CertHack-All Symbian
-
- Újonc
- Készüléktípus: N5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: CertHack-All Symbian
télleg müködik ez a fajta hack.az angol oldalról kértem cerkey fájlokat és n5800 telót csináltam meg v50es szofttal.felmegy most már rá minden 
thx aki csinálta szuper!

thx aki csinálta szuper!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM
Tökéletesen felment a telóra 5800 (S60v5 / 52.0.007)
Derék munka ez, faxa. Repül fel minden mint a kisangyal.
Thx.
Derék munka ez, faxa. Repül fel minden mint a kisangyal.
Thx.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld ki.norberto_baggio írta:Egy olyan kérdésem lenne hogy vajon E66-on az 510-es firm-el működik?

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
csak azért kérdeztem mert most az 500-as firm van fent, és mikor felrakom ezt a cuccot megjelenik a rompatcher aktiválom a patcheket de egy szignózatlan progi telepítésénél ugyanúgy tanusítványhibát ír ki pedig ez a cucc kiírta hogy a hekkelés sikeresen megtörtén. Ilyenkor mi van?
- potter55
- Moderátor
Ez be van állítva: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanúsítvány ellenőrzés: KI.norberto_baggio írta:csak azért kérdeztem mert most az 500-as firm van fent, és mikor felrakom ezt a cuccot megjelenik a rompatcher aktiválom a patcheket de egy szignózatlan progi telepítésénél ugyanúgy tanusítványhibát ír ki pedig ez a cucc kiírta hogy a hekkelés sikeresen megtörtén. Ilyenkor mi van?
Vagy próbáld ki a HelloOX2-öt (az még jó E66-ra).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
eddig azzal volt hekkelve csak felraktam a témahatások progit természetesen leírás szerint, és úgy belefagyott hogy aksi ki és után bekapcsolás után világítás nélkül a nokia felirat jelent meg nem töltötte be a rendszert a 4gombos resettel reseteltem és hekkeltem volna be megint a hekkelés fázisa az "installing root cert" üzenetnél meg is áll nem megy tovább. Pedig ugyan azzal hekkelem mint azelőtt ugyan az a firm és mégsem tudja hekkelni nem értem miért. A beállítások azon voltál amiket leírtál tanusítvány ellenőrzés ki meg a mind volt beállítva.... :S Valami segítséget tudnátok esetleg? Azt is elbírom képzelni hogy újrakéne rakni rajta a rendszert de az a baj hogy mivel jött ki új frissítés az ovi suittal nem tudom már a meglévő firmet újrarakni csak az újat. Mert még nem volt frissítés addig a meglévőt újra lehetett telepíteni.
- potter55
- Moderátor
És innét ez a téma nem ide tartozik, de válaszolok, de ha van még kérdésed, akkor már megfelelő topikba írj.norberto_baggio írta:eddig azzal volt hekkelve csak felraktam a témahatások progit természetesen leírás szerint, és úgy belefagyott hogy aksi ki és után bekapcsolás után világítás nélkül a nokia felirat jelent meg nem töltötte be a rendszert a 4gombos resettel reseteltem és hekkeltem volna be megint a hekkelés fázisa az "installing root cert" üzenetnél meg is áll nem megy tovább. Pedig ugyan azzal hekkelem mint azelőtt ugyan az a firm és mégsem tudja hekkelni nem értem miért. A beállítások azon voltál amiket leírtál tanusítvány ellenőrzés ki meg a mind volt beállítva.... :S Valami segítséget tudnátok esetleg? Azt is elbírom képzelni hogy újrakéne rakni rajta a rendszert de az a baj hogy mivel jött ki új frissítés az ovi suittal nem tudom már a meglévő firmet újrarakni csak az újat. Mert még nem volt frissítés addig a meglévőt újra lehetett telepíteni.

HelloOX2 megáll valahol, akkor újra kell indítani a telefont és újra próbálkozni. Megfelelő topik.
Ezzel újra tudod rakni a jelenlegi szoftvert.

-
- Újonc
nem szeretem az ilyen összetett és házi módszereket de azért puszi majd megoldom valahogy. "OFF VÉGE" bocsi