Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

tenacht írta:Hogyan kell hard resetet csinálni?Ha letörlöm a fent említett mappákat,akkor mik törlődnek?
Hard reset 10-es pont vagy http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 6&t=3102#2
A programok amiket a memóriaegységre, illetve a memóriakártyára telepítettél. Hard reset után mindenképp csináld meg ezeknek a törlését, mert enélkül sokat nem ér a hard reset.
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

Sziasztok,
egy olyan apró hibával szembesültem, ami eddig nem jött elő.
Ha x-plore-val törlök egy zenei album mappát (pl.xy_zene_2010), akkor a gyári Zenelejátszóban ottmarad, mintha még mindig a memóriában lenne a teljes album. Ha megpróbálom a Zenetárból törölni, akkor hibaüzenetet ír ki ("A file sérült. Művelet megszakítva."), és minden ott marad, ahogy volt, az albumba nem tud belépni, mivel már a számok nincsenek a memóriában.

Természetesen a ki/bekapcsolás sem segít, sok albumcím/előadó ott maradt, és lehetetlen eltüntetni. Másnál is van ilyen probléma, van rá megoldás a hard reseten kívül :?2:

Az LCG Jukebox és a TTPod is fennt van, de zavar, hogy egy gyári alkalmazás ilyen hibákkal küzd :evil:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jhon33:
Próbáld ki a zenetár frissítését.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
john33
1. szint
1. szint

potter55 írta:jhon33:
Természetesen az volt az első, amit megpróbáltam, de eredménytelenül: ugyanannyi számot lát, mint az album-mappák törlése után (hozzáadva/törölve semmi)... :evil:

Egy másik apró, de idegesítő hiba: ritkán szoktam a telefont "kinyitni", szóval nem hiszem, hogy "szalaghibás" lenne, de sokszor előfordul, hogy kinyitás után használhatatlan a billentyűzet, pl. a kék/sym/nyíl billentyűkkel nem lehet semmit sem csinálni (pl. az "a" betűnél a kékkel együtt nem jön elő a @-jel, hanem az "a" betűt üti be, a nyíl-ra sem lesz nagy "a" betű). A megoldás annyi, hogy össze kell csukni, újra kinyitni és akkor talán jól működik... :bolond2:

A telefonon a főzött rom van, de a főzött rom előtt is a gyári 21-es sw-vel is ugyanezeket produkálta a Zenelejátszóval és a billentyűzettel is... :oops:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

john33 írta:
potter55 írta:jhon33:
Természetesen az volt az első, amit megpróbáltam, de eredménytelenül: ugyanannyi számot lát, mint az album-mappák törlése után (hozzáadva/törölve semmi)... :evil:

Egy másik apró, de idegesítő hiba: ritkán szoktam a telefont "kinyitni", szóval nem hiszem, hogy "szalaghibás" lenne, de sokszor előfordul, hogy kinyitás után használhatatlan a billentyűzet, pl. a kék/sym/nyíl billentyűkkel nem lehet semmit sem csinálni (pl. az "a" betűnél a kékkel együtt nem jön elő a @-jel, hanem az "a" betűt üti be, a nyíl-ra sem lesz nagy "a" betű). A megoldás annyi, hogy össze kell csukni, újra kinyitni és akkor talán jól működik... :bolond2:

A telefonon a főzött rom van, de a főzött rom előtt is a gyári 21-es sw-vel is ugyanezeket produkálta a Zenelejátszóval és a billentyűzettel is... :oops:
Hát, pedig nagyon annak tűnik a dolog (kábelhiba). De az is lehet, hogy csak el van mozdulva a kábel. :roll:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

john33 írta:Természetesen az volt az első, amit megpróbáltam, de eredménytelenül: ugyanannyi számot lát, mint az album-mappák törlése után (hozzáadva/törölve semmi)... :evil:
....
Próbáld ki ezt is. Hackelt a telefonod, így X-plore-val is tudod törölni.
These users thanked the author potter55 for the post:
john33 (2011-06-01 szer. 10:16:38)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
john33
1. szint
1. szint

potter55 írta:
john33 írta:Természetesen az volt az első, amit megpróbáltam, de eredménytelenül: ugyanannyi számot lát, mint az album-mappák törlése után (hozzáadva/törölve semmi)... :evil:
....
Próbáld ki ezt is. Hackelt a telefonod, így X-plore-val is tudod törölni.
Köszönöm szépen a segítséget, a mappa törlése után a zenetár frissítésével eldolgozgatott egy keveset (kb. 1000 dal), de fél órán belül midnen helyre állt :)
laczahorv
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: laczahorv »

Sziasztok

Nekem egy nagyon idegesítő dolgot csinál a telefonom.Amikor beszélek elsötétül a képernyő,ha a fejemhez emelem,ez ugye természetes az érzékelő miatt.De van amikor már a fülemhez emelés előtt is elsötétül,illetve,mikor elveszem onnan nem világosodik vissza,és nem reagál semmire.Ha a beszélgetőpartner lerakja a hívást,akkor tér vissza a normál állapotába.
Azt mondta egy szervizes haverom,hogy szoftverhiba.Felraktam rá a legújabb szoftvert,de a hiba nem szűnt meg.Próbáltam hard resetet, az sem segített.
Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszi

Lacza
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

laczahorv írta:Sziasztok

Nekem egy nagyon idegesítő dolgot csinál a telefonom.Amikor beszélek elsötétül a képernyő,ha a fejemhez emelem,ez ugye természetes az érzékelő miatt.De van amikor már a fülemhez emelés előtt is elsötétül,illetve,mikor elveszem onnan nem világosodik vissza,és nem reagál semmire.Ha a beszélgetőpartner lerakja a hívást,akkor tér vissza a normál állapotába.
Azt mondta egy szervizes haverom,hogy szoftverhiba.Felraktam rá a legújabb szoftvert,de a hiba nem szűnt meg.Próbáltam hard resetet, az sem segített.
Van valakinek valami ötlete?

Előre is köszi

Lacza
Szia!

Phoenix-el újrahúznám a szoftvert, megoldhatja a problémát.
janigy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: janigy »

Sziasztok!

Tegnap így jártam az N97-es Nokiámmal, hogy készenlétből való kivételkor a gomb leesett, szerintem letört!
Erre valami ötlet? javítására?, komplett középső keret csere kell?
Ha rossz helyre írtam be , elnézést! Próbáltam tegnap a szervizes topicba beírni, de semmi reagálás, itt meg hátha valaki járt már így, vagy tud valamit mondani, írni rá!

Köszönöm előre is a válaszokat!
email címem: janigy@gmail.com

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”