Szerintem nincs más. Majd próbáld ki ezt a programok telepítéséhez.Vityaz írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat de sajnos egyik sem hozott eredményt!
Telepítettem a "C"-re = semmi
Fel raktam UNINSTALLKING_V.1.2.0.SIS-t = ugyan az van benne mint az Alkalmazáskezelőben
Akkor csak egy választásom van, formázni a telót és a memória kártyát!Újra telepíteni mindent!
Jól gondolom?
Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Vityaz írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat de sajnos egyik sem hozott eredményt!
Telepítettem a "C"-re = semmi
Fel raktam UNINSTALLKING_V.1.2.0.SIS-t = ugyan az van benne mint az Alkalmazáskezelőben
Akkor csak egy választásom van, formázni a telót és a memória kártyát!Újra telepíteni mindent!
Jól gondolom?
Ha nagyon meg akarsz szabadulni tőle, akkor igen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Sziasztok! Van olyan progi, amivel a menüben egyszerre több elemet is ki tudnék jelölni? Mert egy újratelepítés után rengeteg időt vesz el az, hogy egyesével rendezgetem az alkalmazásokat, mappákat.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!u2ro írta:Sziasztok! Van olyan progi, amivel a menüben egyszerre több elemet is ki tudnék jelölni? Mert egy újratelepítés után rengeteg időt vesz el az, hogy egyesével rendezgetem az alkalmazásokat, mappákat.
Sajnos nincs. Viszont azt meg tudod csinálni hackelt telefonon, hogy elmented a C:/private/200113dd/content mappából a matrixmenudata.xml-t, ebben van a menü elrendezése, aztán ha újratetted a telefont, akkor ezt bemásolod ugyanoda, így visszakapod a menüelrendezést. Én így csináltam anno N97-en.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Hogyan tudnám kinyomtatni, vagy excelbe átrakni az Ovi Suitével a számítógépre másolt névjegyeket?
Előre is köszönöm.
Hogyan tudnám kinyomtatni, vagy excelbe átrakni az Ovi Suitével a számítógépre másolt névjegyeket?
Előre is köszönöm.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha szinkronizáltad a névjegyeket az ovival akkor, gondolom a microsoft Office Outlook-ot használtad az ovi beállitásánál! Ha igen akkor nincs más teendöd mint megnyitni az outlook-ot>Névjegyalbum>Fájl>Nyomtatásvonyarc írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6230i 6500 slide 5800XM N8
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok. elfelejtettem a 5800-ásom bíztonsági kódját.
próbáltam már nss-tal kiolvasni,de sajnos nem sikerült,ebben kérnék segítséget,vagy valami tippet.
köszönöm.
próbáltam már nss-tal kiolvasni,de sajnos nem sikerült,ebben kérnék segítséget,vagy valami tippet.
köszönöm.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!roland81 írta:Sziasztok. elfelejtettem a 5800-ásom bíztonsági kódját.
köszönöm.
Csinálj egy resetet, (Kikapcsolt állapotban, piros+zöld+kamera+bekapcsoló gombot nyomd egyszerre, addig amíg a Nokia felirat bejön) aztán tedd fel Phoenixszel,újra a rajta lévő szoftot, vagy ha régebbi akkor az új 52.0.007-et és a bizt kód visszaáll az alap 12345-re.
Előtte viszont, a telóról, csinálj egy biztonsági mentést,a telefonkönyv+Üzenetek+Képek és videókról, mert miden elveszik a készülékről.A beállításokat nem kell menteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2011-05-10 kedd 20:23:06-kor.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.