HelloOX2 - a legegyszerűbb Symbian hack!
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: HelloOX2 - a legegyszerűbb Symbian hack!
Én pont ezért nem is írtam róla cikket SmartNews-ra. Pofátlanok, hogy lenyúlják, amit valaki más talált ki!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
N97 minin nem működik az új HelloOX (moving installserver-nél megakadt), viszont a Coderus féle bzs73 által magyarított tökéletesen meghackelte a kollegám minijét.nokiae668 írta:Az auto Cert Hackből lett másolva ami ugye CodeRus műve!: http://symbian-coderus.blogspot.com/201 ... -hack.html

-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Nekem C7 en is megakadt a moving installserver-nél! sajnos!farkas-laci írta:N97 minin nem működik az új HelloOX (moving installserver-nél megakadt), viszont a Coderus féle bzs73 által magyarított tökéletesen meghackelte a kollegám minijét.nokiae668 írta:Az auto Cert Hackből lett másolva ami ugye CodeRus műve!: http://symbian-coderus.blogspot.com/201 ... -hack.html

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv Mindenkinek!
Viszont nekem N8-on semmi nem jó:((( Helloox2 megakad, a többit nem tudom szignózni:( Mármint nem jók a kapott szignó fájlok:( Ha tud valaki valami okosságot, az ossza már meg velem, légyszíves....
Viszont nekem N8-on semmi nem jó:((( Helloox2 megakad, a többit nem tudom szignózni:( Mármint nem jók a kapott szignó fájlok:( Ha tud valaki valami okosságot, az ossza már meg velem, légyszíves....
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Melyik helloOx2 akad meg a 2.10 vagy a 2.11 -es? itt van helloox2 2.10 http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41297Gabor71 írta:Üdv Mindenkinek!
Próbáld meg többször telepíteni, mert van amikor sokadjára települ csak fel.
"nem tudom szignózni" miért nem jó a szignózó programod?
Itt van rá orvosság: viewtopic.php?f=82&t=2885
Ha nem bánod kicseréltem a helloox letöltés linket, mert nálunk is fent van. Nem értem, hogy miért kell máshova mutató linket berakni, ha itt is megtalálható.
ferret
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
Köszönöm a segítséged, majd próbálgatom a 2.10-es HelloOx-et. Amúgy a 2.11-es akad meg a "Moving installserver"-nél. Mást is birok szignózni, csak úgy értem, hogy hiába szignózok, telepíteni nem lehet, ezt az üzit kapom, mindennél: "Nem lehet telepíteni, a tanúsítvány megakadályozza"......
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N78
Sziasztok. Feltelepítettem a HelloOX2.0.0(3)-at az N85-re, elindítottam a programot, elvileg hackelt is, de semmi változás nincs azt leszámítva hogyha elindítom még1x akkor már tudom Unhackelni. Nem rakta fel a Rompatchert se. Ha próbálok telepíteni egy nem szignózott progit akkor meg kiírja hogy tanusítványhiba. Mi lehet a gixer?
Azóta felraktam a leguújabb 2.11eset is, de azzal is ugyanez van.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Telefon újraindítás után próbáltad feltelepíteni a legújabbat?ZeroZero írta:Sziasztok. Feltelepítettem a HelloOX2.0.0(3)-at az N85-re, elindítottam a programot, elvileg hackelt is, de semmi változás nincs azt leszámítva hogyha elindítom még1x akkor már tudom Unhackelni. Nem rakta fel a Rompatchert se. Ha próbálok telepíteni egy nem szignózott progit akkor meg kiírja hogy tanusítványhiba. Mi lehet a gixer?
Sehol nincs az a ROMPatcher? Semelyik mappában? Mert abban kéne aktiválni a patch-eket.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Zerozero: tedd fel a 3.1 rompatcher lite-ot.
Az bizzos felmegy es latod is.
Mit jelent az,hogy
szoftververzio: 014.002
egyedi verzio: 014.002.297.02
nyelvi csomag: 014.002.04.01
Ilyen van a telefonomon.
Lehetseges,hogy ezert nem jo a helloox?
Idegenkedem a phonixtol (na meg ahhoz torolni kell mindent)
Az bizzos felmegy es latod is.
Mit jelent az,hogy
szoftververzio: 014.002
egyedi verzio: 014.002.297.02
nyelvi csomag: 014.002.04.01
Ilyen van a telefonomon.
Lehetseges,hogy ezert nem jo a helloox?
Idegenkedem a phonixtol (na meg ahhoz torolni kell mindent)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N78
Persze, sőt a legelején csináltam egy hard resetet is, és semmi.potter55 írta:Telefon újraindítás után próbáltad feltelepíteni a legújabbat?ZeroZero írta:Sziasztok. Feltelepítettem a HelloOX2.0.0(3)-at az N85-re, elindítottam a programot, elvileg hackelt is, de semmi változás nincs azt leszámítva hogyha elindítom még1x akkor már tudom Unhackelni. Nem rakta fel a Rompatchert se. Ha próbálok telepíteni egy nem szignózott progit akkor meg kiírja hogy tanusítványhiba. Mi lehet a gixer?
Sehol nincs az a ROMPatcher? Semelyik mappában? Mert abban kéne aktiválni a patch-eket.
De Unhackeltem, letöröltem a progit, ujraindítottam a telót, megint hackeltem, és mostmár megvan a Rompatcher, és már működik rendesen minden

Érdekes..