N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Promi írta:
Azt hittem a T-mobilos RM555_0596970_12.0.110_296.05 alap van fent ezért kérdeztem.
Igen, az, de azért a RP+-t belefőztem :).
És ezt a főzetet nem tennéd ki egy elérhető helyre?
Kitehetem, de felesleges. Az új hack-kel is meg tudod csinálni elvileg.
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

farkas-laci írta:
Promi írta:
Azt hittem a T-mobilos RM555_0596970_12.0.110_296.05 alap van fent ezért kérdeztem.
Igen, az, de azért a RP+-t belefőztem :).
És ezt a főzetet nem tennéd ki egy elérhető helyre?
Kitehetem, de felesleges. Az új hack-kel is meg tudod csinálni elvileg.
Ez igaz, el is felejtettem az új hack -et.Még szokni kell a gondolatát. :yes:
ibis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ibis »

Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
http://www.mobilephonetalk.com/archive/ ... cf7c263782
Főleg az 5800xm codecek beépítése miatt érdekelne.
solyomlajos0

Hozzászólás Szerző: solyomlajos0 »

Ezzel is az a helyzet mint a többivel. USB töltés van-e? Ha nem magyar nyelvű a rom a hogya működik a magyar nyelvű billentyűzeten stb? De valakinek nem magyar minije van, és nem gond az angol akkor még lehet jó is.
ibis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: ibis »

Azt gondoltam, ha benne van a magyar nyelv is, akkor a nyelv váltással változik a billentyűzet kiosztás is, de most próbáltam és látom, hogy nem. Angol nyelvet beállítva gyári fmw esetén is magyar marad a bill. kiosztás.
THeArrow
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 White

Hozzászólás Szerző: THeArrow »

sziasztok!

főzni szeretném a telómat, de sok dologtól tartok, esetleg valaki aki jártas a témában tudna msn/skype segítséget nyújtani?! msn : csojaalex@hotmail.com skype : csojaalex
először csinálnék ilyet, próbáltam pár emberrel kapcsolatot teremteni de eléggé kihaltak az n97 topicok... ha valaki segítene iszonyat megköszönnném!

üdv, Alex
aranyosigergo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: aranyosigergo »

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, Farkaslacitól, vagy, aki jártas a romfőzésben.
Egy hónapja vásároltam egy kártyafüggetlen Nokia N97 Minit, garnet színben. Mivel látássérült vagyok, a telefont a Nuance cég Talks nevű képernyőolvasójával használom (A letöltések között is megtalálható), a telefonon a 12.0.110-es szoftver van, hackeltem az autocert hack segítségével a készüléket. A képernyőolvasó segítségével végighallgattam a topikot, hátha találok megoldást a kérdésemre, de nem jártam sikerrel, ezért kérek segítséget. A látás hiánya miatt a telefon használhatóságánál számomra inkább a funkcionalitás kap több hangsúlyt, mint a külső megjelenés. Szeretnék egy főzött romot felrakni a telefonra, ami a számomra hasznos funkciókat tartalmazza. A Farkaslaci által 2010-10-13 időpontban készített rom lenne számomra megfelelő a leírás alapján, viszont van néhány dolog, ami számomra hasznos lenne és a rom nem tartalmazza. A leírásban benne van, hogy a gyári fájlkezelővel küldhetők a telepítőfájlok, azt szeretném kérdezni, hogy az megoldható-e, hogy a gyári fájlkezelő lássa a rendszermappákat és szerkeszthetőek legyenek azok tartalma? Mivel sokat használom a telefon diktafonját, abban is szeretnék segítséget kérni, hogy a rögzítési időt meg lehet-e növelni és a felvétel hangminőségén lehet-e javítani, mert a feca által készített rom leírásában "- Hangrögzítő: 5 órás sztereó felvétel, 256kbps-sel" szerepel. Mivel a FOTA-n történő frissítés egyszerűbb a képernyőolvasóval, a FOTA-t valahogy vissza lehetne tenni a romba?
A többi funkciók az említett romban a mindennapos használat során hasznosak számomra is.

A leírt dolgok beleintegrálása a romba megoldható, illetve lenne-e olyan hozzáértő, aki elkészítené nekem.

