CertHack-All Symbian

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
gyula84
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: CertHack-All Symbian

Hozzászólás Szerző: gyula84 »

Hát igen és köszi a magyarítást :)
tlbjr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tlbjr »

télleg müködik ez a fajta hack.az angol oldalról kértem cerkey fájlokat és n5800 telót csináltam meg v50es szofttal.felmegy most már rá minden :)
thx aki csinálta szuper!
ZT100
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800XM

Hozzászólás Szerző: ZT100 »

Tökéletesen felment a telóra 5800 (S60v5 / 52.0.007)
Derék munka ez, faxa. Repül fel minden mint a kisangyal.

Thx.
norberto_baggio
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: norberto_baggio »

Egy olyan kérdésem lenne hogy vajon E66-on az 510-es firm-el működik?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

norberto_baggio írta:Egy olyan kérdésem lenne hogy vajon E66-on az 510-es firm-el működik?
Próbáld ki. :) Elvileg igen. Szignózni, megfelelően telepíted utána kell egy ROMPatcher-nek lennie, amiben csak aktiválni kell a patcheket és kész is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
norberto_baggio
Újonc
Újonc

csak azért kérdeztem mert most az 500-as firm van fent, és mikor felrakom ezt a cuccot megjelenik a rompatcher aktiválom a patcheket de egy szignózatlan progi telepítésénél ugyanúgy tanusítványhibát ír ki pedig ez a cucc kiírta hogy a hekkelés sikeresen megtörtén. Ilyenkor mi van?
potter55
Moderátor
Moderátor

norberto_baggio írta:csak azért kérdeztem mert most az 500-as firm van fent, és mikor felrakom ezt a cuccot megjelenik a rompatcher aktiválom a patcheket de egy szignózatlan progi telepítésénél ugyanúgy tanusítványhibát ír ki pedig ez a cucc kiírta hogy a hekkelés sikeresen megtörtén. Ilyenkor mi van?
Ez be van állítva: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanúsítvány ellenőrzés: KI.
Vagy próbáld ki a HelloOX2-öt (az még jó E66-ra).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

norberto_baggio
Újonc
Újonc

eddig azzal volt hekkelve csak felraktam a témahatások progit természetesen leírás szerint, és úgy belefagyott hogy aksi ki és után bekapcsolás után világítás nélkül a nokia felirat jelent meg nem töltötte be a rendszert a 4gombos resettel reseteltem és hekkeltem volna be megint a hekkelés fázisa az "installing root cert" üzenetnél meg is áll nem megy tovább. Pedig ugyan azzal hekkelem mint azelőtt ugyan az a firm és mégsem tudja hekkelni nem értem miért. A beállítások azon voltál amiket leírtál tanusítvány ellenőrzés ki meg a mind volt beállítva.... :S Valami segítséget tudnátok esetleg? Azt is elbírom képzelni hogy újrakéne rakni rajta a rendszert de az a baj hogy mivel jött ki új frissítés az ovi suittal nem tudom már a meglévő firmet újrarakni csak az újat. Mert még nem volt frissítés addig a meglévőt újra lehetett telepíteni.
potter55
Moderátor
Moderátor

norberto_baggio írta:eddig azzal volt hekkelve csak felraktam a témahatások progit természetesen leírás szerint, és úgy belefagyott hogy aksi ki és után bekapcsolás után világítás nélkül a nokia felirat jelent meg nem töltötte be a rendszert a 4gombos resettel reseteltem és hekkeltem volna be megint a hekkelés fázisa az "installing root cert" üzenetnél meg is áll nem megy tovább. Pedig ugyan azzal hekkelem mint azelőtt ugyan az a firm és mégsem tudja hekkelni nem értem miért. A beállítások azon voltál amiket leírtál tanusítvány ellenőrzés ki meg a mind volt beállítva.... :S Valami segítséget tudnátok esetleg? Azt is elbírom képzelni hogy újrakéne rakni rajta a rendszert de az a baj hogy mivel jött ki új frissítés az ovi suittal nem tudom már a meglévő firmet újrarakni csak az újat. Mert még nem volt frissítés addig a meglévőt újra lehetett telepíteni.
És innét ez a téma nem ide tartozik, de válaszolok, de ha van még kérdésed, akkor már megfelelő topikba írj. :)
HelloOX2 megáll valahol, akkor újra kell indítani a telefont és újra próbálkozni. Megfelelő topik.
Ezzel újra tudod rakni a jelenlegi szoftvert.

norberto_baggio
Újonc
Újonc

nem szeretem az ilyen összetett és házi módszereket de azért puszi majd megoldom valahogy. "OFF VÉGE" bocsi
Válasz küldése

Vissza: “Modding”