Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: karvaly »

Tudtok olyan programot amivel a lezárt képernyőt lehet képernyő csúszkával kinyitni?
Lehet, hogy régebben volt róla szó, de nem találom.
Ha valaki használja is, akkor pár tapasztalatot is írhatna hozzá.
Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

karvaly írta:Tudtok olyan programot amivel a lezárt képernyőt lehet képernyő csúszkával kinyitni?
Lehet, hogy régebben volt róla szó, de nem találom.
Ha valaki használja is, akkor pár tapasztalatot is írhatna hozzá.
Köszi
Pl ez az.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Indító kép és hangot hova kell másolni, hackelt telora???

Előre is köszönöm!!!
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Doky586 írta:Sziasztok! Pár napja cseréltem Nokia C7 -re E51-ről.

1.Azt kérdezném hogy ti hogy használjátok a telót? Úgy értem hogy valami tokban tartjátok zsebben vagy övön, illetve kézben is elég nehéz megfogni, mert akkor mindent össze-vissza elindítok akaratlanul, nincs hely ahol rendesen meg lehet fogni, mint gondolom az összes többi teljes érintőképernyős telefon esetében is (N8, C6-1, E7 stb). Vagy valami plusz keretet raktok rá, vagy csak meg kell szokni?

2.Nokia Maps: eddig E51-en Garmin XT -t használtam. Az rendesen szólt az autó kihangosítóján, ezen C7-en a NM csak a telefonon dumál (még a bluetooth-os fülhalgatón se megy, gyalogosan elég ciki amikor a járókelők közt megszólal). Kérdésem: Ez most telefonfüggő, vagy nem állítottam be valamit vagy a NM az ilyen..? Kénytelen leszek erre is a régesrégi XT-t feltenni..?

3.Nagyon tetszett hogy nem kell semmi (pl: PC) a firmware-upgrade -hez, csak kijelölöm menüben a frissítést (pl buszon hazafelé) és pár perc mulva már frissítve is van... Jól tudom hogy a firm frissítésnél a hack úgyis törlődne? akkor nincs értelme hackelnem, a key/cer beszerzését elindítottam. E51-en az első időben mindig hekkeltem, de aztán meguntam, szignózás is megtette...
Egyébként mostanában mivel szignóztok PC-n (XP/W7) és telefonon (Symbian^3) ?

4.Gmail postafiókom van amit a telefonnal szinkronizálok. Elfogadtam a beállítást a postafiók hozzáadásnál (mert nem tudtam hogy el is utasíthattam volna). Mik ennek most a hátrányai és előnyei??? azon kívül hogy a nokiánál tudják most a postafiókom jelszavát... :(
offline módban előtte már a céges exchange-et beállítottam, de pop vagy imap fiókot akkor nem engedett felvenni, pedig wifi az volt..

5.Gyakran szoktam fekve olvasni a telefonon a weboldalakat, de ez most nem megy mert a mozgásérzékelője ekkor nem megfelelően állítja be a kijelzőt. Ha kikapcsolom a szenzort akkor manuálisan hogyan tudom álló helyzetből fekvőbe állítani a kijelzőn a szöveget ?
Hagy' tegyek fel mégegy kérdést:

6.Autóba szeretnék kihangosítót venni ezen telóhoz, de csak a CK-200 al írja a nokia.hu hogy kompatibilis.
Inkább CK-100 vagy HF-310 érdekelne, de ezeknél nincs a kompatibilitási listán a teló, csak az N8, E7, C6-1. Valóban nem működne a C7 ezen bluetooth-os kihangosítókkal??
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

Sziasztok!
Használ valaki C7-en Garmint?És ha igen melyiket?Független az enyém,nem heckelt,legújabb szoft és az a gondom,hogy nem megy rajta a Garmin.Egyik verziója sem.Feltelepül,de nem indul.Szignózom a progit,az nélkül fel sem tudom rakni és még sem indul.Nem hiszem el,annó E71-re feltettem és működött.Fent van most a Navitel,de az nem olyan részletes.Nem hinném,hogy az miatt nem menne Garmin.Valakinek valami ötlet??
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
fekunci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: fekunci »

potter55 írta:
fekunci írta:Sziasztok, C7 telon készült videok a számitógépen akadoznak, mi kell hozzá, h ez megszünjön? Válaszokat elöre is köszi!
N8-nál ez a megoldás. Meg a tesztjében is írva van.
Köszönöm szépen, 100% bevált! :taps1:
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Üdv!

Gratula! Szinte az E51 tapis változata formára.

1: Nokia szilikon tok, Nokia belecsúsztathatós bőrtok az öltönyhöz.
3: Ha telón frissítesz vagy gépen az Ovin akkor marad a hack. Ha hardolsz eltűnik. És minden hack után hard reset és tiszta telepítgetések és beállítások kellenek! Van már PC nélküli hack, lásd a modding topikot. Telón a Free Signerrel. De hogy érdekes legyen a Free Signert is szignózni kell. :D
4: A gyári kliens egy fos. Vedd meg a Profi Mailt. 5 rugót megér az örök licensz, és más telóra is átírathatod 3 éven belül 20 alkalommal.
5: Manuálisan sehogy, de lehet van rá program, de minek? Fektetett módban frissítsd a böngészőt és láss csodát!

