Letörlöd a CITIES mapát és a qt fájlt, majd elinditod a progit, hogy újra létrehozza ezeket és utánna ovival felteszed azokat a térképeket amire szükséged van!Szabbi írta:Hahó!
Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
Nokia Térképek
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
A http://maps.ovi.com/ oldalon látom, hogy már Magyarország térképe eléggé friss (értem ezalatt, hogy készként tüntetik fel az M6, M31 autópályákat). Le tudom-e tölteni az ennek megfelelő verziót az E72-re?
Köszönöm!
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6233
- Has thanked: 1 time
Korábban már volt róla szó, nem tervez az új szakaszokra, és nincs kiava telóra.kerelyfe írta:A http://maps.ovi.com/ oldalon látom, hogy már Magyarország térképe eléggé friss (értem ezalatt, hogy készként tüntetik fel az M6, M31 autópályákat). Le tudom-e tölteni az ennek megfelelő verziót az E72-re?
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 2 times
Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
sziasztok tud valaki valami jo poi editort amiben ikonokat lehet hozzarendelni?szerkesztettem egy poit hozzarendeltem ikont elmentettem atkonvertaltam lmx fajlba mivel az ovi maps azt tudja hasznalni foltettem a telefonra es nem az az ikon van a terkepen amit hozzarendeltem,hanem csak egy csillag...tud valaki megoldast erre?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A dolog felejtős. Olyan méretű a képfájl, amit le kéne tölteni a telóra, hogy: 1:)nem fér rá, 2:) nem tudja kezelni.vapika írta:Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 1 time
tehát akkor csak egyben lehet törölni...Todo írta:Letörlöd a CITIES mapát és a qt fájlt, majd elinditod a progit, hogy újra létrehozza ezeket és utánna ovival felteszed azokat a térképeket amire szükséged van!Szabbi írta:Hahó!
Van egy E52-es telefonom. Kevés a hely ezért néhány térképet le kéne szednem. OVI suite-on keresztül telepítettem őket és az lenne a kérdésem, hogy hol és mit kell törölni a telóról, ha csak a szükségtelen országokat szeretném eltüntetni.
Előre is köszi!
köszi szépen!
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Amit már megnéztél előtte online (wifin) azt később offline is megnézheted. Ugyanúgy ugyanazt. Amúgy pedig feltalálták már a mobilnet előfizetést..vapika írta:Ovi mapsba szeretnék műholdas nézetet használni, de offline. Hogyan kell letölteni a hozzávalókat?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok.
Van egy n8-am, nokia maps, tele kedvencekkel (kb 15 db
). Szinkronizalok, kiirja, hogy oke, Asszony 5230-al belep a fiokomba, szinkronizal, kiirja oke, de valami 2 honappal ezelotti kedvencek vnnak ott, az ujak ninicsenek. Mi lehet a gond?
Van egy n8-am, nokia maps, tele kedvencekkel (kb 15 db

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
esetleg az N8-on az ujabb (3.06?) maps-al lettek létrehozva a kedvencek és azt az 5230-on lévő esetleg régebbi (3.04?) maps nem szeresse. ha így van, akkor esetleg próbáld meg feltenni a legújabb maps-ot az 5230-ra is, szerintem itt a letöltések közt megtalálod. vagy esetleg megnézheted a maps.ovi.com -on is a kedvenceidet hogy tényleg ottvannak-e.gabipaci írta:Sziasztok.
Van egy n8-am, nokia maps, tele kedvencekkel (kb 15 db). Szinkronizalok, kiirja, hogy oke, Asszony 5230-al belep a fiokomba, szinkronizal, kiirja oke, de valami 2 honappal ezelotti kedvencek vnnak ott, az ujak ninicsenek. Mi lehet a gond?