DOSBox - DOS emulátor S60v3-ra és 5800-ra
- SYMLY
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: DOSBox - DOS emulátor S60v3-ra és 5800-ra
én a felbontáson hiába állitok nem változik a configba hogy lehetne állitani és NC ben az egér se ott mozog ahol érintem a kijelzőt (5800)
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Én nem windowsot akarok a telóra de ígysem indul el a program, hiába a butított verzió...Andy1210 írta:én történetesen leginkább linuxot használok xD erről ennyit. De egyébként windows7etde attól hogy használom, még utálhatom
Egyébként a win7 tetszik
Ezt még nem utálom. Linuxot viszont egyenesen szeretem. Telón meg ha rendesen menne aszondom ok emuláljuk segítek. De mivel sz@rravaló, használhatatlan hugyf*s ezért nemértem miértnemértik meg hogy ne foglalkozzanak vele mert egyszerűen nem működik... Bár ami azt illet a win95ön pasziánszoztam
de olyan hihetetlen lassú volt hogy feladtam. Azóta csak a játékokat tolom.. Am próbálam linuxot bootolni vele XD Kevés a ram :S csupán ennyi. Mármint amit a progi enged. Am menne

A windows-linux vitát meg nem itt kéne lefolytatni. Mindenkinek az tetszik amit használ...

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
az N73adon próbálkozz inkább... ugyanis 5800-án csak elindul de iránítani nemfogod tudni..
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Nekem is Se7en van, de a "főbb" verziókat is használtam, semmi bajom vele, Linuxot még nem próbáltam, de az alacsony program-és játéktámogatottság miatt nem valószínű, hogy használnám.
A windows meg sohasem fog ezeken futni, esetleg az ARM 500-asokon, de nem úgy mint gépen...
A windows meg sohasem fog ezeken futni, esetleg az ARM 500-asokon, de nem úgy mint gépen...
- Andy1210
- 3. szint
- Kapcsolat:
elmondom neked simán futna a win98
ram elég, proc elég, kijelzőfelbontás az ami nemigazán okés de teljesen jó sebességgel menniekellene, csakugyebár ez egy dosemulátor, és miértis kellene rajta a win98nak futni normálisan?
Ha közvetlenül symbian helyett a win indulna simán menne. De az meg fujj 
Miaz, h a linux alacsony program?

Miaz, h a linux alacsony program?

Nokia N900 Tudástár!
- vadlud
- 1. szint
- Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nem értem miért kell leszólni az olyant aki csak kérdez. Nem mindenki született olyan Isteni Tehetséggel, mint egyesek, hogy a bináris kódolást hamarabb tanulta meg, mint a járást, ráadásul még kérdeznie sem kellett senkitől semmit. Egyből tudta.Andy1210 írta:ha a legújabb dosbox van fent felejtős, egyébként meg már az agyamramegy az összes windowsravágyó, csesszétekmeg vegyetek pda-t...
Szegényke legényke csak ki akar hozni valami pluszt a telefonjából, ha másért nem, csak kíváncsiságból, kérdez valamit, erre jól le kell teremteni. Szerintem, ha nem akarsz segíteni, akkor hagyd figyelmen kívül az ilyen kérdéseket, és nem kell gorombáskodni. Szerintem.
A pda pedig nem rossz ötlet. Ha Te pedig fényképezni akarsz, akkor ajánlom Neked a Canon Eos1 Mark lll-t valami 1,8 fényerős körüli 80-400 telével, de ne a gagyi mobiltelefont használj ilyen célra. De lehetne folytatni a sort a gps-el, az internetezéssel, a zenelejátszóval és még egy csomó mindennel kapcsolatban amire vannak ezerszer jobb készülékek, mint egy nokiatelefon valaha képes lesz.
Szerintem.
Én is csak kérdezni szerettem volna valamit, de inkább nem teszem. A felsőbbrendű lények még leszólnak.
- Andy1210
- 3. szint
- Kapcsolat:
vajon ki volt aki leírta, hogy hogyan kell elindítani a wint? Vajon ki volt aki közzétette ezt az egészet? Az előzményeket gondolom nem olvastad... És akkor nekem pofikázol be okostojás. Én meg majd ne tegyek közzé ezentúl semmit miattad? Nem cseszek ki a többi emberrel
és te se akarj ezzel ellenem felkelést szítani, h miattam nem kérdezel. Sztem senkinek nem hiányzik a kérdésed!

Nokia N900 Tudástár!
- Pierke
- 2. szint
- Készüléktípus: I9070P
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 14 times
Heló,
volt már szó E90 belső billentyűzetének a 'kódjairól'?
ill. (mivel utoljára a megjelenés másnapján olvastam itt..)
az első hsz-ben lévő a legfrissebb/legjobb verzió?

volt már szó E90 belső billentyűzetének a 'kódjairól'?
ill. (mivel utoljára a megjelenés másnapján olvastam itt..)
az első hsz-ben lévő a legfrissebb/legjobb verzió?

Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
Hali! N73ra tettem fel a dosboxot.Elindul és ennyi
.A nortont már nem tölti be....Próbáltam már mindent(átírni a dosbox.conf-ot, memóriakártyára rakni a cuccokat),de sehogy sem akar működni!Segítsetek pls!
Azt is megköszönném ha vki küldene nekem pü-ben egy működő dosbox.conf-t.Előre is kösz

Azt is megköszönném ha vki küldene nekem pü-ben egy működő dosbox.conf-t.Előre is kösz

- vadlud
- 1. szint
- Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Bocs, én nem vontam kétségbe a tudásod, és hidd el, végig olvastam az összes előzményt is, és meghajolok a Tudás előtt.Andy1210 írta:vajon ki volt aki leírta, hogy hogyan kell elindítani a wint? Vajon ki volt aki közzétette ezt az egészet? Az előzményeket gondolom nem olvastad... És akkor nekem pofikázol be okostojás. Én meg majd ne tegyek közzé ezentúl semmit miattad? Nem cseszek ki a többi emberrelés te se akarj ezzel ellenem felkelést szítani, h miattam nem kérdezel. Sztem senkinek nem hiányzik a kérdésed!