Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy aki fólia nélkül használja menyire hajlamos a karcolódásra normál használat mellet?
Enyémről most jött le a gyári fólia,és tokban tartom.Kell evvel foglalkozni vagy nem lesz vele gond?
Az lenne a kérdésem,hogy aki fólia nélkül használja menyire hajlamos a karcolódásra normál használat mellet?
Enyémről most jött le a gyári fólia,és tokban tartom.Kell evvel foglalkozni vagy nem lesz vele gond?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Been thanked: 0
Hali. Kösz Damir, működik a dolog. Soha nem jöttem volna rá.Damir írta:A memóriaegységről töröld le a cities mappát és a qf fájlt, majd indítsd el a progit, várd meg míg betöltődik, aztán töltsd le újra a térképeket.Pincebogar írta:Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy az Ovi maps-et frissítettem, és azóta mikor el akarnám indítani, azt írja ki, h: "kérjük várjon, a művelet néhány percet igénybe vehet" végig megy alatta egy telepítő csík, majd kilép vissza a menübe. Raktam fel másikat is, innen az oldalról a legújabbat, de az meg csak tölt, majd kidob szintén.Nem tudom, hogy lehet e köze ahhoz, hogy hackelt a teló. Vkinek ötlete?
Köszi előre is.
Egy másik problem is lenne itt. Mégpedig, hogy a sima gyári fájlkezelőben ha biztonsági mentést szeretnék csinálni, azt irja ki, hogy "Nem állítható vissza, a kiválasztott memória nem érhető el!" Ez azért is furcsa, mert menteni szeretnék, nem visszaállítani.
Lenne esetleg vkinek megoldása a dologra? Köszi
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!Pincebogar írta:
Egy másik problem is lenne itt. Mégpedig, hogy a sima gyári fájlkezelőben ha biztonsági mentést szeretnék csinálni, azt irja ki, hogy "Nem állítható vissza, a kiválasztott memória nem érhető el!" Ez azért is furcsa, mert menteni szeretnék, nem visszaállítani.
Akkor a telodba valószinüleg nincs memóriakártya! A biztonsági mentést memóriakártyára végzi a teló (máskülönben nincs értelme, mert ha valami lesz a teloval oda a biztonsági mentés is)! Tehát ha a gyári fájlkezelővel akarsz biztonsági mentést csinálni akkor rakj bele egy memóriakártyát a telcsibe jelöld ki, hogy miről akarsz mentést és már menti is az adatokat!
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 3 times
Ha még ezek se tetszenének akkor az OVI-ból letöltöd a PocketLock-ot és ahogy zsebre vágod lezár még ikont se kell nyomogatni.wzsz írta:Todo írta:Szia!miller0214 írta:Sziasztok.
Lehet kirakni a főképernyőre billentyűzáró ikont, hogy ne kelljen mindig a csuszkával zárni? A a kitehető hivatkozásoknál nem találtam. :S
Én ezt használom és tökéletesen müködik! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=14852
Hali!
Én meg ezt: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40135
- wzsz
- 1. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Been thanked: 5 times
csabai22 írta:Sziasztok!
Hali!
Én 3 hónapja fólia nélkül használom, nincs semmi karc.
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sziasztok!
Négy napja vagyok C7 tulaj,tisztességgel végig olvastam az össz.hozzászólást hát kissé megrémültem,/előtte X6-om volt/lehet,hogy nem volt jó a csere ötlet?
Hihetetlen hibákkal szembesültem itt az oldalon.Akksi idő SW problémák....na mindegy ez már igy van én vágytam a cserére, semmi bajom nem volt a régivel,de ha már itt vagyok hiszen ezért irok meg szeretném tudni,hogy másnál is csinál-e illetve nem csinál olyat hogy a zeneszám adataiba bemegyek és nem tudom,mért nem engedi a számok cimét és előadóját átirni,rányomok a zeneszám cimére és nem ugrik elő a billentyűzet.Nem nagy gond de vannak zenéim amit át kellene szerkesztenem/azX6-on ez simán ment/.A másik kérdésem hogy lehet fényképeket betenni a főképernyőre gyorshivás lehetőség miatt?/pl úgy mint a shellbe/csak persze a főképernyőre/.
