TTPod, folderplay - zenelejátszó
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Re: TTpod - zenelejátszó
Sziasztok
Feltelepítettem a 4.2-es verziót csak a betűtípussal nem tudok mit kezdeni. Azt írja hogy N8-on a C/resource/fonts-ba kell másolni a betűtípusokat ... de ilyen könyvtár nem is létezik? Vagy csak hackelt telón működik ez a TTPOD?
Felraktam egy xplore-t is hogy lássam a fonts mappát hátha megtalálom de nem ... Mi a teendő ilyen esetben?
Köszi.
Feltelepítettem a 4.2-es verziót csak a betűtípussal nem tudok mit kezdeni. Azt írja hogy N8-on a C/resource/fonts-ba kell másolni a betűtípusokat ... de ilyen könyvtár nem is létezik? Vagy csak hackelt telón működik ez a TTPOD?
Felraktam egy xplore-t is hogy lássam a fonts mappát hátha megtalálom de nem ... Mi a teendő ilyen esetben?
Köszi.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
PC-n tárolóhely módban próbáld bemásolni az E: belső vagy F: memóriakártyára!!!, az mind1 hogy van bemásolva a fonts csak belegyen másolva, célszerű az E vagy F: re másolni a bajok elkerülésének, érdekében!!!tomtrial írta:Sziasztok
Köszi.
A C: csak telon tudsz bemásolgatni xplore/rendszer fileok engedélyezése után vagy filebrowserer, hackelt telon!!! Ha az E: vagy F: en nincs resource csak telepíts fel valamit és lesz, vagy hozd létre manuálisan és ugy másold be a fontot!
Remélem tudtam segíteni!

-
- 1. szint
Szia. Köszi így csináltam de mégsem jó sajna ... Az E-n ahol találtam is egy resource mappát abban létrehoztam egy fonts-ot és abba másoltam, de semmi ...
-
- 4. szint
Bemásolás után újra kell indítani a telót!tomtrial írta:Szia. Köszi így csináltam de mégsem jó sajna ... Az E-n ahol találtam is egy resource mappát abban létrehoztam egy fonts-ot és abba másoltam, de semmi ...
-
- 1. szint
Oké köszi, közben rájöttem mert magától fogta magát a telcsi és újraindúlt. De sajna nem nagyon jön be ez a betűtípus nekem és egy zenelejátszó program miatt nem akarom hogy a teljes menü ilyen legyen 
De azért köszi ...

De azért köszi ...
-
- 4. szint
Sziasztok!
Valaki nem tudja, honnan lehetne a 4.3 TTPodhoz azt a témát letölteni, amiben teljes kijelzős az album kép, előre is kösziszépen?!
A kínai verzióból nem lehet úgy hogy jó legyen!

Valaki nem tudja, honnan lehetne a 4.3 TTPodhoz azt a témát letölteni, amiben teljes kijelzős az album kép, előre is kösziszépen?!

A kínai verzióból nem lehet úgy hogy jó legyen!

-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok!
S60v3 FP2-re nem lehet feltenni ezt az új TTPod-ot?? Melyik a legutolsó amit v3-ra fel lehet tenni??
Előre is köszi.
S60v3 FP2-re nem lehet feltenni ezt az új TTPod-ot?? Melyik a legutolsó amit v3-ra fel lehet tenni??
Előre is köszi.
-
- 4. szint
3.80 vagy 3.70 final hun az első oldalról letöltheted mind a 2-t!air írta:Sziasztok!
Előre is köszi.

- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Köszi.nokiae668 írta:3.80 vagy 3.70 final hun az első oldalról letöltheted mind a 2-t!air írta:Sziasztok!
Előre is köszi.
-
- Újonc
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni TTpod telepítéssel kapcsolatban.
Sehol sem találok szignós ttpod zene lejátszót N8 nokiára csak szignózatlant.
Tudna nekem valaki küldeni egy linket ahonnan elérhető,ha egyáltalán van ilyen.
Egyet találtam,de az 4.0 beta versio és hiába másoltam be a betütípust a megfelelő helyre nem olvasható a menű rendszere.
Kérlek titeket valaki segítsen,mert nagyon tetszik ez a lejátszó.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.Kisbuzaszem
A segítségeteket szeretném kérni TTpod telepítéssel kapcsolatban.
Sehol sem találok szignós ttpod zene lejátszót N8 nokiára csak szignózatlant.
Tudna nekem valaki küldeni egy linket ahonnan elérhető,ha egyáltalán van ilyen.
Egyet találtam,de az 4.0 beta versio és hiába másoltam be a betütípust a megfelelő helyre nem olvasható a menű rendszere.
Kérlek titeket valaki segítsen,mert nagyon tetszik ez a lejátszó.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.Kisbuzaszem