Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
hulk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: hulk »

nokia 5230 írta:
Először formázd le a memóriakártyát utána hard reset

Kétféleképpen lehet formázni:
1. kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345)
Ezzel a két módszerrel ugyanazt érem el mintha a menüben kiválasztom a "gyári állapot visszaállítása" ?
A kártyát miért kell formázni?

Az ovi suite-t is próbáltam,ugyanaz!
Win 7 is újratalapítve!
Nem értem mi lehet.......
nokia 5230
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5 Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: nokia 5230 »

hulk írta:
nokia 5230 írta:
Először formázd le a memóriakártyát utána hard reset

Kétféleképpen lehet formázni:
1. kikapcsolt állapotban: *+zöld+3+bekapcsológomb nyomva tartása bekapcsoláskor.
2. *#7370# beütése, majd a biztonsági kód beírása (alapból 12345)
Ezzel a két módszerrel ugyanazt érem el mintha a menüben kiválasztom a "gyári állapot visszaállítása" ?

Win 7 is újratalapítve!
Nem.
A gyári állapotra hozásban a telefonon a programok megmaradnak.
A Hard reset minden feltelepitett programot töröl szoftverileg olyan állapotba kerül a telefon mintha a dobozból vennéd ki.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

hulk írta:

Win 7 is újratalapítve!
:hmm2: Nem lehetséges,hogy kifogtál valami clone készüléket? :hmm2:
Apropó! :roll:
Nincs valami más bedudva a másik USB portba? Ugyanis én jártam úgy, hogy be volt dugva a külső winyó és a másik porton nem volt hajlandó másik egységet, teló, pendrive, stb érzékelni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2011-05-08 vas. 19:01:46-kor.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
hulk
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
hulk írta:

Win 7 is újratalapítve!
:hmm2: Nem lehetséges,hogy kifogtál valami clone készüléket? :hmm2:
Vodafonos,új.
A pc suite kiírja nokia 5230,úgyhogy nem valószínű :no:

Akkor még megpróbálom a HR-t.
Csak azt nem értem ,elvileg a telefonnak nem sok köze lehet ahhoz,hogy a pc nem tud illesztőt telepíteni.

Bocs,hogy nem vagyok otthon a Nokiás témában,de a telefon az asszonyé,csak gondoltam frissitam neki rajt a romot. ( hát belenyúltam rendesen :shock: )

Nekem Pda-m van,ahhoz azért konyítok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hulk 2011-05-08 vas. 19:06:58-kor.
Walaki01
4. szint
4. szint

hulk írta:
Vodafonos,új.
Akkor nem valószínű. De olvass vissza, mert szerkesztettem a hozzászólásom. Ez is egy lehetőség, én szívtam vele, amíg rájöttem. :pirul:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
hulk
Újonc
Újonc

Walaki01 írta:
hulk írta:
Vodafonos,új.
Akkor nem valószínű. De olvass vissza, mert szerkesztettem a hozzászólásom. Ez is egy lehetőség, én szívtam vele, amíg rájöttem. :pirul:
Csak a webkamera van,en is szerkesztettem az előzőbe.

Ha formázom a kártyát a gyári navi programot is visszatelepíti a kártyára HR után?
Meg ami a kártyán volt gyárilag,
Walaki01
4. szint
4. szint

hulk írta:
Csak a webkamera van,en is szerkesztettem az előzőbe.

Ha formázom a kártyát a gyári navi programot is visszatelepíti a kártyára HR után?
Meg ami a kártyán volt gyárilag,
Próbáld meg lehúzni a Webkamerát is! Hátha.
A memkari formázása után minden adat törlődik róla. A navit a teló visszateszi rá, ha elindítod a progit, viszont térkép nem lesz rajta, Tehát azt újra kellene rátenni. Bár nem tudom eddig volt-e rajt. Az egyéb dolgokat ajánlatos előtte lementeni tárolóhely módban a gépre,és a format után a szükségeseket visszatenni. Amit nem kell lementeni az a Cities mappa és a qf fájl, ezt az Ovi navigáció telepíti újra.
Kép
kovacsp911
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 Navi

Hozzászólás Szerző: kovacsp911 »

hulk írta:
Walaki01 írta:
hulk írta:
Vodafonos,új.

Akkor még megpróbálom a HR-t.
Csak azt nem értem ,elvileg a telefonnak nem sok köze lehet ahhoz,hogy a pc nem tud illesztőt telepíteni.

Bocs,hogy nem vagyok otthon a Nokiás témában,de a telefon az asszonyé,csak gondoltam frissitam neki rajt a romot. ( hát belenyúltam rendesen :shock: )

Nekem Pda-m van,ahhoz azért konyítok.
Nem ismerem a Win 7 rendszert.Nekem Win XP 32-es van fenn service pack 3-al.Az OVI Suite 2.2.1.23 verziót telepítettem fel.A telepítés előtt a biztonság kedvéért feltelepítettem a Microsoft NET Framework 1.1 -es a 2.0 -ás és a 3.0 -ás verzióját.Mindegyiket külön-külön, mert a magasabb verziószámú nem helyettesíti az alacsonyabbat. (dotnetfx.exe ,dotnetfx2.0.exe és dotnetfx3.exe formában láthatod a telepítőfájlokat)
Ezek után jött az OVI Suite telepítése és nekem így nem volt semmilyen hibaüzenetem.Ezeket a keretprogramokat a Windows nem tartalmazza ,utólag kell telepíteni.Nézd meg mindenképpen , hogy ezek fenn vannak-e neked!Talán ez segít a problémádon.
Walaki01
4. szint
4. szint

kovacsp911 írta:
Nem ismerem a Win 7 rendszert.Nekem Win XP 32-es van fenn service pack 3-al.Az OVI Suite 2.2.1.23 verziót telepítettem fel.A telepítés előtt a biztonság kedvéért feltelepítettem a Microsoft NET Framework 1.1 -es a 2.0 -ás és a 3.0 -ás verzióját.Mindegyiket külön-külön, mert a magasabb verziószámú nem helyettesíti az alacsonyabbat. (dotnetfx.exe ,dotnetfx2.0.exe és dotnetfx3.exe formában láthatod a telepítőfájlokat)
Ezek után jött az OVI Suite telepítése és nekem így nem volt semmilyen hibaüzenetem.Ezeket a keretprogramokat a Windows nem tartalmazza ,utólag kell telepíteni.Nézd meg mindenképpen , hogy ezek fenn vannak-e neked!Talán ez segít a problémádon.
Az ötlet nem rossz, de. Amíg a Net Framework nincs telepítve,addig a PcSuite és az OVISuite nem hajlandó települni. A telepítés elején jelzi a hiányt és egyszerűen kilép.
Kép
hulk
Újonc
Újonc

A telefon frissítve lett,mert közben kaptam sms-t ingyen netről.

Köszönöm mindenkinek a segítséget !!!!

HR megvolt,nagynehezen sikerült visszavarázsolnom mindent,a térképeket is.

A pcsuite továbbra sem megy!
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”