22.0.110 software-en kéne hogy menjen a helloox2.10? mert ha szignozom és felrakom elinditja a telepitést de aztán közle h certificate blabla...
valami ötlet?
és van itt valahol n97hez is iylen program gyüjtemény hogy mik a legjobbak a telora stb mint n96? sztem tök hazsnos votl az
22.0.110 software-en kéne hogy menjen a helloox2.10? mert ha szignozom és felrakom elinditja a telepitést de aztán közle h certificate blabla...
valami ötlet?
és van itt valahol n97hez is iylen program gyüjtemény hogy mik a legjobbak a telora stb mint n96? sztem tök hazsnos votl az
Sziasztok, napokban vettem egy N97 est. És van egy kis bibi.
A hiba:
Amikor egy darabig nem nyulok a telóhoz, azaz zsebbe van, ... és amint kéne használnom, vagy jön egy hívás, akkor az érintőpanel nem reagál egy percig. :SS Szinte semmit, utánna meg müködik rendesen. Nagyon kellemetlen, mi lehet a hiba? uj szoftot raktam rá amit csak lehet. Ovi val. Ötlet ? :S van hozzá 6 hónap telenoros garancia, de nem én vettem a készüléket, a vateran vásároltam egy sráctól, és így is tudom érvényesíteni itt ahol én lakom?
Köszönöm előre is ha valaki segíteni tud az ügyben!
Sly65 írta:Sziasztok, napokban vettem egy N97 est. És van egy kis bibi.
A hiba:
Amikor egy darabig nem nyulok a telóhoz, azaz zsebbe van, ... és amint kéne használnom, vagy jön egy hívás, akkor az érintőpanel nem reagál egy percig. :SS Szinte semmit, utánna meg müködik rendesen. Nagyon kellemetlen, mi lehet a hiba? uj szoftot raktam rá amit csak lehet. Ovi val. Ötlet ? :S van hozzá 6 hónap telenoros garancia, de nem én vettem a készüléket, a vateran vásároltam egy sráctól, és így is tudom érvényesíteni itt ahol én lakom?
Köszönöm előre is ha valaki segíteni tud az ügyben!
Szia!
Phoenix-el húzd újra a szoftvert. Ha megvan a garipapír, vagy a számla, akkor szervizelik a telefont, függetlenül attól, hogy ki vásárolta.
Szia, Phoenix el hogyan kell újra tenni, régen csináltam már N82n de már nem emlékszem és nem szeretném elrontani. Nokia szervízbe kell vinni jól sejtem?
Köszi a segítséget, egyébként ez már másnak is előfordult?
Sly65 írta:Szia, Phoenix el hogyan kell újra tenni, régen csináltam már N82n de már nem emlékszem és nem szeretném elrontani. Nokia szervízbe kell vinni jól sejtem?
Sly65 írta:Szia, Phoenix el hogyan kell újra tenni, régen csináltam már N82n de már nem emlékszem és nem szeretném elrontani. Nokia szervízbe kell vinni jól sejtem?
De ha a szervíz mellett döntesz akkor inkább egyből a nokia szervízbe vidd és ne a telenorhoz, mert úgy sok-sok időt megtakaritasz! Úgyanis a telenornál nem szervízelnek hanem beveszik a telot és ők is továbbküldik a nokiához!
Köszönöm a segítséget, Nokia márkaszervízbe viszem be ismerőssel, aki jóban van a szervízesekkel, remélem sikerrel járok max 2 nap alatt :-) mert már vettem rá Tokot :-)
Azt mondták 1-2 hét mert felküldik egyből Pestre. Ha már a két évből csak 6 hónap garancia van, akkor az csak a szoftveres részére érvényes? Vagy alkatrészt is cserélnek ha pl az érintőpanel szar. Vagy alaplap hiba?
Ha kicserélik az érintőpanelt,garancia ujraindul? Vagy ha a alaplapot cserélik, akkor ujraindul a garancia?
Üdv
Nos én is beújítottam egy ilyen telot. Féltem tőle mert sok problémát lehet olvasni, de nekem szerencsére semmi ilyesmi nem jött elő talán mert "Made in Finland"..
Abban szeretném segítségetek kérni, hogy azt meg lehet e oldani, ha hozzáérek a kijelzőhöz az bekapcsolódik. 5800 így működött, itt viszont meg kell nyomni a kis gombot és akkor jön csak be a kép.