Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

macko írta:Sziasztok, tud nekem ajánlani valaki olyan programot, amivel BT-n keresztül egyszerre több névjegyet is küldhetek?
Szia!
Nem kell hozzá külön progi!
Névjegyzék>Az első névre amit küldeni akarsz hosszan rányomsz>Megjelölés>A következökre már csak röviden>Megjelölés>Majd ha az összes megvan akkor bármelyik megjelöltre röviden rányomsz>>Küldés névjegyként>Bluetooth-on! Alkalmaztam már úgyhogy biztosan müködik!
These users thanked the author Todo for the post:
macko (2011-05-27 pén. 07:28:46)
Rating: 2.63%
aneurismo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8-00
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: aneurismo »

Hi!
Nálunk is fenn áll az alábbi probléma!
Néha-néha idegesítően megszakítja a hívást mindkét készülékünk!
DE!
Rájöttünk párommal,hogy ez csak az instabil 3.5g-s területeken jön elő!
Szo, felhívom a másik n8at,kicseng... elmegy a 3g és a másik oldalt a saját hangját hallja párom!Vica versa!
Nem akarok átállni kettős módról szimpla gsm-re,bár ez orvosolná a problémát,mert kipróbáltuk.
Valami más megoldás érdekelne!
Esetleg valami beállítási
probesz ez? :hmm2:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

eriklili13 írta:Azt nem tudom,hogy azok jók-e,mivel automatikusan állitja be,nem én állitottam be.Ha leirnád nekem akár pü-ben a beállitást,akkor le tudnám ellenőrizni,hogy mi a rossz.
előre is nagyon köszi!!!!

Próbaképpen beállitottam a citromail fiókomat,de azzal ugyan az a helyzet,megnyitsra bökök és picit ugrik,de nem nyitja meg! :oops:
Az automatikus beállitással van beállitva az én gmail-es fiókom is és tökéletesen müködik minden! A web böngészöt tudod használni? A hivatkozást a gyári web böngészövel nyitja meg, nem lehet, hogy ott nem stimmel valami beállitás?
morpheuss12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
Has thanked: 28 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: morpheuss12 »

Todo írta:
eriklili13 írta:Azt nem tudom,hogy azok jók-e,mivel automatikusan állitja be,nem én állitottam be.Ha leirnád nekem akár pü-ben a beállitást,akkor le tudnám ellenőrizni,hogy mi a rossz.
előre is nagyon köszi!!!!

Próbaképpen beállitottam a citromail fiókomat,de azzal ugyan az a helyzet,megnyitsra bökök és picit ugrik,de nem nyitja meg! :oops:
Az automatikus beállitással van beállitva az én gmail-es fiókom is és tökéletesen müködik minden! A web böngészöt tudod használni? A hivatkozást a gyári web böngészövel nyitja meg, nem lehet, hogy ott nem stimmel valami beállitás?
Szerintem is simán nézd meg a web böngésződet hogy fel megy -e egy adott helyre ,ha nem akkor nyilván ott van valami gigszer mert nekem is és még pár fórumtársnak működik.
These users thanked the author morpheuss12 for the post:
eriklili13 (2011-05-31 kedd 21:24:41)
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Sziasztok!

Fut valaki ilyen telóval? Ha igen, akkor hova rakjátok a telót? Zenét hallgatnék futás közben, plusz GPS-el mérném az időt, távolságot, viszont zsebbe nem akarom tenni a telefont, mivel eléggé izzadok, így nem tenne jót neki, meg annak se örülnék, hogy ugrál ott.

Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete, azt szívesen várom! :)
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

Damir írta:Sziasztok!

Fut valaki ilyen telóval? Ha igen, akkor hova rakjátok a telót? Zenét hallgatnék futás közben, plusz GPS-el mérném az időt, távolságot, viszont zsebbe nem akarom tenni a telefont, mivel eléggé izzadok, így nem tenne jót neki, meg annak se örülnék, hogy ugrál ott.

