Nokia Térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)

Hozzászólás Szerző: Todo »

Szabbi írta:Hahó!

Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
Letörlöd a CITIES mapát és a qt fájlt, majd elinditod a progit, hogy újra létrehozza ezeket és utánna ovival felteszed azokat a térképeket amire szükséged van!
These users thanked the author Todo for the post:
Szabbi (2011-07-04 hétf. 20:06:22)
Rating: 2.63%
kerelyfe
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kerelyfe »

A http://maps.ovi.com/ oldalon látom, hogy már Magyarország térképe eléggé friss (értem ezalatt, hogy készként tüntetik fel az M6, M31 autópályákat). Le tudom-e tölteni az ennek megfelelő verziót az E72-re?
Köszönöm!
axe33
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6233
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: axe33 »

kerelyfe írta:A http://maps.ovi.com/ oldalon látom, hogy már Magyarország térképe eléggé friss (értem ezalatt, hogy készként tüntetik fel az M6, M31 autópályákat). Le tudom-e tölteni az ennek megfelelő verziót az E72-re?
Köszönöm!
Korábban már volt róla szó, nem tervez az új szakaszokra, és nincs kiava telóra.
vapika
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: vapika »

Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?
viktor1004
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n8
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: viktor1004 »

sziasztok tud valaki valami jo poi editort amiben ikonokat lehet hozzarendelni?szerkesztettem egy poit hozzarendeltem ikont elmentettem atkonvertaltam lmx fajlba mivel az ovi maps azt tudja hasznalni foltettem a telefonra es nem az az ikon van a terkepen amit hozzarendeltem,hanem csak egy csillag...tud valaki megoldast erre?
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

vapika írta:Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?
A dolog felejtős. Olyan méretű a képfájl, amit le kéne tölteni a telóra, hogy: 1:)nem fér rá, 2:) nem tudja kezelni. :sad:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Szabbi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Szabbi »

Todo írta:
Szabbi írta:Hahó!

Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
Letörlöd a CITIES mapát és a qt fájlt, majd elinditod a progit, hogy újra létrehozza ezeket és utánna ovival felteszed azokat a térképeket amire szükséged van!
tehát akkor csak egyben lehet törölni...
köszi szépen!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

vapika írta:Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?
Amit már megnéztél előtte online (wifin) azt később offline is megnézheted. Ugyanúgy ugyanazt. Amúgy pedig feltalálták már a mobilnet előfizetést..
gabipaci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gabipaci »

Sziasztok.
Van egy n8-am, nokia maps, tele kedvencekkel (kb 15 db :) ). Szinkronizalok, kiirja, hogy oke, Asszony 5230-al belep a fiokomba, szinkronizal, kiirja oke, de valami 2 honappal ezelotti kedvencek vnnak ott, az ujak ninicsenek. Mi lehet a gond?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

gabipaci írta:Sziasztok.
Van egy n8-am, nokia maps, tele kedvencekkel (kb 15 db :) ). Szinkronizalok, kiirja, hogy oke, Asszony 5230-al belep a fiokomba, szinkronizal, kiirja oke, de valami 2 honappal ezelotti kedvencek vnnak ott, az ujak ninicsenek. Mi lehet a gond?
esetleg az N8-on az ujabb (3.06?) maps-al lettek létrehozva a kedvencek és azt az 5230-on lévő esetleg régebbi (3.04?) maps nem szeresse. ha így van, akkor esetleg próbáld meg feltenni a legújabb maps-ot az 5230-ra is, szerintem itt a letöltések közt megtalálod. vagy esetleg megnézheted a maps.ovi.com -on is a kedvenceidet hogy tényleg ottvannak-e.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”