Ezt én is hasonlóképpen gondolom. Egy nyomós érvem van csak a samsung mellett, az a kijelzője, ezért nem akarok gyártót váltani, de az általad említett SE, szerintem sokkal szebb telefonokat gyárt... Üdv!reddoors írta:Én nem tudom de olvasva a tesztet , látva a képeket , kipróbálva a TW4-et , nem sok különbség van a GS és GS2 között. Persze a 2magos proci , 8mp -es kamera (ami számomra lényegtelen) és a kicsivel nagyobb kijelzőtől eltekintve. Nekem személy szerint jobban tetszik az iPhone szerű ikonkészlet az ami a GS-ben van. Nem érzem azt a késztetést mint annak idején a GS megjelenésekor. Biztos nagyon jó telefon lesz , de engem nem fogott meg annyira , hogy rohanjak a boltba megvenni. Inkább valamelyik SE ....
Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt.duce79 írta:Ezt én is hasonlóképpen gondolom. Egy nyomós érvem van csak a samsung mellett, az a kijelzője, ezért nem akarok gyártót váltani, de az általad említett SE, szerintem sokkal szebb telefonokat gyárt... Üdv!reddoors írta:Én nem tudom de olvasva a tesztet , látva a képeket , kipróbálva a TW4-et , nem sok különbség van a GS és GS2 között. Persze a 2magos proci , 8mp -es kamera (ami számomra lényegtelen) és a kicsivel nagyobb kijelzőtől eltekintve. Nekem személy szerint jobban tetszik az iPhone szerű ikonkészlet az ami a GS-ben van. Nem érzem azt a késztetést mint annak idején a GS megjelenésekor. Biztos nagyon jó telefon lesz , de engem nem fogott meg annyira , hogy rohanjak a boltba megvenni. Inkább valamelyik SE ....
Huawei MATE 9 Android 7
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Ezen én is gondolkodtam, de mondj inkább egy SE-t, ami kijelzőben nem marad el szerinted. Tényleg a LG dual 1gb rammal van?reddoors írta: Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Fele annyival.duce79 írta:Ezen én is gondolkodtam, de mondj inkább egy SE-t, ami kijelzőben nem marad el szerinted. Tényleg a LG dual 1gb rammal van?reddoors írta: Annyi jó telefon van szerencsére , hogy nagyon meg kell gondolni a cserét. Tegnap nézegettem egy LG 2X-et , most kicsit több időm volt rá mint múltkor. Sokkal minőségibb érzést ad mint a Galaxy S , roppant gyors, a kijelzője nagyon szép. Nem igazán van különbség a két telefon között (kijelző terén) . Így , hogy nemrégen próbáltam TW4-et , és megnéztem 1-2 videót a GS2 -ről számomra is CSAK a kijelző az amiért megvenném. Az LG 2x 80 ezerbe (HFT )került , egy hajszál választott el attól , hogy nem vettem meg.A második találkozásunk nagyon pozitív volt.
A motorolan is gondolkodtam, ez a telefon szerintem az összeset odaveri
http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-3709.php , már a 4G változatot lehet venni 125 ezer Ft.
A méretét meg pont nekem tervezték. Végre egy normálisméretű telefon, a legjobb felbontású kijelzővel....
Huawei MATE 9 Android 7
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Motorola Atrix?
Pont az volt az érzésem a tesztek elolvasása után, mint az LG Optimus 2x esetében: kezdeti 2 magos procival felszerelt telefonok kihagyott lehetőségekkel.
Pont az volt az érzésem a tesztek elolvasása után, mint az LG Optimus 2x esetében: kezdeti 2 magos procival felszerelt telefonok kihagyott lehetőségekkel.
- Maxentius
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Nna lehet h mégis erre gyűjtök (főleg egy ilyen "különösen ajánlott" plecsni után)...
Modik, nem baj, h linkeltem a teljes tesztet a teló "rendes" topikjába?
Nem gond.
a modik
Modik, nem baj, h linkeltem a teljes tesztet a teló "rendes" topikjába?
Nem gond.
a modik
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Milyen lehetőségekre gondolsz? Szerintem nagyon jó mindkettő. A GS is nagyon jó telefon, szerencsére széles a választék ezért mindenképpen el kell gondolkodni vásárlás előtt. Nekem rengeteget számít , hogy ne cipeljek egy téglát, egyszerűen idegesít. Defy-hez már volt szerencsém, 3.7" -ra a 480 x 854 felbontás nagyon kellemes látvány , Amoled ide vagy oda , akkor ez a felbontás --->540 x 960 milyen lehet 4"-ra? -sajnos nem volt még lehetőségem de szívesen megnézném.luciuscornelius írta:Motorola Atrix?
Huawei MATE 9 Android 7
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Persze a felbontás az mindent viszreddoors írta:Milyen lehetőségekre gondolsz? Szerintem nagyon jó mindkettő. A GS is nagyon jó telefon, szerencsére széles a választék ezért mindenképpen el kell gondolkodni vásárlás előtt. Nekem rengeteget számít , hogy ne cipeljek egy téglát, egyszerűen idegesít. Defy-hez már volt szerencsém, 3.7" -ra a 480 x 854 felbontás nagyon kellemes látvány , Amoled ide vagy oda , akkor ez a felbontás --->540 x 960 milyen lehet 4"-ra? -sajnos nem volt még lehetőségem de szívesen megnézném.luciuscornelius írta:Motorola Atrix?
Jó persze nekem készítsen egy értelmes képet a kamera, ha már beletették és legalább 100 lepedőt kell leszurkolni érte.
Meg egyértelműen ezt a telót buherálni kell, mert a Motorola nem a támogatásáról híres. Ez nem baj, de nem lenne ellenemre a legújabb hivatalos szoftver sem
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Olvastátok Ezt?
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
jóóWalaki01 írta:Olvastátok Ezt?
gyorsan megyek is az edigital oldalára, mert onnan kapták kölcsön. nekik már van?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4