Előre is köszönöm az esetleges válaszokat és segítséget.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

aranyosigergo írta:Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, Farkaslacitól, vagy, aki jártas a romfőzésben.
Egy hónapja vásároltam egy kártyafüggetlen Nokia N97 Minit, garnet színben. Mivel látássérült vagyok, a telefont a Nuance cég Talks nevű képernyőolvasójával használom (A letöltések között is megtalálható), a telefonon a 12.0.110-es szoftver van, hackeltem az autocert hack segítségével a készüléket. A képernyőolvasó segítségével végighallgattam a topikot, hátha találok megoldást a kérdésemre, de nem jártam sikerrel, ezért kérek segítséget. A látás hiánya miatt a telefon használhatóságánál számomra inkább a funkcionalitás kap több hangsúlyt, mint a külső megjelenés. Szeretnék egy főzött romot felrakni a telefonra, ami a számomra hasznos funkciókat tartalmazza. A Farkaslaci által 2010-10-13 időpontban készített rom lenne számomra megfelelő a leírás alapján, viszont van néhány dolog, ami számomra hasznos lenne és a rom nem tartalmazza. A leírásban benne van, hogy a gyári fájlkezelővel küldhetők a telepítőfájlok, azt szeretném kérdezni, hogy az megoldható-e, hogy a gyári fájlkezelő lássa a rendszermappákat és szerkeszthetőek legyenek azok tartalma? Mivel sokat használom a telefon diktafonját, abban is szeretnék segítséget kérni, hogy a rögzítési időt meg lehet-e növelni és a felvétel hangminőségén lehet-e javítani, mert a feca által készített rom leírásában "- Hangrögzítő: 5 órás sztereó felvétel, 256kbps-sel" szerepel. Mivel a FOTA-n történő frissítés egyszerűbb a képernyőolvasóval, a FOTA-t valahogy vissza lehetne tenni a romba?
A többi funkciók az említett romban a mindennapos használat során hasznosak számomra is.

A leírt dolgok beleintegrálása a romba megoldható, illetve lenne-e olyan hozzáértő, aki elkészítené nekem.

Előre is köszönöm az esetleges válaszokat és segítséget.
Hy.
A rendszerfájlokhoz csak az X-plore-ral férsz hozzá, sajnos a gyárival semmiképp.
A rögzítési időt, meg a minőséget a Tweaks-szel tudod állítani:
Options - Setting - Manage plugins - a voice recorder plugint töltsd le hozzá.
A FOTA-hoz újra kellene főzni a ROM-ot, de én nem ajánlanám a főzőtt ROM-ot FOTA-n frissíteni...
aranyosigergo
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: aranyosigergo »

Szia Farkaslaci!

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre. A hangrögzítőt be tudtam állítani az általad leírt módon, köszönöm, hogy pontosan leírtad, hol milyen opciókat keressek és a letöltési linket is köszönöm a programhoz.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy azt el lehet-e érni nem főzött romnál, hogy a galéria csak az E:\images mappában keresse a képeket, a zenelejátszó a zeneszámokat pedig csak az E:\sounds\digital mappában.
Az általad készített Romot fel fogom rakni, függetlenül attól, hogy a Fota-n történő frissítés nem szerepel benne és köszönöm a tanácsod arra vonatkozóan, hogy főzött romot nem ajánlatos FOTA-n keresztül frissíteni, ha találok valakit, aki megcsinálja nekem a leírás alapján, mert a jaf program nem kompatibilis a windowsos képernyőolvasó programmal, nem olvassa megfelelően az egyes gombokat és elemeket a programon belül.

Köszönöm a segítséged.

Gergő
djplayboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Xperia S 32Gb White
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: djplayboy »

Hellosztok!N97-re belelehet főzni néhány dolgot?Pl:Feloldás lapozással,N8 hangok?Azért kellene a Feloldás lapozással mert letőrt a billzár kapcsolóm:(
Választ előre köszi!
SE K700i-->SE K610i-->SE K800i-->SE K850i-->Nokia N82-->Nokia N95-->Nokia 5800-->Nokia N97-->Nokia C6-01-->Nokia N8-->Iphone 4S 16Gb White-->Sony Xperia S White
Válasz küldése

Vissza: “Modding”