Ha már igy össze futottunk az IMEI számból a Nokiások megtudják mondani,hogy honnan származik a teló,mert én használt kereskedésből cseréltem az X6-omért meg egy kis+?

Nézd meg a Product Code-ot (Termékkód, a 059F472 pl. T-Mobile-H), és megmondom honnan van...gjoco1958 írta:Szia todo csak azt nem értettem,hogy mi az a countri variant meg euro3,persze,hogy tudtam,hisz ez volt az első,hogy megnézzem,de a többi variánst nem tudom!
Ha már igy össze futottunk az IMEI számból a Nokiások megtudják mondani,hogy honnan származik a teló,mert én használt kereskedésből cseréltem az X6-omért meg egy kis+?
gjoco1958 írta:Szia todo csak azt nem értettem,hogy mi az a countri variant meg euro3,persze,hogy tudtam,hisz ez volt az első,hogy megnézzem,de a többi variánst nem tudom!
RM-675; Pannon Hungary Charcoal Black; legfrisseb FW: Pannon V2 (13.16)(PR1.1)gjoco1958 írta:Szia sanyci a termék kódom:059F206
Azt lehetetlen, mert nem lehet függetleníteni csak a szolgálatónál megvásárolt kóddal. De ez a téma tilos a fórumban.gjoco1958 írta:Az a FWvan fennt amit irtál, és itt jön a de én T-Mobilos vagyok,akkor ezek szerint függetlenitve lett valamikor?
Ez a későbbiekben nem okoz problémát az újabb SW felpakolásnál,illetve lehet-e hackolni?
Szia!
Ha csak a pannonos szoftver került volna rá akkor a product kódnak maradnia kellett volna T-mobilosnak! Ez viszont egy pannonos product, mert az enyém úgyan ilyen!potter55 írta:Azt lehetetlen, mert nem lehet függetleníteni csak a szolgálatónál megvásárolt kóddal. De ez a téma tilos a fórumban.gjoco1958 írta:Az a FWvan fennt amit irtál, és itt jön a de én T-Mobilos vagyok,akkor ezek szerint függetlenitve lett valamikor?
Ez a későbbiekben nem okoz problémát az újabb SW felpakolásnál,illetve lehet-e hackolni?
Szia!
Lehet csak rossz szoftver került rá. Nem a független, hanem a pannonos.
Minden szoftvert lehet már hackelni az új módszerrel.