ez csak a küldés módját egyszerűsíti, de nem jelenik meg "azonnal" a fogadó kijelzőjén, én arra gondoltampotter55 írta:Van ehhez hasonló funkció.tnoise írta:Kérlek adjatok tippet.
S60-ról hogyan tudok azonnali sms-t küldeni?
Van hozzá külön program? Használta már valaki?
Köszi
Nokia E52
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Re: Nokia E52
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
működik, signozni kellShyciii írta:Nokiaprogramok alatt fenn van a Flash SMS Sender progi. Prószáld ki, hátha jó.tnoise írta:Kérlek adjatok tippet.
S60-ról hogyan tudok azonnali sms-t küldeni?
Van hozzá külön program? Használta már valaki?
Köszi
köszönöm a tippet
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
tnoise írta:működik, signozni kellShyciii írta: Nokiaprogramok alatt fenn van a Flash SMS Sender progi. Prószáld ki, hátha jó.
köszönöm a tippet
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Heló!
Van egy t-mobil-os E52-esem.Tudja valaki, hogy hogy kell beállítani, hogy bejövő híváskor a hívó félnél foglalt jelzést adjon.
Most ugyan is ha telefonálok, és valaki más hív simán ki csörög és olyan mint ha nem venném fel.
Van egy t-mobil-os E52-esem.Tudja valaki, hogy hogy kell beállítani, hogy bejövő híváskor a hívó félnél foglalt jelzést adjon.
Most ugyan is ha telefonálok, és valaki más hív simán ki csörög és olyan mint ha nem venném fel.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A hívástartást vagy a hívásvárakoztatást kellene kikapcsolnod.warzsy írta:Heló!
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N80-6310-6300
- Has thanked: 0
"F"roblémám
Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen
A lényeg, hogy a múlthéten feladott szerelmes levelemre válaszoltak. Mégpedig levásárolhatom a készülék árát - nagyrészt elértem amit szerettem volna.. A baj, hogy ahol levásárolhatom, ott az E72 még mindig drágább, mint pl a speedshopban :S 5500Ft a különbség - barátok közt sem mind1 :/
De a lényeg, hogy elértem a lehetetlent
A lényeg, hogy a múlthéten feladott szerelmes levelemre válaszoltak. Mégpedig levásárolhatom a készülék árát - nagyrészt elértem amit szerettem volna.. A baj, hogy ahol levásárolhatom, ott az E72 még mindig drágább, mint pl a speedshopban :S 5500Ft a különbség - barátok közt sem mind1 :/
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: "F"roblémám
De legalább levásárolhatod, örülj nekiferely írta:Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen
Mondjuk csodálkoztam volna, ha erre a levélre nem adnak levásárlási lehetőséget
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Re: "F"roblémám
Nah erreferely írta:Korábban már írtam arról a bizonyos F betűről, amim nincs egy helyen
- sszemtelen
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 9 times
Sziasztok!
Azért ide írok, mert részben a telefonhoz is tartozik. Szeretnék vásárolni egy jobb minőségű(mint a Sony-nál a HPM-70-es) gyári fülest, és a WH-700-as modellen akadt meg a szemem. Több helyen is olvasni hogy nem kompatibilis az e52-vel, az e51-el is csak ilyen-olyan átalakítóval jó.. A neten több variációt is olvastam, hogy jó az e52-vel, hogy nem is 3,5-es csatlakozója van...Mi ebből az igazság? Használ valaki ilyen fülest? Köszönöm a válasz(oka)t!
Azért ide írok, mert részben a telefonhoz is tartozik. Szeretnék vásárolni egy jobb minőségű(mint a Sony-nál a HPM-70-es) gyári fülest, és a WH-700-as modellen akadt meg a szemem. Több helyen is olvasni hogy nem kompatibilis az e52-vel, az e51-el is csak ilyen-olyan átalakítóval jó.. A neten több variációt is olvastam, hogy jó az e52-vel, hogy nem is 3,5-es csatlakozója van...Mi ebből az igazság? Használ valaki ilyen fülest? Köszönöm a válasz(oka)t!
Nokia e52+Nokia WH-700+Kingstone SDHC 8GB // Ha hasznosnak találtad a hozzászólásom, használd a "Köszönöm" gombot kérlek. Köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az a poénja, hogy a hivatalos oldal szerint 3,5-es, de nem is a kompatibilis listában az E52, de az E52-nek is 3,5-es csatlakozója van, elvileg jónak kell lennie.sszemtelen írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.