyon lekötött: https://market.android.com/details?id=c ... lessRacing
Jó játékot mindenkinek!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
ment a priviMetacska írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Starfront: Collision HD v1.0.0 for Galaxy S II
Supported Devices
Samsung GT-i9100 Galaxy S II
Link elérés: vagy nálam privátban, vagy "ott"
Supported Devices
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
moco írta:tnorbi írta:MEGÉRKEZETT!!!!! BackStab HD
hogy ez mekkora gagyi most szántam magam rá hogy kiprobáljam. állandoan beugrik a ház alapjába ha rosszul ugrok, onnan kijönni meg nem lehet bug bug hátán,de jokat röhögtem
Samsung galaxy s7 edge
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
dailemobile-on láttam egy videót róla bőven elég volt hozzá hogy amellett döntsek fel se teszem...Limahl írta:moco írta:tnorbi írta:MEGÉRKEZETT!!!!! BackStab HD
hogy ez mekkora gagyi most szántam magam rá hogy kiprobáljam. állandoan beugrik a ház alapjába ha rosszul ugrok, onnan kijönni meg nem lehet bug bug hátán,de jokat röhögtem
ez viszont nagyon jó csak elsőre elég nehéz de már vártam egy ilyen C&C féle stílusu stratégiátmoco írta:Starfront: Collision HD v1.0.0 for Galaxy S II
[/img]
Supported Devices
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Limahl írta:moco írta:tnorbi írta:MEGÉRKEZETT!!!!! BackStab HD
Nekem "szerencsére" még csak házon kívül járt De engem se fogott meg... Igazából egy játékot se játszok végig mert megunom Gépen is csak Fifa11 és F1 2010 amit nem töröltem egy hét után