Ha esetleg lenne valakinek valami ötlete, azt szívesen várom! :)
Szia! Én például azt javasolnám, hogy szerezz be valamilyen karra rögzíthető tépőzáras tokot. Azt felkarra felrakod és nem ugrálna, meg az izzadtság sem zavarná. :)
ilyesmire gondoltam:
http://static.olcso.hu/public/images/pr ... 766173.jpg
These users thanked the author miller0214 for the post (total 3):
Damir (2011-05-31 kedd 21:31:45) • golan7 (2011-05-31 kedd 22:40:29) • totika111 (2011-06-01 szer. 15:28:24)
Rating: 7.89%
kuma
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
Has thanked: 41 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kuma »

üdv
voltam vmi koncerten, kameráztam
HD
13 és fél perces videó 1,14 GB!
és a hangos zene (főleg a basszusok miatt) miatt sistereg a felvétel.. vagyis hallgathatatlan na :D
:(
Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel ;)
XGOD
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: XGOD »

kuma írta:üdv
voltam vmi koncerten, kameráztam
HD
13 és fél perces videó 1,14 GB!
és a hangos zene (főleg a basszusok miatt) miatt sistereg a felvétel.. vagyis hallgathatatlan na :D
:(
Rossz koncerten voltal :D
Nekem siman jo lett.
Egyebkent azt lehet kiprobalni, hogy felvetel kozben befogod a kamera alatti nyillast.
imi128
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: imi128 »

karbantartoo írta:Kis segítség vagy inkább tanács kellene:
Eljött az idő, hogy lecseréljem a telefonomat (Nokia E61) egy újabbra. Megtetszett az N8-as. Csak bizonytalan vagyok, mert különböző fórumokon olvasva mindig mást írnak, ezért itt kérdeznék egy-két dolgot. Tulajdon képpen csak telefonálásra, navigációra, esetleg némi irodai olvasgatásokra használnám a készüléket(nem játszom). Az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyi üzemidő érhető el egy töltéssel, mert ez is fontos lenne, nem mindig van lehetőségem napközben tölteni. A másik pedig, hogy mennyire vagytok megelégedve a navigációval, a gyalogos is érdekelne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
[/quote]

Hello! Az aksi üzemideje nagyon függ attól, hogy mennyire állítod a fényerőt! Én mindig maxra állítom hogy jól látszódjon minden ha süt a nap akkor is, szerintem így szebb rajta a kép (nem torzulnak el a színek nagy fényerőn sem), ilyenkor látszik hogy ez egy AMOLED kijelző! A lényeg az hogy 2 N8 as is van a családba, de az a ritkaság ha normál használat mellett kibírja a 2 teljes napot, csak másfelet bír általában, nagyon függ attól is hogy mennyit használod mert 2 óra alatt is le lehet meríteni filmnézéssel! De ha nincs szükséged a fényerőre inkább csak bent használod nem szabadban akkor talán kihozható belőle a 2 nap. Mind ezt normál használatra értem olyan napi 20-40perc telefonálás néha egy kis böngészés. Eddigi tapasztalataim szerint ha nem használod akkor pedig óránként 1% körül fogyaszt. Tudom ez rosszul hangzik, régen többet bírtak a telók, de a versenytársak még többet fogyasztanak és hamarabb lemerülnek, többek közt a magasabb órajel és a kevésbé energia takarékos szoftver miatt ! Itt gondolok pl: HTC Desert vagy Samsung galaxy s árban hasonlók de ha aksit nézzük az N8 tovább bírja!
These users thanked the author imi128 for the post:
karbantartoo (2011-06-02 csüt. 13:58:00)
Roland
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 800 + BB Z10
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Roland »

Sziasztok! Villám kérdés: lehete olyat, hogy vezetékes fülhallgatón hallgatom a rádiót, de egy időben csatlakoztatva van hozzá egy bluetooth headset, amin a bejövő hívást tudom fogadni?
...::: Nokia Lumia 800 Cyan & BlackBerry 9360 :::...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”