Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Demens »

Sziasztok!

Összegyűjtöttem néhány kérdést, ha tudtok, kérlek válaszoljatok.
1. Felraktam a telóra az Auto_Certhack_v1.1-et és működik, semmi gond vele. Észrevettem, hogy mióta fentvan, az általam használt NetQin Mobile Guard V3.0 nem talál junk file-okat. Eddig két naponta összegyűlt kb. 3Mb junk, most semmi. Lehet nincs összefüggés, azért érdekes, esetleg valakinek hasonló?
2. A főképernyőra kirakott Kedvencek widget-ről ha felhívok valakit, leteszem, majd kilépek és megint onnan felhívnék egy másik személyt, akkor nem nyitja meg újra. Be kell menni a névjegyzékbe és onnan kikeresni a személyt. Valamennyi idő múlva újra megnyitja Kedvencek widget-ről. Mitől lehet ez?
3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
4. Lehet valamit tudni arról, hogy mikor jön ki újabb verzió frissítés a S^3-hoz?

A válaszokat előre is köszönöm.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
ordas23
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ordas23 »

hy all.

nekem olyan progi kellene amit kollégám androidján láttam, a telon rajta a billzár, fekete a kijelzö, de ha sms vagy nem fogadott hivása van, akkor egy boriték vagy telefon ikon külömbözö szinbe méretbe a kijelzön császkál a fekete háttéren, te állithatod be a szint, méretet, valaki látott már ilyet?

elöre is thx
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Demens írta:Sziasztok!

1. Felraktam a telóra az Auto_Certhack_v1.1-et és működik, semmi gond vele. Észrevettem, hogy mióta fentvan, az általam használt NetQin Mobile Guard V3.0 nem talál junk file-okat. Eddig két naponta összegyűlt kb. 3Mb junk, most semmi. Lehet nincs összefüggés, azért érdekes, esetleg valakinek hasonló?
2. A főképernyőra kirakott Kedvencek widget-ről ha felhívok valakit, leteszem, majd kilépek és megint onnan felhívnék egy másik személyt, akkor nem nyitja meg újra. Be kell menni a névjegyzékbe és onnan kikeresni a személyt. Valamennyi idő múlva újra megnyitja Kedvencek widget-ről. Mitől lehet ez?
3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
4. Lehet valamit tudni arról, hogy mikor jön ki újabb verzió frissítés a S^3-hoz?

Szia!

Én a sygicet hasznalom es bevalt, + az nokia mapset offline modba, neked valoszínű bevan kapcsolva az kiegészitett gps, ezert talal gyorsan jetet és ezért akar netre menni!
Pr 2.0 a második negyed év végére igérik, ez lesz egy nagy frissítés a közel jövőben.
These users thanked the author nokiae668 for the post:
Demens (2011-05-04 szer. 18:38:03)
Rating: 2.63%
csili77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: csili77 »

nokiae668 írta:

Szia!

Én a sygicet használom és bevált, + az nokia mapset offline módba, neked valószínű be van kapcsolva az kiegészített gps, ezert talál gyorsan jelet és ezért akar netre menni!
Pr 2.0 a második negyed év végére ígérik, ez lesz egy nagy frissítés a közel jövőben.
Sziasztok!
Már elég rég van fent róla videó a Pr 2.0-ról. http://www.gsmmedia.hu/2011/03/16/video ... -nokia-c7/
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

sziasztok.
Felraktam a C7esemre a nokia bubbles-t és azt szeretném kérdezni: Be lehet-e állítani hogy mik legyenek a buborékokba?
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

miller0214 írta:sziasztok.
Felraktam a C7esemre a nokia bubbles-t és azt szeretném kérdezni: Be lehet-e állítani hogy mik legyenek a buborékokba?
Szia!

Nem lehet! Csak a névjegy buborékot lehet szerkezteni, és csak 3 névjegy valasztható, ennek a proginak van kulon topicja is!
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

csili77 írta:
nokiae668 írta:

Szia!

Én a sygicet használom és bevált, + az nokia mapset offline módba, neked valószínű be van kapcsolva az kiegészített gps, ezert talál gyorsan jelet és ezért akar netre menni!
Pr 2.0 a második negyed év végére ígérik, ez lesz egy nagy frissítés a közel jövőben.
Sziasztok!
Már elég rég van fent róla videó a Pr 2.0-ról. http://www.gsmmedia.hu/2011/03/16/video ... -nokia-c7/
Gondolom, majd csak később lesz elérhető, hiszen a szoftverfrissítésnél nem ajánl fel semmit. A PR1.1 az aktuális?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Demens írta:
Gondolom, majd csak később lesz elérhető, hiszen a szoftverfrissítésnél nem ajánl fel semmit. A PR1.1 az aktuális?
Az, hogy mikor jön frissítés a nokiánál kiszámithatatlan! Mindig jóelőre beharangozzák és elszórnak egy-egy hírmorzsát meg videót róla, hogy tartsák a reményt a még hüséges nokia fanokban! Ha független a telod akkor a 14.2-es szoft a legfrisebb, ha szolgáltatós akkor a 13.16-os, legalábbis a navifirm szerint! Persz phoenix-szel mindig fel lehet tenni a legfrisebbet a szolgáltatós telcsikre is!
Nekem az ovi maps eddig jól bevált! A progi offline-ra van állitva! A beállitásoknál pedig (Menü>Beállitások>Alkalmazás beállitások>Helymeghatározás>Helymeghatározási módszerek) a beépitett mellett még a kiegészitett GPS is ki van pipálva, igy pillanatok alatt talál jelet és csak 5-15 kb-ot forgalmaz alkalmanként indulásnál és még ugyan ennyit ( nagyon ritkán) ha esetleg utközben elveszítené a jelet! Tehát ha van egy minimális netcsomagod (pl. 100MB) akkor simán tudsz navigálni egész hónapban!
A főképernyőre kirakott kedvencek widgetet használom én is de nálam még nem jelentkezett az általad leírt hibajelenség!
Én ezt a hack-et használom: http://smartphonepro.hu/node/105 ami tökéletesen müködik és eddig még nem volt semmilyen ütközés egy progival sem!
These users thanked the author Todo for the post:
Demens (2011-05-05 csüt. 09:57:49)
Rating: 2.63%
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Demens írta:3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
Az OVI maps ott is megmondja hol vagy ahol egyáltalán nincs gps jel, ha be van kapcsolva a hálózati és wlan helyzetmeghatározás is (a gps ás agps-en túl). Ezt a többi gps-progi nem tudja kihasználni. Javasolt egy 100M-s netcsomag, így bátran használhatod előre telefonra letöltött térképpel.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Doky586 írta:
Demens írta:3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
Az OVI maps ott is megmondja hol vagy ahol egyáltalán nincs gps jel, ha be van kapcsolva a hálózati és wlan helyzetmeghatározás is (a gps ás agps-en túl). Ezt a többi gps-progi nem tudja kihasználni. Javasolt egy 100M-s netcsomag, így bátran használhatod előre telefonra letöltött térképpel.
Na meg menet közben nem ajánlott bekapcsolni, nekem volt, hogy 2óra alatt nem talált jelet az N95, megállva meg 1-2 perc alatt megvolt ;)
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”