gmaci írta: ja tényleg, ki milyen módszert tud ajánlani, hogy az akksi elérje a max. teljesítményt
Már egyszer leírtam a processekel kapcsolatos megfigyeléseimet, nekem megduplázta az üzemidőmet, azon kívül még az a fontos, hogy egész éjszaka töltőn legyen lehetőleg kikapcsolva
gyoergynovotny írta:GPS-el kapcsolatban írok; hogy lehet "bekapcsolni" az AGPS-t? Az N esetében a helymeghatározási módszereknél volt egy olyan, hogy "kiterjesztett GPS", ha ez bepippantottam és megadtam a helymeghatározási szervernél a supl.nokia.com-ot, akkor a GPS indításakor leszedett néhány kB adatot és egyből talált műholdat. Itt, hogy lehet ezt beállítani?
Köszi a segítséget!
Itt is hasonló módon működik, Beállítások/Általános/Helymeghatár./Helymegh.-módszerek/Hálózatapú legyen kipipálva, +még a Helymeghatár.szerver/Hozzáférési pont/itt kiválasztod amit használsz, első alkalommal a GPS+ progival töltsd le az adatokat ilyenkor beírja magának a szerver címét, és a következő pozicionáláskor már működni fog az A-Gps
Szia Hunhool!
Nem probáltad még véletlen a I8510XXHJ4-es firmwaret mert ahogy néztem ez frisseb mint a fentlévő I8510XXIA1, meg mivel a gyári I8510XXHJ3 volt ez lenne a folytatása, vagy rosszul látom a dolgot
Ha valakit erdekel a GoogleMaps frissites,tegye a kovetkezot:
Toltsd le ezt a fajlt: http://www.rapidshare.co.uk/567412
Csomagold ki,majd a 3 fajlt egyszeruen masold fel a C-re
Restart es hajra
migabi24 írta:Szia Hunhool!
Nem probáltad még véletlen a I8510XXHJ4-es firmwaret mert ahogy néztem ez frisseb mint a fentlévő I8510XXIA1, meg mivel a gyári I8510XXHJ3 volt ez lenne a folytatása, vagy rosszul látom a dolgot
Kerdeztek mar masok is,de meg nem talaltam meg honnan lehetne letolteni...de dolgozok az ugyon
gmaci írta: ja tényleg, ki milyen módszert tud ajánlani, hogy az akksi elérje a max. teljesítményt
Már egyszer leírtam a processekel kapcsolatos megfigyeléseimet, nekem megduplázta az üzemidőmet, azon kívül még az a fontos, hogy egész éjszaka töltőn legyen lehetőleg kikapcsolva
"Ha a videó tekerésre vagy kíváncsi,a navigációs gombot nyomd hosszan a megfelelő irányba "
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, az istennek se jövök rá mire jó a Beállítás/Általános/Testreszabás/Hangok/"Udvarias mód" opció. Valaki rájött már?
Felfedeztem egy hülye fordítást a Kamera/Kép beállításoknál, az alsóról van szó "Villanásérzékelő". Gondolkodtam, hogy mi a rák lehet, aztán átállítottam angolra és úgy már mindjárt érthető lett a funkció: Pislogás érzékelő. Csak azért írom le, hátha más sem jött még rá.
Kerdeztek mar masok is,de meg nem talaltam meg honnan lehetne letolteni...de dolgozok az ugyon
Na megneztem es az az igazsag hogy nem ujabb mint az XXHJ3 volt,mivel a PDA resze ugyanaz mint az emlitettnek(I8510XXHI1)...de meg atnezem hogy mi a palya pontosan...
Na megneztem es az az igazsag hogy nem ujabb mint az XXHJ3 volt,mivel a PDA resze ugyanaz mint az emlitettnek(I8510XXHI1)...de meg atnezem hogy mi a palya pontosan...
delbarta írta:Sziasztok. Lenne egy kérdésem, az istennek se jövök rá mire jó a Beállítás/Általános/Testreszabás/Hangok/"Udvarias mód" opció. Valaki rájött már?
Felfedeztem egy hülye fordítást a Kamera/Kép beállításoknál, az alsóról van szó "Villanásérzékelő". Gondolkodtam, hogy mi a rák lehet, aztán átállítottam angolra és úgy már mindjárt érthető lett a funkció: Pislogás érzékelő. Csak azért írom le, hátha más sem jött még rá.
Ha be van kapcsolva az Udvarias mód és megy a zenelejátszó, akkor ha lefordítod a telót megállítja a zenét visszafordítással elindul a zene, viszont a pislogás érzékelő új nekem is köszi az infót