DOSBox - DOS emulátor S60v3-ra és 5800-ra

Csak a Symbian emulátor programokkal kapcsolatos témák
SYMLY
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: DOSBox - DOS emulátor S60v3-ra és 5800-ra

Hozzászólás Szerző: SYMLY »

én a felbontáson hiába állitok nem változik a configba hogy lehetne állitani és NC ben az egér se ott mozog ahol érintem a kijelzőt (5800)
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

Andy1210 írta:én történetesen leginkább linuxot használok xD erről ennyit. De egyébként windows7et :D de attól hogy használom, még utálhatom :) Egyébként a win7 tetszik :D Ezt még nem utálom. Linuxot viszont egyenesen szeretem. Telón meg ha rendesen menne aszondom ok emuláljuk segítek. De mivel sz@rravaló, használhatatlan hugyf*s ezért nemértem miértnemértik meg hogy ne foglalkozzanak vele mert egyszerűen nem működik... Bár ami azt illet a win95ön pasziánszoztam :D de olyan hihetetlen lassú volt hogy feladtam. Azóta csak a játékokat tolom.. Am próbálam linuxot bootolni vele XD Kevés a ram :S csupán ennyi. Mármint amit a progi enged. Am menne :D
Én nem windowsot akarok a telóra de ígysem indul el a program, hiába a butított verzió... :roll: Pedig jó volna GP-t tolni telefonon.

A windows-linux vitát meg nem itt kéne lefolytatni. Mindenkinek az tetszik amit használ...
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Andy1210
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andy1210 »

az N73adon próbálkozz inkább... ugyanis 5800-án csak elindul de iránítani nemfogod tudni..
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Szaby59
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: Szaby59 »

Nekem is Se7en van, de a "főbb" verziókat is használtam, semmi bajom vele, Linuxot még nem próbáltam, de az alacsony program-és játéktámogatottság miatt nem valószínű, hogy használnám.
A windows meg sohasem fog ezeken futni, esetleg az ARM 500-asokon, de nem úgy mint gépen...
Andy1210
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

elmondom neked simán futna a win98 :) ram elég, proc elég, kijelzőfelbontás az ami nemigazán okés de teljesen jó sebességgel menniekellene, csakugyebár ez egy dosemulátor, és miértis kellene rajta a win98nak futni normálisan? :) Ha közvetlenül symbian helyett a win indulna simán menne. De az meg fujj :D

Miaz, h a linux alacsony program? :D
Nokia N900 Tudástár!
vadlud
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vadlud »

Andy1210 írta:ha a legújabb dosbox van fent felejtős, egyébként meg már az agyamramegy az összes windowsravágyó, csesszétekmeg vegyetek pda-t...
Nem értem miért kell leszólni az olyant aki csak kérdez. Nem mindenki született olyan Isteni Tehetséggel, mint egyesek, hogy a bináris kódolást hamarabb tanulta meg, mint a járást, ráadásul még kérdeznie sem kellett senkitől semmit. Egyből tudta.
Szegényke legényke csak ki akar hozni valami pluszt a telefonjából, ha másért nem, csak kíváncsiságból, kérdez valamit, erre jól le kell teremteni. Szerintem, ha nem akarsz segíteni, akkor hagyd figyelmen kívül az ilyen kérdéseket, és nem kell gorombáskodni. Szerintem.
A pda pedig nem rossz ötlet. Ha Te pedig fényképezni akarsz, akkor ajánlom Neked a Canon Eos1 Mark lll-t valami 1,8 fényerős körüli 80-400 telével, de ne a gagyi mobiltelefont használj ilyen célra. De lehetne folytatni a sort a gps-el, az internetezéssel, a zenelejátszóval és még egy csomó mindennel kapcsolatban amire vannak ezerszer jobb készülékek, mint egy nokiatelefon valaha képes lesz.
Szerintem.
Én is csak kérdezni szerettem volna valamit, de inkább nem teszem. A felsőbbrendű lények még leszólnak.
Andy1210
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

vajon ki volt aki leírta, hogy hogyan kell elindítani a wint? Vajon ki volt aki közzétette ezt az egészet? Az előzményeket gondolom nem olvastad... És akkor nekem pofikázol be okostojás. Én meg majd ne tegyek közzé ezentúl semmit miattad? Nem cseszek ki a többi emberrel :) és te se akarj ezzel ellenem felkelést szítani, h miattam nem kérdezel. Sztem senkinek nem hiányzik a kérdésed!
Nokia N900 Tudástár!
Pierke
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9070P
Has thanked: 7 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Pierke »

Heló,

volt már szó E90 belső billentyűzetének a 'kódjairól'?
ill. (mivel utoljára a megjelenés másnapján olvastam itt..)
az első hsz-ben lévő a legfrissebb/legjobb verzió?
:whistle:
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
JackCarver
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73

Hozzászólás Szerző: JackCarver »

Hali! N73ra tettem fel a dosboxot.Elindul és ennyi :D .A nortont már nem tölti be....Próbáltam már mindent(átírni a dosbox.conf-ot, memóriakártyára rakni a cuccokat),de sehogy sem akar működni!Segítsetek pls!
Azt is megköszönném ha vki küldene nekem pü-ben egy működő dosbox.conf-t.Előre is kösz :)
vadlud
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: vadlud »

Andy1210 írta:vajon ki volt aki leírta, hogy hogyan kell elindítani a wint? Vajon ki volt aki közzétette ezt az egészet? Az előzményeket gondolom nem olvastad... És akkor nekem pofikázol be okostojás. Én meg majd ne tegyek közzé ezentúl semmit miattad? Nem cseszek ki a többi emberrel :) és te se akarj ezzel ellenem felkelést szítani, h miattam nem kérdezel. Sztem senkinek nem hiányzik a kérdésed!
Bocs, én nem vontam kétségbe a tudásod, és hidd el, végig olvastam az összes előzményt is, és meghajolok a Tudás előtt. :) De...Érdekes lenne számodra is visszaolvasni, amilyen hatalmas számnak tartottad magad az elején a pont win miatt, most úgy fikázod azokat az embereket akiket pont a win érdekel, mintha te kreáltad volna a spanyol viaszt is. Talán ismét végig kellene gondolnod a Fórum jellegét/szellemét, okostojás. És egy utolsó gondolat. Én nem kívánok senki ellen semmit sem szítani, csak arra kérlek, ne szólj le másokat, akik esetleg kevesebbet tudnak egy adott témában, és ne Te döntsd el kinek mi legyen fontos.
Válasz küldése

Vissza: “Emulátorok”