Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Nem: Férfi
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: duce79 »

reddoors írta:Én nem tudom de olvasva a tesztet , látva a képeket , kipróbálva a TW4-et , nem sok különbség van a GS és GS2 között. Persze a 2magos proci , 8mp -es kamera (ami számomra lényegtelen) és a kicsivel nagyobb kijelzőtől eltekintve. Nekem személy szerint jobban tetszik az iPhone szerű ikonkészlet az ami a GS-ben van. Nem érzem azt a késztetést mint annak idején a GS megjelenésekor. Biztos nagyon jó telefon lesz , de engem nem fogott meg annyira , hogy rohanjak a boltba megvenni. Inkább valamelyik SE ....
Ezt én is hasonlóképpen gondolom. Egy nyomós érvem van csak a samsung mellett, az a kijelzője, ezért nem akarok gyártót váltani, de az általad említett SE, szerintem sokkal szebb telefonokat gyárt... Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

duce79 írta:
reddoors írta:Én nem tudom de olvasva a tesztet , látva a képeket , kipróbálva a TW4-et , nem sok különbség van a GS és GS2 között. Persze a 2magos proci , 8mp -es kamera (ami számomra lényegtelen) és a kicsivel nagyobb kijelzőtől eltekintve. Nekem személy szerint jobban tetszik az iPhone szerű ikonkészlet az ami a GS-ben van. Nem érzem azt a késztetést mint annak idején a GS megjelenésekor. Biztos nagyon jó telefon lesz , de engem nem fogott meg annyira , hogy rohanjak a boltba megvenni. Inkább valamelyik SE ....
Ezt én is hasonlóképpen gondolom. Egy nyomós érvem van csak a samsung mellett, az a kijelzője, ezért nem akarok gyártót váltani, de az általad említett SE, szerintem sokkal szebb telefonokat gyárt... Üdv!
Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. :) Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT :) )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt. :D
Huawei MATE 9 Android 7
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

reddoors írta: Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. :) Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT :) )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt. :D
Ezen én is gondolkodtam, de mondj inkább egy SE-t, ami kijelzőben nem marad el szerinted. Tényleg a LG dual 1gb rammal van?
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

duce79 írta:
reddoors írta: Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. :) Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT :) )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt. :D
Ezen én is gondolkodtam, de mondj inkább egy SE-t, ami kijelzőben nem marad el szerinted. Tényleg a LG dual 1gb rammal van?
Fele annyival. :)
A motorolan is gondolkodtam, ez a telefon szerintem az összeset odaveri
http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-3709.php , már a 4G változatot lehet venni 125 ezer Ft.

A méretét meg pont nekem tervezték. :D Végre egy normálisméretű telefon, a legjobb felbontású kijelzővel....
Huawei MATE 9 Android 7
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

Motorola Atrix?

Pont az volt az érzésem a tesztek elolvasása után, mint az LG Optimus 2x esetében: kezdeti 2 magos procival felszerelt telefonok kihagyott lehetőségekkel.
Maxentius
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Maxentius »

Nna lehet h mégis erre gyűjtök (főleg egy ilyen "különösen ajánlott" plecsni után)... ;)

Modik, nem baj, h linkeltem a teljes tesztet a teló "rendes" topikjába? :whistle:

Nem gond.

a modik :D
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

luciuscornelius írta:Motorola Atrix?

Pont az volt az érzésem a tesztek elolvasása után, mint az LG Optimus 2x esetében: kezdeti 2 magos procival felszerelt telefonok kihagyott lehetőségekkel.
Milyen lehetőségekre gondolsz? Szerintem nagyon jó mindkettő. A GS is nagyon jó telefon, szerencsére széles a választék ezért mindenképpen el kell gondolkodni vásárlás előtt. Nekem rengeteget számít , hogy ne cipeljek egy téglát, egyszerűen idegesít. :) Defy-hez már volt szerencsém, 3.7" -ra a 480 x 854 felbontás nagyon kellemes látvány , Amoled ide vagy oda :D , akkor ez a felbontás --->540 x 960 milyen lehet 4"-ra? -sajnos nem volt még lehetőségem de szívesen megnézném. :)
Huawei MATE 9 Android 7
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

reddoors írta:
luciuscornelius írta:Motorola Atrix?

Milyen lehetőségekre gondolsz? Szerintem nagyon jó mindkettő. A GS is nagyon jó telefon, szerencsére széles a választék ezért mindenképpen el kell gondolkodni vásárlás előtt. Nekem rengeteget számít , hogy ne cipeljek egy téglát, egyszerűen idegesít. :) Defy-hez már volt szerencsém, 3.7" -ra a 480 x 854 felbontás nagyon kellemes látvány , Amoled ide vagy oda :D , akkor ez a felbontás --->540 x 960 milyen lehet 4"-ra? -sajnos nem volt még lehetőségem de szívesen megnézném. :)
Persze a felbontás az mindent visz :D
Jó persze nekem készítsen egy értelmes képet a kamera, ha már beletették és legalább 100 lepedőt kell leszurkolni érte. :D
Meg egyértelműen ezt a telót buherálni kell, mert a Motorola nem a támogatásáról híres. Ez nem baj, de nem lenne ellenemre a legújabb hivatalos szoftver sem :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Olvastátok Ezt?
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Walaki01 írta:Olvastátok Ezt?
jóó :D
gyorsan megyek is az edigital oldalára, mert onnan kapták kölcsön. nekik már van? :o
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”