Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Ezt nem hiszem el, az egész azon múlt hogy az SW.UNL fájlt kib..ott NAGY BETŰVEL kell menteni!!! 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Igen, van akinek csak így működik a dologxinosz írta:Ezt nem hiszem el, az egész azon múlt hogy az SW.UNL fájlt kib..ott NAGY BETŰVEL kell menteni!!!

Ezért nem a telefon topicjában, hanem a program topicjában érdemes feltenni a kérdést.....
- Rating: 2.63%
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Úgy gondolom ez lehet a magyarázat:xinosz írta:Ezt nem hiszem el, az egész azon múlt hogy az SW.UNL fájlt kib..ott NAGY BETŰVEL kell menteni!!!
http://sonusdream.blogspot.com/2006/10/ ... an-os.html
Tehát a Symbian OS kis és nagybetű-érzékeny.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
Hát sajnos eszem ágában sem volt erre gondolni, de mind1, a lényeg hogy mostmár 100%-osan mükszik a cucc! 

- goger83
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
sziasztok, kezembe került egy 5800 amire cfw-t kellene rakni, 5230 at már csináltam ezerszer szval nem akadály, melyik cft-t ajánljátok erre? mi a "legjobb"? persze tudom olyan h legjobb nincs mert kinek mi, de azért mégis... én kersgettem de nem tudom eldönteni és jólenne 1-2 napon belül megcsinálni ezért is kérdezem itt. köszi!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!goger83 írta:sziasztok, kezembe került egy 5800 amire cfw-t kellene rakni, 5230 at már csináltam ezerszer szval nem akadály, melyik cft-t ajánljátok erre? mi a "legjobb"? persze tudom olyan h legjobb nincs mert kinek mi, de azért mégis... én kersgettem de nem tudom eldönteni és jólenne 1-2 napon belül megcsinálni ezért is kérdezem itt. köszi!
Itt nézelődj!

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Deus
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Üdv mindenki!
Nekem egy olyan problémám van hogy feltettem egy főzött romot a telóra korábban. Volt néhány baj vele ,úgy döntöttem hogy visszarakom a gyárit. A Navifirmen leszedtem a telefonnak "megfelelő" verziót: t-mobile-os magyar piros. A szoftver fel is futott de már az OVI Store frissítésnél érvénytelen tanúsítvány felirattal elhajt ,csakúgy mint amikor az Ovi Suittal próbálom frissíteni. Alapvető frissítéseket és dolgokat nem enged ,próbáltam másik tipus után kutatni Navifirmen ,de nem találtam még semmi használhatót. Segítsetek pls.
Nekem egy olyan problémám van hogy feltettem egy főzött romot a telóra korábban. Volt néhány baj vele ,úgy döntöttem hogy visszarakom a gyárit. A Navifirmen leszedtem a telefonnak "megfelelő" verziót: t-mobile-os magyar piros. A szoftver fel is futott de már az OVI Store frissítésnél érvénytelen tanúsítvány felirattal elhajt ,csakúgy mint amikor az Ovi Suittal próbálom frissíteni. Alapvető frissítéseket és dolgokat nem enged ,próbáltam másik tipus után kutatni Navifirmen ,de nem találtam még semmi használhatót. Segítsetek pls.
Lumia 735 Gray
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!Deus írta:Üdv mindenki!
Előszö is, hogy tudjunk segíteni, tudni kéne, hogy jelenleg hányas szoft van a telódon. Egyébként a gond nagy valószínüséggel az, hogy a frissítés átírta a product kódot. Ha a teló még garanciás volt, akkor arról már lemondhatsz. Ajánlom a Phoenix topikot! Itt olvasd el az első oldal, első hozzászólását!

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800NE
- Has thanked: 2 times
hali!
azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan program, amivel a fényképező expozíciósidejét lehet buherálni.
azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan program, amivel a fényképező expozíciósidejét lehet buherálni.
-
- Újonc
Üdv Mindenkinek! Egy kis gondom lenne amiben segítséget keresek. Lefrissítettem a Nokia 5800-ám az OVI-n keresztül, azóta a képernyő megfelezve, alul "mákos" felül fut a felület, mint a régi szellemképes TV-n. (gyakorlatilag kezelhetetlen) Már újratelepítettem, nem segít. Előtte tökéletesen ment. A telót én vettem tavaly T-mobile-nál, nem lett függetlenítve, de a garin túl van.
Esetleg ötlet valakitől. (Tudom szervíz de előtte...