Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: sanyci »

tejeskifly írta:Sziasztok tesóm szeretne telefont venni, és nem tudja eldönteni, hogy ezt vagy samsung galaxy ace-t vegyen.

Szerintetek melyik lenne a jobb? Illetve van-e valami ami bosszantó lehet ebben a telefonban?
Max. a Galaxy S versenytárs. A közepes Androidos Samuk elég gyengén muzsikálnak...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
sambala
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sambala »

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Mi lehet annak az oka, hogy a kezdetekben a GPS-t teljesen normálisan tudtam használni, nem kért állandóan hálózatot, most meg megbolondult!
A GPS offline-ban van és a beállítások - helymeghatározásokban csak a beépített GPS és a Kiegészített GPS van bekapcsolva. Újonnan még úgy is navigált, ha itt be volt kapcsolva a WIFI, Hálózat, de ma már erre képtelen (net nélkül)... Próbáltam azt is, hogy online-ban használom a GPS-t - helymeghatározásba bekapcsolok mindent és jó is egy ideig, csatlakozik az internetre is, majd egyszer csak kéri a hálózatot... Kérdem én miért??????? Az is meg tud szakadni navigálás közben?
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

sambala írta:Mi lehet annak az oka, hogy a kezdetekben a GPS-t teljesen normálisan tudtam használni, nem kért állandóan hálózatot, most meg megbolondult!
A GPS offline-ban van és a beállítások - helymeghatározásokban csak a beépített GPS és a Kiegészített GPS van bekapcsolva. Újonnan még úgy is navigált, ha itt be volt kapcsolva a WIFI, Hálózat, de ma már erre képtelen (net nélkül)... Próbáltam azt is, hogy online-ban használom a GPS-t - helymeghatározásba bekapcsolok mindent és jó is egy ideig, csatlakozik az internetre is, majd egyszer csak kéri a hálózatot... Kérdem én miért??????? Az is meg tud szakadni navigálás közben?
Én egyszer itthon letöltöttem a telefonnal wifin a MO térképet, ezután a
- nokiamaps/beállítások/kapcsolat: offline.
- Telefonmenü/alkalmazásbeállítások/Helymeghatároz/H.módszerek: mind be (kivéve a buetooth).
- Telefonmenü/alkalmazásbeállítások/Helymeghatároz/H.szerver/haszn: auto.otth.hál-ban
- Telefonmenü/kapcsolatok/beállítások/Adathaszn.saj.országban: automatikus
Ezután nem panaszkodik, nem kérdezget, hanem teszi a dolgát, és szinte azonnal talál jelet.
internetelőfizetés van a kártyámon. aki spórolós az letilt ezt-azt, és minden forintot megkérdez tőle a teló.. :whaaa:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gjoco1958 írta:Sziasztok!
Négy napja vagyok C7 tulaj,tisztességgel végig olvastam az össz.hozzászólást hát kissé megrémültem,/előtte X6-om volt/lehet,hogy nem volt jó a csere ötlet?
Hihetetlen hibákkal szembesültem itt az oldalon.Akksi idő SW problémák....na mindegy ez már igy van én vágytam a cserére, semmi bajom nem volt a régivel,de ha már itt vagyok hiszen ezért irok meg szeretném tudni,hogy másnál is csinál-e illetve nem csinál olyat hogy a zeneszám adataiba bemegyek és nem tudom,mért nem engedi a számok cimét és előadóját átirni,rányomok a zeneszám cimére és nem ugrik elő a billentyűzet.Nem nagy gond de vannak zenéim amit át kellene szerkesztenem/azX6-on ez simán ment/.A másik kérdésem hogy lehet fényképeket betenni a főképernyőre gyorshivás lehetőség miatt?/pl úgy mint a shellbe/csak persze a főképernyőre/.
És ha még van türelmetek felmerült itt egy kérdés valahol középen,hogy azt irta valaki,hogy nem igazán szereti ha a shell fut (tapasztalat?)
egyenlőre ennyi,köszi,ha kapok választ! :Notworty:
Szép napot!!!/Szerintem még jövök igaz nem vagyok olyan kezdő symbiben,de a C7 egy "kicsit"/ úgylátom más!/

