Probáld ki ezt:Hopo írta:esetleg a szignózást h lehet kikerülni a legegyszerűbben?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40593
Olvasd el ezt: viewforum.php?f=84
Probáld ki ezt:Hopo írta:esetleg a szignózást h lehet kikerülni a legegyszerűbben?
bzs73 írta:CerthackHopo írta:esetleg a szignózást h lehet kikerülni a legegyszerűbben?
Hejj.Lassú voltam.
Furcsa módon oldódott meg a dolog:papzi írta:Nagyon érdekes amit írsz a következők miatt:golyos írta:Tudomásom szerint ekkora távolságot nem tanácsos egyben terveztetni pont azért mert irdatlanul eszi a memoriát.papzi írta:Egy gyors kérdés: tapasztalta-e valaki már azt a jelenséget, hogy nagyobb távolságra (úgy tűnik 1000 km fölött) nem tervez a program. Hosszú-hosszú ideig számol, majd azt mondja: "útvonal nem található!" érdekes módon, ha egy közelebbi pontot adok meg, akkor megcsinálja a tervezést. N86 telefonon teljes Európa térkép (ami letölthető legfrissebb). És ami érdekes, a legfrissebb Garmin City Navigator Európa térkép ugyanezt csinálja: nagyobb távolságra "kevés a memória" hibaüzenettel nem végzi el a tervezést. Akár a telefonon (Garmin Mobile XT), akár PNA-n (NÜVI300) próbálom.
Úgy tudom, a Garmin és az OVIMaps ugyanazt az alaptérképet használja, nekem úgy tűnik itt van valami bibi.
Még valami:
Ugyanezen a telefonon van Sygic is, teljes európa alaptérképpel (szintén a lehető legfrissebb), itt ugyanezt a nagyobb távolságot (konkrétan: Stockholm, Párizs, vagy Barcelona) elkészíti az útvonaltervet, míg az OVI és a Garmin nem!
Bontsd szét Pld: Budapest-Bécs Bécs-München stb.
A garminnak van Pc-n szerkeszthető utvonalterv készitője.
- korábban (régebbi térképváltozatoknál) ez nem volt gond. Tehát ugyanezeket a vasakat használva simán tervezett Mo és Svédország között.
- adott esetben épp azért akarok megterveztetni egy hosszabb utat egyben, hogy lássam az össz időt vagy várható érkezési időt. Ha részletekben tervezek, akkor lehet, hogy más útvonalpontok jönnek ki ráadásul.
- ismerem a Mapsource-t, meg is van. Ezzel is érdekes dolog van, ugyanazt a térképalapot használva, rendszeresen más útvonalat tervez, mint a mobil vagy a PNA.
No de az alapprobléma mégiscsak az, hogy eddig megtervezte a Pécs-Veddige(itt lakik az öcsém) útvonalat egyben, most meg nem hajlandó, és azért közben a Cseheknél és a Németeknél is változnak utak. Épülnek és lezárásra kerülnek útszakaszok...
A Beállítások/Navigáció résznél van olyan, hogy Optimalizált háttérvilágítás, az valami hasonló lehet, nekem legalábbis elhalványult tegnap térképnézegetés közben és nem tudtam miért van.koti írta:Bocs az igazán nem ide való kérdésért. Van arra megoldás, hogy csak akkor mutasson képet a Nokia Maps, ha beszél, vagy szükség van rá. A Garminnál lehet állítani ezt. Gyanítom itt nem.