iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android
Egy teljes sys.txt-t tudna nekem valaki adni? Vagy hol találok ilyesmit ehhez a verzióhoz?
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Mihez ,melyikhez?Zozz írta:Egy teljes sys.txt-t tudna nekem valaki adni? Vagy hol találok ilyesmit ehhez a verzióhoz?
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Ez engem is érdekelne, mert nekem is van galaxy3-am és már jó ideje keresgélek rendes linkeket, de mindenhol törlik a jogszabályok és egyéb dolgok miatt... Ha esetleg küldtél levelet Laci64-nek és kaptál a válaszában valami linket, azt el tudnád küldeni nekem is levélben? Előre is köszi!Exekitur írta:Sziasztok !
Elsősorban Laci64 - hez szolna a kérdésem van egy galaxy3-am és felraktam egy igo8.4.2-versiót és nem akar müködni hol van jel hol nincs?
Esetleg tudsz egy linket ahonnan letölthetném frankó változatot licencel és teljes europa térképpel?
- radicspeter
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 48 times
Bocsi valaki elkuldene privube a kimolett linkeket egy kis leirassal egyutt elore is koszonom
galaxy s-em van
galaxy s-em van
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
tomipoc írta:Ez engem is érdekelne, mert nekem is van galaxy3-am és már jó ideje keresgélek rendes linkeket, de mindenhol törlik a jogszabályok és egyéb dolgok miatt... Ha esetleg küldtél levelet Laci64-nek és kaptál a válaszában valami linket, azt el tudnád küldeni nekem is levélben? Előre is köszi!Exekitur írta:Sziasztok !
Elsősorban Laci64 - hez szolna a kérdésem van egy galaxy3-am és felraktam egy igo8.4.2-versiót és nem akar müködni hol van jel hol nincs?
Esetleg tudsz egy linket ahonnan letölthetném frankó változatot licencel és teljes europa térképpel?
Zozznak küldtem próbál meg! 2 is van Meg a letöltés !http://hotfile.com/dl/114006006/484016b/zozz.rar.html
http://data.hu/get/3709503/zozz.rar
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Desire HD-m van, és szeretnék IGo-t használni. 8.4 feltettem, de akadozik ezerrel, nem tudom mi lehet a baja, lehet nincs optimalizálva. Igazából Primot szeretnék. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Desire HD-m van, és szeretnék IGo-t használni. 8.4 feltettem, de akadozik ezerrel, nem tudom mi lehet a baja, lehet nincs optimalizálva. Igazából Primot szeretnék. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.