Szia!
Nekem is volt X6-om és nem bántam meg a cserét! Tudomásom szerint valóban nem lehet a telcsin átírni a számok nevét és előadóját de én ezt nem tartom jelentős problémának, hiszen, számitógépen mindent meg lehet csinálni! Az X6-on ez valószinüleg azért ment, mert az "zenetelefon" kategória! A föképernyőre lehet kitenni fényképeket méghozzá a következőképpen: Opciók>Főképernyő szerkesztése>Hozzáad(webeszköz katalogus)>Kedvencek! A shell nálam tökéletesen futott a problémám csak az volt, hogy a netes kapcsolat szorakozott néha, ami azt jelentette, hogy nem tudott kapcsolodni se wifire se szolgáltatói netre ha futott a shell! Ha szereted az extra dolgokat akkor érdemes itt is szétnézned viewtopic.php?f=82&t=3021 (ezútón is köszönet érte Taylor fórumtársnak)! Véleményem szerint sok mindent ki lehet hozni ebből a teloból és hosszútávon te sem fogod megbánni, hogy erre váltottál!
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Todo írta:
gjoco1958 írta:Sziasztok!
Négy napja vagyok C7 tulaj,tisztességgel végig olvastam az össz.hozzászólást hát kissé megrémültem,/előtte X6-om volt/lehet,hogy nem volt jó a csere ötlet?
Hihetetlen hibákkal szembesültem itt az oldalon.Akksi idő SW problémák....na mindegy ez már igy van én vágytam a cserére, semmi bajom nem volt a régivel,de ha már itt vagyok hiszen ezért irok meg szeretném tudni,hogy másnál is csinál-e illetve nem csinál olyat hogy a zeneszám adataiba bemegyek és nem tudom,mért nem engedi a számok cimét és előadóját átirni,rányomok a zeneszám cimére és nem ugrik elő a billentyűzet.Nem nagy gond de vannak zenéim amit át kellene szerkesztenem/azX6-on ez simán ment/.A másik kérdésem hogy lehet fényképeket betenni a főképernyőre gyorshivás lehetőség miatt?/pl úgy mint a shellbe/csak persze a főképernyőre/.
És ha még van türelmetek felmerült itt egy kérdés valahol középen,hogy azt irta valaki,hogy nem igazán szereti ha a shell fut (tapasztalat?)
egyenlőre ennyi,köszi,ha kapok választ! :Notworty:
Szép napot!!!/Szerintem még jövök igaz nem vagyok olyan kezdő symbiben,de a C7 egy "kicsit"/ úgylátom más!/

Szia!
Nekem is volt X6-om és nem bántam meg a cserét! Tudomásom szerint valóban nem lehet a telcsin átírni a számok nevét és előadóját de én ezt nem tartom jelentős problémának, hiszen, számitógépen mindent meg lehet csinálni! Az X6-on ez valószinüleg azért ment, mert az "zenetelefon" kategória! A föképernyőre lehet kitenni fényképeket méghozzá a következőképpen: Opciók>Főképernyő szerkesztése>Hozzáad(webeszköz katalogus)>Kedvencek! A shell nálam tökéletesen futott a problémám csak az volt, hogy a netes kapcsolat szorakozott néha, ami azt jelentette, hogy nem tudott kapcsolodni se wifire se szolgáltatói netre ha futott a shell! Ha szereted az extra dolgokat akkor érdemes itt is szétnézned viewtopic.php?f=82&t=3021 (ezútón is köszönet érte Taylor fórumtársnak)! Véleményem szerint sok mindent ki lehet hozni ebből a teloból és hosszútávon te sem fogod megbánni, hogy erre váltottál!
Szia!