Doky586 írta:
Doky586 írta:Sziasztok! Pár napja cseréltem Nokia C7 -re E51-ről.

1.Azt kérdezném hogy ti hogy használjátok a telót? Úgy értem hogy valami tokban tartjátok zsebben vagy övön, illetve kézben is elég nehéz megfogni, mert akkor mindent össze-vissza elindítok akaratlanul, nincs hely ahol rendesen meg lehet fogni, mint gondolom az összes többi teljes érintőképernyős telefon esetében is (N8, C6-1, E7 stb). Vagy valami plusz keretet raktok rá, vagy csak meg kell szokni?

2.Nokia Maps: eddig E51-en Garmin XT -t használtam. Az rendesen szólt az autó kihangosítóján, ezen C7-en a NM csak a telefonon dumál (még a bluetooth-os fülhalgatón se megy, gyalogosan elég ciki amikor a járókelők közt megszólal). Kérdésem: Ez most telefonfüggő, vagy nem állítottam be valamit vagy a NM az ilyen..? Kénytelen leszek erre is a régesrégi XT-t feltenni..?

3.Nagyon tetszett hogy nem kell semmi (pl: PC) a firmware-upgrade -hez, csak kijelölöm menüben a frissítést (pl buszon hazafelé) és pár perc mulva már frissítve is van... Jól tudom hogy a firm frissítésnél a hack úgyis törlődne? akkor nincs értelme hackelnem, a key/cer beszerzését elindítottam. E51-en az első időben mindig hekkeltem, de aztán meguntam, szignózás is megtette...
Egyébként mostanában mivel szignóztok PC-n (XP/W7) és telefonon (Symbian^3) ?

4.Gmail postafiókom van amit a telefonnal szinkronizálok. Elfogadtam a beállítást a postafiók hozzáadásnál (mert nem tudtam hogy el is utasíthattam volna). Mik ennek most a hátrányai és előnyei??? azon kívül hogy a nokiánál tudják most a postafiókom jelszavát... :(
offline módban előtte már a céges exchange-et beállítottam, de pop vagy imap fiókot akkor nem engedett felvenni, pedig wifi az volt..

5.Gyakran szoktam fekve olvasni a telefonon a weboldalakat, de ez most nem megy mert a mozgásérzékelője ekkor nem megfelelően állítja be a kijelzőt. Ha kikapcsolom a szenzort akkor manuálisan hogyan tudom álló helyzetből fekvőbe állítani a kijelzőn a szöveget ?
Hagy' tegyek fel mégegy kérdést:

6.Autóba szeretnék kihangosítót venni ezen telóhoz, de csak a CK-200 al írja a nokia.hu hogy kompatibilis.
Inkább CK-100 vagy HF-310 érdekelne, de ezeknél nincs a kompatibilitási listán a teló, csak az N8, E7, C6-1. Valóban nem működne a C7 ezen bluetooth-os kihangosítókkal??
Kép
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

ismét lenne pár problémám:
még jómultkor jelezte a telóm, hogy frissítsem, hát frissítettem... nem nagyon vettem észre változást... de most ahogy megnyitnám az ovi áruházat, bejön a kékeszöldes hátterű akármi, majd szépen egy kis idő múlva bezáródik és visszaugrik a menübe.
mit tudnék vele csinálni hogy működjön? nem örülnék egy újrarakásnak

másik:
reggeli ébresztő nagyon sokszor nagyon idegesítő, hogy ha nem nyomok rá rögtön a leállításra, akkor hiány nyomogatok rá utána, nem reagál rá. mitől lehet? esetleg valami program van hogy pl a "zöld telefon" gomb megnyomásakor leálljon?
seagate
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: seagate »

gerisgeris1970 írta:Sziasztok!
Használ valaki C7-en Garmint?És ha igen melyiket?Független az enyém,nem heckelt,legújabb szoft és az a gondom,hogy nem megy rajta a Garmin.Egyik verziója sem.Feltelepül,de nem indul.Szignózom a progit,az nélkül fel sem tudom rakni és még sem indul.Nem hiszem el,annó E71-re feltettem és működött.Fent van most a Navitel,de az nem olyan részletes.Nem hinném,hogy az miatt nem menne Garmin.Valakinek valami ötlet??
Szia! Nekem a 5.00.60S60 verzio van fenn szignozni sem kell a letöltések menü alatt megtalálod, van hozzá telepítési segédlet ill. a Garmin topicban mindent megtalálsz. Ja és nekem telenoros buheramentes telóm van!
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

seagate írta:
gerisgeris1970 írta:Sziasztok!
Szia! Nekem a 5.00.60S60 verzio van fenn szignozni sem kell a letöltések menü alatt megtalálod, van hozzá telepítési segédlet ill. a Garmin topicban mindent megtalálsz. Ja és nekem telenoros buheramentes telóm van!
Szia!Garmin fórumban leírtam már,hogy sikerült több napi kínlódás után feltenni és még működik is.Köszönöm azért a választ.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”