Nokia N85

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
mope73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia tube
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: mope73 »

plunk írta:De mért nem állítjátok be a hozzáférési ponthoz statikus ip-t? Beállítások :jobbra: Csatlakozás :jobbra: Hozzáférési pontok :jobbra: Rámész a saját routeredre :jobbra: Opciók :jobbra: Továbi beállítások :jobbra: ipv4 és ipv6 :jobbra: automatát váltsd át és kérni fogja az ip-t. Itt kitalálsz egyet pl 192.168.1.300

Alhálózati maszkot leolvasod a routerből vagy a gépedről (általában 255.255.255.0), az alapértelmezett átjáró meg a router ip-je általában 192.168.1.1 vagy hasonló
Ez jó...ez nagyon jó...most nem bírom kipróbálni, de nagyon jó!...nem is tudtam, hogy ilyen beállítási lehetőségek is vannak. Ilyen mélyen még nem is turkáltam a beállítások között. THX! Remélem ez megoldja a dolgot
Marha
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85

Hozzászólás Szerző: Marha »

Elöljáróban: Egy lépés kimaradt: Beállítások :jobbra: Csatlakozás :jobbra: Célok :jobbra: Hozzáférési pontok :jobbra: stb. Azonban ez a módszer nem működik, ha a Router-ben be van kapcsolva a DHCP. Ha viszont nincs akkor nálam az itthoni hálózat hal meg, hiába állítom be helyesen az állomásokat (három sz.gép + telefon). Szerintem mindez a Router hibája. Marad a DHCP bekapcsolva, DMZ-vel. Így szépen működik minden. LinkSys-nél nincsenek ilyen problémák.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

Marha írta:Elöljáróban: Egy lépés kimaradt: Beállítások :jobbra: Csatlakozás :jobbra: Célok :jobbra: Hozzáférési pontok :jobbra: stb. Azonban ez a módszer nem működik, ha a Router-ben be van kapcsolva a DHCP. Ha viszont nincs akkor nálam az itthoni hálózat hal meg, hiába állítom be helyesen az állomásokat (három sz.gép + telefon). Szerintem mindez a Router hibája. Marad a DHCP bekapcsolva, DMZ-vel. Így szépen működik minden. LinkSys-nél nincsenek ilyen problémák.
Én azért gondoltam hogy jó lesz a telefonon mert otthon is be van kapcsolva a DHCP (DMZ-t nem használok) és mégis a laptopomnak statikus ipje van (SMC router). A hálózat többi gépe pedig mindig más ipt kap. Nem ismerem az N85öt,ezért az E65ös szerinti lépéseket írtam le.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
s-works
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N85

Hozzászólás Szerző: s-works »

Hello!

Csak egy rövid kérdésem lenne. Nektek is hasalgat a gyári képnézegető ? Egy darabig jól jeleníti meg a képeket, aztán pixxelhegyek lesznek a képekből, utánna meg már meg sem jeleníti.
Másnak is műveli ezt, vagy egyedi hibáról van szó ? :hmm2:

11.047-es soft.
Darren
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Darren »

s-works írta:Hello!

Csak egy rövid kérdésem lenne. Nektek is hasalgat a gyári képnézegető ? Egy darabig jól jeleníti meg a képeket, aztán pixxelhegyek lesznek a képekből, utánna meg már meg sem jeleníti.
Másnak is műveli ezt, vagy egyedi hibáról van szó ? :hmm2:

11.047-es soft.
Előfordul, de egy restart és helyrejön.
Viva la Siemens SX1...
s-works
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: s-works »

Köszi a választ!
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

Sziasztok! Kérném a segítségeteket! Kaptam vételre egy n85-öt 0572869-es product codeval, magyar nyelvvel. Meg tudná nézzni nekem valaki, hogy egy megegyezik-e a Magyarországon vásárolt készülékek pc-vel. Ha nem akkor azoknak mi a pc-je? gyanítom, hogy külföldről behozott a gép.
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

gyoergynovotny írta:Sziasztok! Kérném a segítségeteket! Kaptam vételre egy n85-öt 0572869-es product codeval, magyar nyelvvel. Meg tudná nézzni nekem valaki, hogy egy megegyezik-e a Magyarországon vásárolt készülékek pc-vel. Ha nem akkor azoknak mi a pc-je? gyanítom, hogy külföldről behozott a gép.
Minden topicba elszórod a kérdést :?3: :?3: :?3: :duhos2: :deal:
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

pll írta:
gyoergynovotny írta:Sziasztok! Kérném a segítségeteket! Kaptam vételre egy n85-öt 0572869-es product codeval, magyar nyelvvel. Meg tudná nézzni nekem valaki, hogy egy megegyezik-e a Magyarországon vásárolt készülékek pc-vel. Ha nem akkor azoknak mi a pc-je? gyanítom, hogy külföldről behozott a gép.
Minden topicba elszórod a kérdést :?3: :?3: :?3: :duhos2: :deal:
Nem csak két helyre... Bocsánat.
tibike81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n85

Hozzászólás Szerző: tibike81 »

Helló

Valaki segíthetne,a telefonomra nem tudok semmiféle programot felrakni,csak pár dolgot szeretnék,egy pár giroszkópos programot,de semmi többet!Vagy azt írja,hogy a tanusítvány lejárt,vagy nem lehetséges a telepítés!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”