Hackelt telon átlehet írna, van egy olyan mod!!! sőt még equalizeres is van, ha az se jó akkor ott a TTPod abba 100% hogy lehet az előadó és a cím nevét változtatni!!!
Most már van rá, normál hack is, nem csak cfw - és!!! ;)
sambala
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sambala »

Köszönöm a választ!
Abban tud valaki segítséget adni, hogy miután a Nokia feltette az eredeti gyári szoftvert újra a telefonomra, - mert amit én tettem fel attól meghülyült a telefon, - miért nincsenek rajta a háttérképek, és az az egy videó? Valahonnan elő lehet szedni? Így már a témáimban is ugyanaz az egy háttérkép van, a fűszálas, és a képek mappa is teljesen üres... pedig olyan szép képek voltak benne....
Nem lehet valahonnan rátenni ezeket?
Tudom, hogy millió háttérképet lehet letölteni, meg témát, de nekem egyáltalán nem jönnek be azok, sem az elrendezés sem a képvilág...
pccase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pccase »

Sziasztok!
Segítsetek, ha tudtok! Az a bajom, hogy a beépített email kliensel nagyon nehezen mennek el a melléklettel ellátott emailok. (gmail)
pl: 0,8-1,1 megabájtos levél majd 10 percig vánszorog mire elküldi. Hálózati lefedettség minden tekintetben ideális. Ha az operával, vagy a beépített böngészővel csatlakozok a gmail fiókomhoz és mellékletként csatolom a képeket pillanatok alatt feltölti majd elküldi. Persze, ha más nincs jó a webböngészős megoldás, de szimpatikus volt az hogy egy-két kattintásra küldhetem a képet. Go net L csomag van előfizetve.

Esetleg más email kliens, vagy a beépített esetleges beállítása?

Kösz!
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Köszi todo egy kissé megnyugtattál azt hittem a teló szarakszik,mint mondtam az X6 után egy-két dolog fura ezen!viszont van ám még valami amit szintén nem produkált a régi/mert ugye most a másikhoz viszonyitok/vannak olyan névjegyeim vagyis ismerőseim akiknek amióta ezt használom nem irja ki a nevét ékezet ide,vagy oda és dupla bejegyzés sincs etz sem tudom agyilag "kezelni".A simen nem változtattam semmit csak séróból átmásoltam a tel.mem-be,mert alapértelmezettként ezt illik használni,szóval ez sem műkszik rendesen/013.016-os szoft van fennt/ezzel mit kezdjek :hmm2: üdv:gjoco1958 :bye1:
Ja és még valami amit leirtál a kevencek képernyőre való kirakásával kapcsolatban,amikor először testre szabtam valahogy ráérzés alapján sikerült 4 képet kitenni/ne kérdezd hogyan énsem tudm vszinüleg úgy ahogy leirtad,de én még az első oldalra szeretnék kitenni,viszont amikor amit leirtál már nem kinálja fel ezt a lehetőséget.Viszont ha át lapozok a második oldalra és ott végig csinálom úgy ahogy irtad berakja azt a 4-et ami már kinnt van az első oldalon,no ere varrjon gombot valaki!Helló!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gjoco1958 2011-04-27 szer. 16:45:32-kor.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

sambala írta:Köszönöm a választ!
Abban tud valaki segítséget adni, hogy miután a Nokia feltette az eredeti gyári szoftvert újra a telefonomra, - mert amit én tettem fel attól meghülyült a telefon, - miért nincsenek rajta a háttérképek, és az az egy videó? Valahonnan elő lehet szedni? Így már a témáimban is ugyanaz az egy háttérkép van, a fűszálas, és a képek mappa is teljesen üres... pedig olyan szép képek voltak benne....
Nem lehet valahonnan rátenni ezeket?
Tudom, hogy millió háttérképet lehet letölteni, meg témát, de nekem egyáltalán nem jönnek be azok, sem az elrendezés sem a képvilág...
Szia!
A háttérképek és a videók azért nincsenek meg, mert az E meghajtót vagy te vagy a nokia leformázta és ezeket a dolgokat az tartalmazta!
Ide feltettem egy kis csomagot: http://data.hu/get/3768641/C7.rar Elméletileg minden kép megvan, még az az egy videó is!
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Todo légyszi olvass vissza az előző irsomhoz,Köszi!!!!!!!!!!/Vagy valaki aki ráér/
AQuik-Lockot hová másolod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gjoco1958 2011-04-27 szer. 16:57:50-kor.
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”