N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
A qt nem megy fel rendesen, ha be van kapcsolva az installserver patch, vagy ha módosított installserver.exe van a sys/bin könyvtárban.
- These users thanked the author farkas-laci for the post:
- tarcsajana (2011-06-20 hétf. 21:01:50)
- Rating: 2.63%
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
ez volt a gond, kikapcsoltam az installserver pecst és hibaüzenettel feltelepült és indulnak a qt-s alkalmazások.farkas-laci írta:A qt nem megy fel rendesen, ha be van kapcsolva az installserver patch, vagy ha módosított installserver.exe van a sys/bin könyvtárban.
köszönöm szívesen!

- These users thanked the author GepAllat for the post:
- tarcsajana (2011-06-20 hétf. 21:01:43)
- Rating: 2.63%
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
farkas-laci írta:A qt nem megy fel rendesen, ha be van kapcsolva az installserver patch, vagy ha módosított installserver.exe van a sys/bin könyvtárban.
Bakker....mar csapom is szet...remelem igazatok van..
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
Sziasztok, kellene egy kis help!
Barátnőm telefonját szerettem volna most újrahúzni jaffal, de van egy kis gond: elég régi cfw volt neki fent amit még anno én raktam rá, és gondoltuk hogy egy újabbat rárakunk most mert már amúgy is eléggé be volt szegény gép lassulva... mindent a szokásos proci szerint csináltam, fel is megy a szoft de a végén a "pooling phone" sornál elakad, 3szor ujraindul a teló és annyi... feljön még egy igen/nem üzenet hogy " ha a teló nem indul újra akkor várjak a telóra és nyomjak Igent vagy ha nem történik semmi akkor nemet" mindkettőt megpróbáltam de a teló nem indul a végén a jaf kiirja hogy phone not found...
1et rezzen a teló ha most be akarom kapcsolni de semmi sem történik aztán... flashelni viszont engedi akárhányzor akarom, sima eredeti szoftot és több féle módosított szoftot is próbáltam hátha valamelyikkel elindul de semmi... próbáltam normál módban és test módban is de ugyanaz a hiba... 5lete valakinek???
Köszönöm!
(ez vicc, most már felmegy az eredeti szoft de semmilyen cfw-t nem tudok felrakni... mindent ugyanúgy csinálok pedig... csak a gyárit tudom felrakni rá... -- grrrrrr)
Barátnőm telefonját szerettem volna most újrahúzni jaffal, de van egy kis gond: elég régi cfw volt neki fent amit még anno én raktam rá, és gondoltuk hogy egy újabbat rárakunk most mert már amúgy is eléggé be volt szegény gép lassulva... mindent a szokásos proci szerint csináltam, fel is megy a szoft de a végén a "pooling phone" sornál elakad, 3szor ujraindul a teló és annyi... feljön még egy igen/nem üzenet hogy " ha a teló nem indul újra akkor várjak a telóra és nyomjak Igent vagy ha nem történik semmi akkor nemet" mindkettőt megpróbáltam de a teló nem indul a végén a jaf kiirja hogy phone not found...
1et rezzen a teló ha most be akarom kapcsolni de semmi sem történik aztán... flashelni viszont engedi akárhányzor akarom, sima eredeti szoftot és több féle módosított szoftot is próbáltam hátha valamelyikkel elindul de semmi... próbáltam normál módban és test módban is de ugyanaz a hiba... 5lete valakinek???
Köszönöm!
(ez vicc, most már felmegy az eredeti szoft de semmilyen cfw-t nem tudok felrakni... mindent ugyanúgy csinálok pedig... csak a gyárit tudom felrakni rá... -- grrrrrr)
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
úgy látszik nagyon kihalt itt mindenki... 

Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
-
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
Én már várom az új FW tökéletesre főzött változatát farkas-laci mesterszakácstól... Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.AnubiSV írta:úgy látszik nagyon kihalt itt mindenki...
Már nagyon megérett a minim egy újrahúzásra.. nem tudom, de olyan gyenge a térereje egy ideje, ahol mások simán telefonálnak, nekem 0... vonaton szinte használhatatlan... meg hibaüzenettel megszakad időnként ha telefonálok, reménykedem hogy csak szoftveres a gond.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
Most jött ki az új v30-as szoftver.Deviney írta: Én már várom az új FW tökéletesre főzött változatát farkas-laci mesterszakácstól... Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Már nagyon megérett a minim egy újrahúzásra.. nem tudom, de olyan gyenge a térereje egy ideje, ahol mások simán telefonálnak, nekem 0... vonaton szinte használhatatlan... meg hibaüzenettel megszakad időnként ha telefonálok, reménykedem hogy csak szoftveres a gond.

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Nincs fent valami hívásrögzítő program? Nálam akkor szokott megszakadni így.Deviney írta:Én már várom az új FW tökéletesre főzött változatát farkas-laci mesterszakácstól... Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.AnubiSV írta:úgy látszik nagyon kihalt itt mindenki...
-
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
De van fent... De eddig semmi gond nem volt vele, mostanában kezdte csak csinálni.farkas-laci írta:Nincs fent valami hívásrögzítő program? Nálam akkor szokott megszakadni így.