Amiket oda telepítettél vagy oda mentettél. Meg olvasd el ezt.juventusgy írta:Sziasztok.lenne egy kis problémám a N97-es telommal.frissitések ajánlott a telefon amiket telefon memoria hiányába nem tudok letölteni.kérdésem az hogy melyik könyvtárbol kell törölnöm felesleges dolgokat hogy felszabaditsak egy kis helyet? az office---phone memory mappábol nem tudok semmit sem törölni.
segitségeteket elöre is köszönöm
Nokia N97
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Értem,csak a hozzászólásokat olvastam a letöltéseknél,és ott írták a főzött romot.potter55 írta:Ahhoz nem kell semmi főzött ROM. Az egy sima program, lehet csak szignózni kell, segítség az aláírásomban.tenacht írta: Értem.Ahogy néztem ehhez főzött rom kell.Ezt nem nagyon tudom,hogy mi,illetve,hogy érdemes-e feltennem,mert kezdőként lehet,csak elrontanám.Sajna akkor marad a QT nélküli lét:(
Más:Mi az az SPB shell és mire jó?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
tenacht:
Azzal meg tudod változtatni a telefon megjelenését. Van külön topik is a Rendszerprogramok fórumban.
Azzal meg tudod változtatni a telefon megjelenését. Van külön topik is a Rendszerprogramok fórumban.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
töröltem az üzeneteket,meg a cache-t a böngészöbe de sajna igy is 2-3 mb szabadult csak fel.hiába töröltem zenét,hangfájlt képet nem szabadult fel semmi a memoriábol.fogalmam sincs mit lehetne törölni,nem tudom mi lehet pontosan a C: meghajton. :S
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
hard reset megoldja! Gondolom én.. Csak minden fontosat ments le/tel. Sz., üzik, jegyzet.. Stb/!
-
- Újonc
nálam is ez történt.felraktam kb 20 játékot,mindet a memóriaegységre,ehhez képest a telefonmemóriám is megtelt:Shard resettel minden törlődik a memóriegységről is?progik/videók stb?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Hard resettel, csak a "C" törlődik. A memóriaegység és a memóriakártya marad. Ajánlatos viszont mindkettőt leformázni hard reset után. (Vagy elég ha törlöd a private, system, resource, sys mappákat)tenacht írta:nálam is ez történt.felraktam kb 20 játékot,mindet a memóriaegységre,ehhez képest a telefonmemóriám is megtelt:Shard resettel minden törlődik a memóriegységről is?progik/videók stb?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Gyárilag tudja. Beállítasz egy frekvenciát a telefonon, ugyanazt a rádión, és működik is.sadka írta:Létezik e Nokia N97 -hez FM transmitter ???
- These users thanked the author farkas-laci for the post:
- sadka (2011-05-07 szomb. 16:48:47)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Hogyan kell hard resetet csinálni?Ha letörlöm a fent említett mappákat,akkor mik törlődnek?