Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: Damir »

bzs87 írta:Nokia maps is fizetős ha navigációnak akarod használni nem? Nekem valami ingyenes navigáció kéne...
Nem, E72-re ingyenes. Olvasd el a Maps topic első oldalát.
juha
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: juha »

Mostanában a saját gmail kliensében találtam egy hiányzó opciót, hátha tudtok rá megoldását.

Hogy lehet címeket elmenteni hogy a gmail feldobja mint lehetőséget levélíráskor? Hiába adtam hozzá egy két névhez email címet is, de a gmail-ben levélíráskor azt nem találja. Néhányat talál, de azt nem tudom hol tárolja.
Ötlet?
Nincs kedvem mindig begépelni a címeket....
Köszi előre is
bzs87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bzs87 »

Ovi Map van fent gyárilag. De rányomok h térkép.. és semmi nincs csak a kurzor... Nem jön be a térkép. Olyan mintha nem találna műholdat.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bzs87 írta:Ovi Map van fent gyárilag. De rányomok h térkép.. és semmi nincs csak a kurzor... Nem jön be a térkép. Olyan mintha nem találna műholdat.
Térképállomány is van a telon vagy csak a progi? Ha müholdat nem talál attól még a térképet mutatja csak nem tud poziciónálni! Javaslom, hogy ovi suit-tal vagy map loader-el tedd újra a térképet (vagy tegyél rá)!
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

Még 1 hülye kérdésem van:
Hang bluetooth eszköz párosításakor felül lehet-e valahogy bírálni a telefonban, hogy fülhallgatóként, vagy autós kihangosítóként érzékelje?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

cml írta:Még 1 hülye kérdésem van:
Hang bluetooth eszköz párosításakor felül lehet-e valahogy bírálni a telefonban, hogy fülhallgatóként, vagy autós kihangosítóként érzékelje?
Szerintem nem lehet, de miért kéne?
cml
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: cml »

Damir írta:
Szerintem nem lehet, de miért kéne?
Ha fülesként érzékel egy kihangosítót, akkor a hívó a saját hangját visszahallja, míg ha rendesen kihangosítóként érzékeli, akkor nem. Mivel sokszor márkás kihangosítókat fülesként azonosítva szintén visszhangzik, ezért azt gyanítom, hogy a telefon "foglalkozik" azzal, hogy a hangszóróból a hang ne kerüljön lehetőleg vissza a másik félhez - autós profilnál. Fülesnél ezzel ugye nem kell foglalkoznia, mivel elvileg a fülesből nem megy vissza hang a mikrofonba. Lehet, hogy hülyeség, de kipróbálnám, ha felül lehetne bírálni.
Karos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72

Hozzászólás Szerző: Karos »

Sziasztok!

Régóta olvasgatom az oldalt, de hozzászólásra még nem vetemedtem, így "újfiú" vagyok.
e72 tulajdonos lennék és két kérdésem van.

Az egyik, van e olyan program erre a készülékre, amivel ha elhagynám a telót, egy sz.gépről GPS alapon megtalálhatnám.

A másik ez : Valaki tudna egy remote control programot E72 re, ami olyan mint a Logmein Ignition (csak androidra van) - vagy mint a Symrdp? (nem támogatja a készüléket). A SoonR sem baba. /nem bluetoothos kell, wifis, csókolomos/

/és még egy off kérdés, szerintetek cseréljem - E7 re? Nekem gyors email és adatbázis kezeléshez, képek, dokumentumok rendezéséhez kell/
Üdv
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Karos írta:...és még egy off kérdés, szerintetek cseréljem - E7 re? Nekem gyors email és adatbázis kezeléshez, képek, dokumentumok rendezéséhez kell/
Üdv
Amíg megvolt 1db képet szerettem volna feltolni egy képmegosztó oldalra, de kevés memória üzivel nem sikerült.....
Szerintem a teló erős kompromisszumokra készteti használóját, amivel nekem sajnos nem sikerült megbirkóznom. :(
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
bzs87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: bzs87 »

Sziasztok. Sikerült frissítenem a navigációt. Már van térkép, meg magyar hangot is tettem rá, viszont nem talál műholdat. Beállítok egy címet, és kiírja h GPS-re várakozás legfelül. A térerő jel pedig 1-esen villog zölden. Próbáltam szabad térbe is, elég sokat vártam, de semmi... Mi lehet még a gond?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”