És ha még van türelmetek felmerült itt egy kérdés valahol középen,hogy azt irta valaki,hogy nem igazán szereti ha a shell fut (tapasztalat?)
egyenlőre ennyi,köszi,ha kapok választ!
Szép napot!!!/Szerintem még jövök igaz nem vagyok olyan kezdő symbiben,de a C7 egy "kicsit"/ úgylátom más!/
Négy napja vagyok C7 tulaj,tisztességgel végig olvastam az össz.hozzászólást hát kissé megrémültem,/előtte X6-om volt/lehet,hogy nem volt jó a csere ötlet?
Hihetetlen hibákkal szembesültem itt az oldalon.Akksi idő SW problémák....na mindegy ez már igy van én vágytam a cserére, semmi bajom nem volt a régivel,de ha már itt vagyok hiszen ezért irok meg szeretném tudni,hogy másnál is csinál-e illetve nem csinál olyat hogy a zeneszám adataiba bemegyek és nem tudom,mért nem engedi a számok cimét és előadóját átirni,rányomok a zeneszám cimére és nem ugrik elő a billentyűzet.Nem nagy gond de vannak zenéim amit át kellene szerkesztenem/azX6-on ez simán ment/.A másik kérdésem hogy lehet fényképeket betenni a főképernyőre gyorshivás lehetőség miatt?/pl úgy mint a shellbe/csak persze a főképernyőre/.
És ha még van türelmetek felmerült itt egy kérdés valahol középen,hogy azt irta valaki,hogy nem igazán szereti ha a shell fut (tapasztalat?)
egyenlőre ennyi,köszi,ha kapok választ!
Szép napot!!!/Szerintem még jövök igaz nem vagyok olyan kezdő symbiben,de a C7 egy "kicsit"/ úgylátom más!/
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Ha pedig van benne mem.kártya és mégis ezt írja ki, akkor sérült a legutóbbi biztonsági mentés fájl. PC-n töröld az állományt, és utána próbáld meg újra...Todo írta:Szia!Pincebogar írta:
Akkor a telodba valószinüleg nincs memóriakártya! A biztonsági mentést memóriakártyára végzi a teló (máskülönben nincs értelme, mert ha valami lesz a teloval oda a biztonsági mentés is)! Tehát ha a gyári fájlkezelővel akarsz biztonsági mentést csinálni akkor rakj bele egy memóriakártyát a telcsibe jelöld ki, hogy miről akarsz mentést és már menti is az adatokat!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 Taylor V9
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Még új vagyok a symbian-ban. Ezen oldal olvasgatásával sokmindent megértek, de egy kicsit elakadtam!
Telepítettem az SPB Weather-t annak rendje és módja szerint, működik is, de nem tudom kirakni a főképernyőre, nincs benne a webeszköz-katalógusban! Talán rossz helyre telepítettem!?
Várom a tanácsokat! Köszi
Még új vagyok a symbian-ban. Ezen oldal olvasgatásával sokmindent megértek, de egy kicsit elakadtam!
Telepítettem az SPB Weather-t annak rendje és módja szerint, működik is, de nem tudom kirakni a főképernyőre, nincs benne a webeszköz-katalógusban! Talán rossz helyre telepítettem!?
Várom a tanácsokat! Köszi
- tejeskifly
- 1. szint
- Been thanked: 0
Sziasztok tesóm szeretne telefont venni, és nem tudja eldönteni, hogy ezt vagy samsung galaxy ace-t vegyen.
Szerintetek melyik lenne a jobb? Illetve van-e valami ami bosszantó lehet ebben a telefonban?
Szerintetek melyik lenne a jobb? Illetve van-e valami ami bosszantó lehet ebben a telefonban?
nememlékszem-> ericsson r600i-> se k700i-> se v630i-> Nokia N95-> HTC Touch Pro 2-> HTC HD2
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Igazából ez egy kicsit megválaszolhatatlan kérdés! Ha C7 tulajokat kérdezel akkor ez ha samsung galaxy ace tulajokat akkor az! Én karácsony óta használom és maximálisan meg vagyok elégedve vele, úgyhogy részemről a C7 mellé teszem a voksom!tejeskifly írta:Sziasztok tesóm szeretne telefont venni, és nem tudja eldönteni, hogy ezt vagy samsung galaxy ace-t vegyen.