Megoldódott a problémazolee írta:Sziasztok!
NaviGuide Magyarország 5.6 mapID: 709 feloldott ,bemásolós linkje nem működik! Vagy csak nálam?
Honnan szedjek akkor feloldott bemásolós magyarország térképet ?
Valaki sos !
előre is köszönöm

Megoldódott a problémazolee írta:Sziasztok!
NaviGuide Magyarország 5.6 mapID: 709 feloldott ,bemásolós linkje nem működik! Vagy csak nálam?
Honnan szedjek akkor feloldott bemásolós magyarország térképet ?
Valaki sos !
előre is köszönöm
Szia! Ez nem a térkép hibája. A Garmin PC is kiírta. Kb.7-800km-ig terveznek.vilmaboy írta:Sziasztok!
City navigator europe van fent a telefonomon (5230 navi) és egy olyan hibát produkál, hogy amikor svédországba terveztetek vele, akkor kiírja, hogy útvonaltervezési hiba: Nincs elég szabad memória... ezt csak a svéd címeknél produkálja. van valakinek ötlete, hogy miért lehet? Természetesen háttértár van szabadon. A memó kártyán több giga.
Válaszokat előre is köszi!
Garmin Transalpin v.2 mapsourceLucypapa írta:Üdv Mesterek!
Lichtenstein topo térképre lenne szükségem. Tudnátok segíteni? Esetleg Garmin TransAlpine MapSource verzió lenne valakinek?
Segítségetek előre is köszönöm!
Köszi! Próbálom tölteni!enazati írta:Garmin Transalpin v.2 mapsourceLucypapa írta:Üdv Mesterek!
Lichtenstein topo térképre lenne szükségem. Tudnátok segíteni? Esetleg Garmin TransAlpine MapSource verzió lenne valakinek?
Ezt találtam.
Válasz ment, privátban.Fantomkaaa írta:Sziasztok.Segítsetek légyszi.E51-esem van most tettük fel a progit csak az lenne a kérdésem ha egy másik térképet ha a behúzok a garmin mappába át kell e nevezni és ha igen pontosan hogy mert hiába tettem be a nem ismeri csak magyarországot mert az fenn van már.Köszi.....
Király! Működik! Mégegyszer köszönöm!Lucypapa írta:Köszi! Próbálom tölteni!enazati írta:Garmin Transalpin v.2 mapsourceLucypapa írta:Üdv Mesterek!
Ezt találtam.