Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
shaggy
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: shaggy »

Értem.
De a telefon a szoft magyar minden rajta minden.
De akkor majd újrarakom a szoftot és akkor hátha jó lesz és visszacserélődik az y-z meg a többi is jó lesz.
comp66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6230 N97 mini
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: comp66 »

farkas-laci írta:
Damir írta:
comp66 írta:Sziasztok!
Arról hallott esetleg valamelyikőtök, hogy mi kapunk-e még szoftwarefrissítést, vagy a nokia már teljesen magára hagyta az S60v5-ösöket? Pl nekem az új symbian 3as ikonok sokkal jobban tetszenek. Meg még egypár dolgon lehetne javítani és akkor ez is egy fasza kiforrott telefon lenne.
Üdv.
Szia!

Az ikonokat egy rom főzéssel könnyen meg lehet változtatni, nem kell ahhoz újabb szoftver. Nem nagyon hiszem, hogy jelentős újítást tudnak csinálni a telóban, szerintem még lesz 1 szoftverfrissítés. :roll:
Ha olyan ikonokat akarsz, tedd fel EZT a témát.
A "hivatalos" pletykák szerint 2011 második negyedévében jön a 20.x.xxx verzió, vagyik a PR2 a minire.
Köszi, kiváncsi leszek a frissítésre. Témát megnéztem, az ikonok szépek, de sajnos csomó minden mást is átállít, amit én nem szeretnék. De akkor ez van.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

shaggy írta:Értem.
De akkor majd újrarakom a szoftot és akkor hátha jó lesz és visszacserélődik az y-z meg a többi is jó lesz.
Ha visszarakod a gyári szoftot, igen visszaáll a gyári billkiosztás, de valószínű, hogy ugrik a magyar nyelved!
shaggy
Újonc
Újonc

farkas-laci írta:
shaggy írta:Értem.
Ha visszarakod a gyári szoftot, igen visszaáll a gyári billkiosztás, de valószínű, hogy ugrik a magyar nyelved!
Szóval akkor ha teszek rá egy új szoftot ami magyar akkor jó lesz a ki osztás is?
Prudoct kód az német akkor gondolom a magyar szoftnak más a kódja az nem baj?
De akkor most mi az h magyar a telefon a menü minden csak az írásnál szórakozik akkor teljesen csak nem lehet magyar.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

shaggy írta: Szóval akkor ha teszek rá egy új szoftot ami magyar akkor jó lesz a ki osztás is?
De akkor most mi az h magyar a telefon a menü minden csak az írásnál szórakozik akkor teljesen csak nem lehet magyar.
Látom nem érted.
Billentyűzetet kell cserélned.
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
shaggy
Újonc
Újonc

BlackOps írta:
shaggy írta: Szóval akkor ha teszek rá egy új szoftot ami magyar akkor jó lesz a ki osztás is?
Látom nem érted.
Billentyűzetet kell cserélned.
Hát nem semmilyen bill cseréről nem volt szó
tarcsajana
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

Sziasztok! van olyan prgram vagy hack amivel kiirja a telo a pillanatnyi aramfelvételét? régi nokiákon vlt egy netmonitor menu egy olasmi kellene nekem is.ja és ha kérhetek olyat, valaki majd tud nekem referenciaadatokat adni? majd ha megvan megirom mirol kell...vagy ha lenne a neten egy tablazat de ez mar szervizes tema nem hiszem hogy közzé teszk...ha nincs porgi jön a barkács..

előre is köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

tarcsajana írta:Sziasztok! van olyan prgram vagy hack amivel kiirja a telo a pillanatnyi aramfelvételét? régi nokiákon vlt egy netmonitor menu egy olasmi kellene nekem is.ja és ha kérhetek olyat, valaki majd tud nekem referenciaadatokat adni? majd ha megvan megirom mirol kell...vagy ha lenne a neten egy tablazat de ez mar szervizes tema nem hiszem hogy közzé teszk...ha nincs porgi jön a barkács..

előre is köszi!
Próbáld ki ezt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
tarcsajana
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tarcsajana »

Sziasztok!
Lehet uj topicot kellene nyitni a témának de nem tudom kit is érdekel valójában...Engem nagyon mert bosszant a telo...
Szóval akksi, és áramfelvétel...köszönöm a tippeket, a nokia saját Energy Profiler alkalmazása pont erre való.
Szóval ha valakinek van kedve telepitse fel és kérem küldjön pár ézrevételt mert nincs viszonyítási alapom...a bajom az hogy az aksim toltes után egy kicsivel hirtelen bedobja hgy merul és leesik 14%ra.már szar az akksi ez biztos.
viszont kiváncsi lennék kinek mennyit eszik a teloja aktiv hasznalat mellett. éredekes hgy alapbol 280mA az átlagos áramfelvétel de:
wifivel 400 mA
3g 400-500 mA térerőtől fuggően
EDGE 800-900!!! mA csatlakozáskor

ez elég kiugró és ilyenkor kapm egybol az akksi lemrult figyelmeztetést.másnak is ennyi???ugy gondoltam a 3Gtöbbet eszik de még a stabil wifi is meg a 3g sem produkált ilyet...

még egy érdekesség..Opera minivel és beépitett email klienssel teszteltem a netet, és a gyári Facebook kliens hihetetlen 600 -900 mA között hajtott frissites kozben amig az Opera és a mail csak feljebb maszott...

kszi a fiygelmet minden észrevételt várok...
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Lehet, hogy már lassan kijön a PR2?
Kép
Válasz küldése