Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: sanyci »

Doky586 írta:
potter55 írta:
Doky586 írta:Mégegy kérdés. Hol lehet letiltani azt hogy a telefon oldalán levő fényképezőgép gombot megnyomva elinduljon a fényképező ?
Sajnos olyan helyen van ahol nagyon sokszor véletlenül nyomom meg..
Sehol.
Kár hogy visszafelé fejlődtek. A gombokat a 4éve kiadott E51-en is konfigurálni lehetett alapból. itt már nem.. :sly:
Az E51-en sem lehetett a készülék oldalán lévő gombokat konfigurálni. A navi körüli gombok a C7-ről meg hiányoznak, a navi gombbal együtt...

SZVSZ használd az automata billentyűzárat, de tedd fel pl. a PowerUnlock-ot, és állítsd be úgy, hogy a kamera gombra oldja a billentyűzárat. Így ha "megfogod" a telót, csak felold a zár, de a kamera nem indul el...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
radolive
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: radolive »

üdvözletem!

t-mobil által letiltott telefont újra használhatóvá tudok tenni valahogy? ha jól értesültem ezeket imei alapján tiltja a szolgáltató. szerintetek van arra lehetőség, hogy használni tudjam valamelyik szolgáltatónál a telót?

ha nincs, akkor érdekelne, hogy miként tudok megszabadulni a készüléktől és mi ebben az esetben a reális ára.

üdv
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

radolive írta:üdvözletem!

t-mobil által letiltott telefont (C7) újra használhatóvá tudok tenni valahogy? ha jól értesültem ezeket imei alapján tiltja a szolgáltató. szerintetek van arra lehetőség, hogy használni tudjam valamelyik szolgáltatónál a telót?

ha nincs, akkor érdekelne, hogy miként tudok megszabadulni a készüléktől és mi ebben az esetben a reális ára.

üdv
Nem tudod. Azt csak a szolgáltató tudja.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

t-mobil által letiltott telefont újra használhatóvá tudok tenni valahogy? ha jól értesültem ezeket imei alapján tiltja a szolgáltató. szerintetek van arra lehetőség, hogy használni tudjam valamelyik szolgáltatónál a telót?

üdv
Én ingyen átveszem, de csak adásvételivel, hogy bizonyítani tudjam, hogy nem loptam.
Kb. erre számíts mástól is, ha el akarod adni... :cry3:
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

sanyci írta:

üdv
Én ingyen átveszem, de csak adásvételivel, hogy bizonyítani tudjam, hogy nem loptam.
Kb. erre számíts mástól is, ha el akarod adni... :cry3:
Szia!

Ha minden kép használni akarod a telot, ugy ahogy azt kell esetleg olvasd el ezt: [SALE] IMEI API override mod ITT:
http://symbian-coderus.blogspot.com/201 ... -soon.html
Itt Coderus Ír arról hogy meglehet változtatni a az imei számot! ;)
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

sanyci írta:tedd fel pl. a PowerUnlock-ot, és állítsd be úgy, hogy a kamera gombra oldja a billentyűzárat. Így ha "megfogod" a telót, csak felold a zár, de a kamera nem indul el...
ok kösz, majd kipróbálom.. (tehát mégiscsak lehet)
radolive írta:t-mobil által letiltott telefont újra használhatóvá tudok tenni valahogy?
hát persze. de erről gondolom értesítettek hivatalos levélben.. Gondolom fizetned kellene. lopott készüléket meg nem használni. vagy orgazdától vetted kéz alatt féláron? :shock:
ha nincs, akkor érdekelne, hogy miként tudok megszabadulni a készüléktől
Bedobod egy (szelektív telefongyűjtő) kukába amikor elmész mellette. ;)
radolive
Újonc
Újonc

Doky586
ha én vettem volna a telefont a t-nél akkor nem lennének olyan gondok, hogy nem fizetem. nincsenek szerencsére ilyen jellegű gondjaim.
a hardverapron vettem egy embertől, de sajnos nem írtam átvételit és akkor még minden rendben volt a telefonnal, a garipapír is megvolt. a vásárlás után 2hónappal tiltották le. megkérdeztem a t-s ügyfélszolgálatot, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy tartozás van rajta, de azt nem mondták meg hogy mennyi és ki tartozik (az adatvédelmi törvény miatt nem mondhatnak többet). szóval van egy c7-em, amiben minden funkció használható, csak a telefon és sms küldés nem.

nokiae668
köszönöm a linket, lehet megpróbálkozom vele, bár ilyen jellegű "feladatot" még nem végeztem. ha esetleg tudod mit kellene tennem, akkor szívesen venném a segítségedet.

üdv
radolive
Újonc
Újonc

ha nincs, akkor érdekelne, hogy miként tudok megszabadulni a készüléktől
Bedobod egy (szelektív telefongyűjtő) kukába amikor elmész mellette. ;)[/quote]

szelektívbe nem dobom, mert naviként és zenelejátszóként használom inkább a kocsiba. azért köszönöm az "építő" jellegű " hozzászólásaid
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Doky586 írta:
Todo írta:
Doky586 írta:Hogy kell a telefon beépített böngészőjén új (üres) ablakot nyitni ?
Két oldalt akarok felváltva nézegetni.
Azthiszem sehogy legalábbis nekem sem sikerült!
Automatikusan megnyílik több lap ha pl itt a nokiaprogramok fórumot olvasom vele, csak gondoltam ezt manuálisan is meg tudnám nyitni máshol..
Arra gondoltam én is, hogy manuálisan akarsz új ablakot nyitni, ezért ajánlottam az operát, mert azzal lehet!
deurob
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GS4
Has thanked: 17 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: deurob »

Sziasztok!
Nem tudja vki hogyan lehet eltüntetni azt a sort amiben az óra, naptár és profil van? Hosszan megnyomva a főképernyő szerkesztésénél ezt a sort csak áthelyezni lehet, szerkeszteni vagy törölni nem tudom.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”