Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
kispista
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: kispista »

Üdv
A teló még garanciás, de nem gondoltam, hogy ilyen körülményes.
Azt hittem elég törölni a hangot, és kész. :whaaa:
Engem csak a T-mobilos hang zavar, a többi rendben van.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bakkerman írta:
kispista írta:Üdv
Érdeklődnék a T-mobilos telefonnál, hogyan tudom megszüntetni a be- és kikapcsolásnál a t-mobilos hangot?
Azaz általános üzemmód beállítása mellett ne szóljon a szignál.
Előre is köszönöm a választ.
NokiaFirmwireEeditoral kedved szerint alakíthatod a telefon szoftverét :pislog:
de előtte rágd át magad az ide passzoló fórumokon mert könnyen mellé nyúlhatsz :yeah:
Ha minden este kikapcsolod a telodat akkor az is megoldás lehet a számodra ahogyan én használom! Nem kell belenyúlni a teloba és mégsincs hang se kikapcsoláskor se bekapcsoláskor! Egyszerűen feltettem a profile scheduler progit és ezzel állitottam be a profilokat! Tehát reggel fél hatkor ébresztésnél némán van amikor bekapcsolom (ezért nincs bekapcsolási hang) majd hatkor halk és hétkor általános, majd este nyolckor halk és tíztől pedig újra néma ezért mikor 11-kor kikapcsol(a switchoff segítségével) egy hangja sincs!
lllacko
1. szint
1. szint
Készüléktípus: One Plus
Nem: Férfi
Has thanked: 101 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: lllacko »

Amikor az Ovi menüjében a bejelentkezési ikonra kattintok felkinálja a Nokia fiók és a bejelentkezési beállitás lehetőségeit ha az utóbbit választom nem csinál semmit.
Ha a Nokia fiókot választom a teló ujra indul,
Miért ??
köszi
White
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: White »

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hátha valaki tud nekem segíteni ebben. Azt vettem észre hogy egyre kevesebb helyem van a telefon belső memóriáján. Igaz hogy telepítek egy két dolgot de törlöm is ami esetleg nem kell már vagy nem tetszett. Valami olyat keresek esetleg amivel ki lehetne tényleg pucolni azokat a fájlokat esetleg ami csak valami program visszamaradt részei. Első körben ennyi ha valakinek van valami építő ötlete azt megköszönöm.

Üdv mindenkinek
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

White írta:Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hátha valaki tud nekem segíteni ebben. Azt vettem észre hogy egyre kevesebb helyem van a telefon belső memóriáján. Igaz hogy telepítek egy két dolgot de törlöm is ami esetleg nem kell már vagy nem tetszett. Valami olyat keresek esetleg amivel ki lehetne tényleg pucolni azokat a fájlokat esetleg ami csak valami program visszamaradt részei. Első körben ennyi ha valakinek van valami építő ötlete azt megköszönöm.

Üdv mindenkinek
Nincs rá takarító program Csak a formázás van.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
White
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: White »

Köszönöm a gyors választ! :) Akkor nincs más ez marad csak ha elfogy az a kis hely is.

Üdv
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

White írta:Köszönöm a gyors választ! :) Akkor nincs más ez marad csak ha elfogy az a kis hely is.

Üdv
Ezzel csak az a gond, hogy bár még úgy látod, van helyed, mégis előfordulhat, hogy bizonyos programok nem fognak elindulni a telón. Szerintem, csinálj egy biztonsági mentést! Ezt megteheted a teló memkarira is, a következő módon: Menű/alkalmazások/fájlkezelő/mentés. Opciók, Mentés,Az összes elé pipa, aztán mentés. Utána csináj egy resetet, majd a dátum, idő, nyelv beállítása után, bemész a fájlkezelőbe és visszaállítás. ezután lényegesen több lesz a hely a telón. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Coyote85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Coyote85 »

Sziasztok!
Mostanában érdekes dolgokat produkál a telefonom. :whaaa:
Gyári v52.0.007- soft van a telefonomon. Ha hívnak és le van zárva a telefon, akkor ugyebár a "csúszkás" megoldással kell felvenni. Ez eddig szép és jó, de van h hiába húzom a nyíl irányába az ujjamat, nem történik semmi sem. Van, hogy tökéletesen működik, ugyanez a helyzet az ébresztőnél is (ma reggel sem tudtam emiatt kilőni :D )
Volt arra is példa, hogy hívtak, a csúszkára nem reagált, majd feloldottam az oldalán található "gombbal" és csak utána tudtam a csúszkával felvenni.
1-2 hete JAF-val feltettem rá újra a legutóbbi v52.0.007 soft-ot (a 001-es számút a 3 közül) de a helyzet változatlan. :hmm2: (Persze volt HR memkártya formázás)
Mit csináljak vele? Valaki tud nekem segíteni?
Arra gondoltam h megpróbálom Phoenix-el frissíteni, leszedetem vele az egyik soft-ot és azt teszem fel.... hátha...
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Coyote85 írta:Sziasztok!
Mostanában érdekes dolgokat produkál a telefonom. :whaaa:
Gyári v52.0.007- soft van a telefonomon. Ha hívnak és le van zárva a telefon, akkor ugyebár a "csúszkás" megoldással kell felvenni. Ez eddig szép és jó, de van h hiába húzom a nyíl irányába az ujjamat, nem történik semmi sem. Van, hogy tökéletesen működik, ugyanez a helyzet az ébresztőnél is (ma reggel sem tudtam emiatt kilőni :D )
Volt arra is példa, hogy hívtak, a csúszkára nem reagált, majd feloldottam az oldalán található "gombbal" és csak utána tudtam a csúszkával felvenni.
1-2 hete JAF-val feltettem rá újra a legutóbbi v52.0.007 soft-ot (a 001-es számút a 3 közül) de a helyzet változatlan. :hmm2: (Persze volt HR memkártya formázás)
Mit csináljak vele? Valaki tud nekem segíteni?
Arra gondoltam h megpróbálom Phoenix-el frissíteni, leszedetem vele az egyik soft-ot és azt teszem fel.... hátha...
Üdv, néha nekem is ezt produkálja, kapcsold ki , eg kis idő után meg vissza és ennyi, ezt a telefont hetente legalább egyszer ki kell kapcsolni, így kiürül a sok szemét és kész, sajnos ez van :-))
Coyote85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Coyote85 »

Hello! Rendben! :)
Ki szoktam kapcsolni hébe-hóba, bár kb azonnal vissza is kapcsolom... :): Akk ezentúl kicsit többet "pihetetem"! ;)
Köszönöm a segítséget! :)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”