Üdv nektek.Na kicsit utána néztem ennek a térkép dolognak.Jó lessz ott a garmin térkép.Addig csináljuk amíg jó nem lessz.Majd kérek segítséget, tehát kell pár ember aki besegít, ha működik a dolog, ami bennem kirajzolódott, hogy hogy is.Hétvégén majd tüzetesen leírom itt mit kéne megpróbálni, és igazából aki ebbe kicsit jártas, az már neki is állhat.Pl láttam enazati te is kicsit jártas vagy térképes dolgokba próbáld meg , és hétvégén már leszek én is, és majd megnézem én is, és leírom jobban a dolgokat. Na de nagy vonalakban: Szóval ahogy te csináltad enazati, a garmin NaviGuide_v561-t szét kell bontani 19 megyére.Eddig megvoltál, de most megyénként le kell menteni .img formátumba, vagy akár lehet egyből Polish format-ba, aminél .mp formátumot kapunk.Ez egyfajta txt fájl, amit át is nevezhetünk .txt-re. Miután átneveztük notepad-al megnyitjuk és szerkeszthetjük. Itt van 1 kép. Itt BÁCS-KISKUN MEGYE-t nyitottam meg.
http://www.psharing.com/pic.php?id=518222&mode18o=set-nagítható kép
Amit visszább linkeltek,
Leírás utcanév és házszám szerkesztésére, így működhet. Le van írva mit kell behelyezni.Szerkesztés után pedig navitel formátum.Mondjuk erre tényleg csinálni kéne egy start.bat. -ot, mert egyenként beilleszteni a dolgokat, nem lessz leányálom, bár szerintem megyénként pár óra meló, még kézzel is.Már aki érti a gépelést. Na szóval remélem értitek. A lényeg hogy nincs veszve a dolog, csak hát pont mostanába nem nagyon van időm.Mondjuk nem sürgős ez., és ez csak egy tipp, infó, hátha, de szerintem működhet.
Na holnap este leszek megint.
Üdv.BZS.