Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Szia Damir!
Köszi a választ.
A progikat töröltem. Megpróbálom a kódos resetet. A QT majd újrarakom. A phoenix-től tartok, mert nem ismerem. Ha az első módszer nem lesz jó akkor marad a phoenix.
Köszi a választ.
A progikat töröltem. Megpróbálom a kódos resetet. A QT majd újrarakom. A phoenix-től tartok, mert nem ismerem. Ha az első módszer nem lesz jó akkor marad a phoenix.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!Thomassz írta:Sziasztok!
A telefonom belassult,a progik nem indulnak el. A képeket, videókat lementem PC-re a névjegyzéket pedig a simkártyára. Hogyan tudom teljesen eredeti állapotra visszaállítani a telefont? Ha jól emlékszem bizonyos progikat nekem kell külön telepíteni a gyáriak közül?
Köszi a segítséget.
1. Leformázod az E meghajtot!
2. A navifirm progival Nokia Care Suite módban a kijelölt 6 fájl mellé még kijelölöd a prd.uda.fpsx és 8GB.fpsx fájlokat és igy együtt a 8 fájlt töltöd le!
3. Ezt bemásolod a "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-675" mappába! (ha a mappa nem létezik akkor létrehozod!)
4. Phoenix-szel felteszed a telodra és máris olyan lesz a készülék mint amikor kihoztad a boltból!
5. Biztonsági mentésből csak a névjegyzéket,naptárbejegyzéseket és képeket-videókat tedd vissza, mert ha mást is visszateszel az esetleg problémát okozhat!
Néha itt is érdemes szétnézni, mert sokmindenre kapsz választ:
viewtopic.php?f=136&t=3122
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Köszi Todo!
Remélem megcsinálni nem olyan bonyolult mint ahogy le van írva :-) A topicot is átnézem.
Remélem megcsinálni nem olyan bonyolult mint ahogy le van írva :-) A topicot is átnézem.
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
A névjegyzéket ne a SIM-re mentsd, hanem a microSD-re!Thomassz írta:Sziasztok!
A telefonom belassult,a progik nem indulnak el. A képeket, videókat lementem PC-re a névjegyzéket pedig a simkártyára. Hogyan tudom teljesen eredeti állapotra visszaállítani a telefont? Ha jól emlékszem bizonyos progikat nekem kell külön telepíteni a gyáriak közül?
Köszi a segítséget.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- Újonc
Szia Todo!
Nálam a *#7370# nem működik. Pár hsz-szel feljebb írtad a hard resetet. Az nálam is megoldás lenne? Tartok ettől a navifir + phoenix-től.
Köszi
Nálam a *#7370# nem működik. Pár hsz-szel feljebb írtad a hard resetet. Az nálam is megoldás lenne? Tartok ettől a navifir + phoenix-től.
Köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen jó. Csak akkor az előretelepített programok nem lesznek rajta, ha ez nem gond, akkor jó.Thomassz írta:Szia Todo!
Köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
Köszi potter55.
Az ovi suit és a térképek fognak hiányozni, ha jól tudom? Már nem most, de végig olvastam ezt a fórumot. Illetve van lista az előre telepített progikról?
Köszi
Az ovi suit és a térképek fognak hiányozni, ha jól tudom? Már nem most, de végig olvastam ezt a fórumot. Illetve van lista az előre telepített progikról?
Köszi
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha félsz a phoenix-es frissítéstől akkor természetesen a hard reset is jó!Azért nem a hard resetet ajánlottam elsőre, mert azt kérdezted: "Hogyan tudom teljesen eredeti állapotra visszaállítani a telefont?" Azért barátkozz a gondolattal, mert nagy valószinüséggel elöbb-utobb a phoenix-et is használni fogod! Nem olyan bonyolult mint ahogy első nekifutásra kinéz!Thomassz írta:Köszi potter55.
Köszi
Azt nem tudom, hogy konkrétan van-e lista az elöre telepített dolgokról, de minden progit le lehet tölteni utólag is a legtöbbjüket akár innen az oldalról!
-
- Újonc
Szia Todo!
Barátkozom a phoenix-es gondolattal. Egyébként mi a különbség a hard reset-es és a phoenix-es megoldás között? Köszönök minden segítséget.
Barátkozom a phoenix-es gondolattal. Egyébként mi a különbség a hard reset-es és a phoenix-es megoldás között? Köszönök minden segítséget.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Thomassz:
Az hogy ha phoenixet választod akkor rajta lesznek az elöretelepített programok is.
Az hogy ha phoenixet választod akkor rajta lesznek az elöretelepített programok is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.