N8 CFW/MOD
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Re: N8 CFW/MOD
SZIASZTOK.most fel rakja valaki a webtveket vagy nem. mert millio tanacsokat osztogattok, hiaba mondjatok az ovi storet de kulfoldon nem jeleniti meg. aki keri az is tudja mit beszel. ha fel teszi koszonom szepen.
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Már egyszer felraktam neked ...chisinau írta:SZIASZTOK.most fel rakja valaki a webtveket vagy nem. mert millio tanacsokat osztogattok, hiaba mondjatok az ovi storet de kulfoldon nem jeleniti meg. aki keri az is tudja mit beszel. ha fel teszi koszonom szepen.
Tv2
AXN
Innen letöltheted mind kettőt:
http://www24.zippyshare.com/v/70331389/file.html
- These users thanked the author symbian7610 for the post:
- chisinau (2011-05-13 pén. 14:45:11)
- Rating: 2.63%
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
-
- Újonc
igen. koszonom szepen. de kellene a tobbi is.symbian7610 írta:Már egyszer felraktam neked ...chisinau írta:SZIASZTOK.most fel rakja valaki a webtveket vagy nem. mert millio tanacsokat osztogattok, hiaba mondjatok az ovi storet de kulfoldon nem jeleniti meg. aki keri az is tudja mit beszel. ha fel teszi koszonom szepen.
Tv2
AXN
igen. koszonom szepen. de kellene a tobbi is. duna. startlap. mtv.
- symbian7610
- 2. szint
Tessék a Duna tv:chisinau írta:igen. koszonom szepen. de kellene a tobbi is.symbian7610 írta:Már egyszer felraktam neked ...chisinau írta:SZIASZTOK.most fel rakja valaki a webtveket vagy nem. mert millio tanacsokat osztogattok, hiaba mondjatok az ovi storet de kulfoldon nem jeleniti meg. aki keri az is tudja mit beszel. ha fel teszi koszonom szepen.
Tv2
AXN
igen. koszonom szepen. de kellene a tobbi is. duna. startlap. mtv.
http://www43.zippyshare.com/v/37129853/file.html
Sajnos én a többit nem találtam...
- chisinau (2011-05-13 pén. 14:44:43)
Nokia 808 PureView FP 2
-
- Újonc
minden tiszteletem a tied. koszonom szepen. az otthoni gepen latni mindet, csak kulfoldon nem lehet.
- symbian7610
- 2. szint
Igazán nincs mit,nyomj egy köszönet gombotchisinau írta:minden tiszteletem a tied. koszonom szepen. az otthoni gepen latni mindet, csak kulfoldon nem lehet.

- chisinau (2011-05-13 pén. 14:43:42)
Nokia 808 PureView FP 2
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Azért máskor ne a cfw/Mod topikot szemeteljétek már tele pl web alkalmazások keresésével. Nem ide tartozó téma. Pl aki visszaolvas, vagy keres, annak nem kevés olyan dolgot kell átlapozni, ami nem is ide tartozik.Én az ilyenekre direkt nem is válaszolok, és megkérem a többieket is, hogy ami nem moddolással, cfw-vel kapcsolatos kérdés, arra ne válaszoljatok(ebben a topikban). Ezekbe a cfw-kbe nincs semmi ilyen plussz alkalmazás, akinek ilyen kell,
az keresse a megfelelő helyen, topikba. Ilyen alkalmazásokkal kapcsolatos dolgot csak akkor hozzuk fel, ha az a cfw vagy valamelyik mod miatt nem megy, mert az már ide tartozik, ill ha alkalmazást moddolunk.
Lehet morogni is, de most kapásból 1 oldal web alaklmazás, de visszanézve pár oldalt, még lazán összejön 1 teljes oldal.De ez csak 1 példa volt. Aztán mikor keresünk valamit, megint morgunk mert nem találjuk a sok ide nem illő dolog miatt.Kis off belefér lazán(mint mindenhol), de ne oldal számra. Remélem érthető, és nincs belőle sértődés, mert nem olyan szándékkal írtam.
Üdv.BZS.
az keresse a megfelelő helyen, topikba. Ilyen alkalmazásokkal kapcsolatos dolgot csak akkor hozzuk fel, ha az a cfw vagy valamelyik mod miatt nem megy, mert az már ide tartozik, ill ha alkalmazást moddolunk.
Lehet morogni is, de most kapásból 1 oldal web alaklmazás, de visszanézve pár oldalt, még lazán összejön 1 teljes oldal.De ez csak 1 példa volt. Aztán mikor keresünk valamit, megint morgunk mert nem találjuk a sok ide nem illő dolog miatt.Kis off belefér lazán(mint mindenhol), de ne oldal számra. Remélem érthető, és nincs belőle sértődés, mert nem olyan szándékkal írtam.
Üdv.BZS.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
Üdv!bzs73 írta:Igen.Én úgy tudom hogy ha camera pro-t akarunk használni, akkor a 10282edc.cre-fájl-t törölni kell, mert csak alapértelmezett kamera beállításokkal működik rendesen. Tehát töröljük a 10282edc.cre-fájl-t és újraindítás, majd install a camera pro, és elvileg működik rendesen. Ez van. Választani kell. Vagy az alap kamera beállítások és camera pro, vagy az én általam beállított kamera beállítások, vagy lecserélitek a 10282edc.cre-fájl-t más vagy saját készített kamera mód-ra.spider2 írta:Felraktam ezt a legujabb UDA-t és most már úgy néz ki hogy valóban hibátlan. Jobb az elforgatás érzékenysége, és a böngészőnél is normálisan írja felül a címeket. Köszönet ezért!!!
Nemtudom hogy más azt tapasztalta-e ha felrakta a camera pro fénykép videó programot hogy a gyári videó részt azt hazavágja? Most nem telepítettem fel és tökéletesen működik a gyári kamera fénykép és videó.
Már most úgy sem indul a kamera videó módban hogy fel sem raktam a camera pro-t. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Ezt a 10282edc.cre filet hol találom? Törlöm akkor mi lesz?
Köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék.spider2 írta: Üdv!
Már most úgy sem indul a kamera videó módban hogy fel sem raktam a camera pro-t. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Ezt a 10282edc.cre filet hol találom? Törlöm akkor mi lesz?
Köszönöm!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
potter55 írta:Tessék.spider2 írta: Üdv!
Köszönöm!
Köszönöm! Viszont hiába törlöm ki a c privat-ból a file-t, úgyan úgy csinálja a váratlan hibát a videó módnál és újraindul a teló