Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: Damir »

moco írta:azt nem tudom, hogy mi a különbség a 9020 és 9023 nexus s között. keresgéltem már, de inkább lustaságból nem találtam. a kíváncsiság azonban megmaradt :D
Ha jól tudom a 20-ban AMOLED van, a 23-ban pedig Super LCD. Illetve egy két oldalon olvastam, hogy talán az akku is más a két verzióban, nem tudom melyik javára, de mivel a 20 a drágább, így gondolom az a jobb is. De az akkus dolog nem tuti.

Itt van összehasonlító kép: http://www.flickr.com/photos/carnero/55 ... otostream/
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Damir írta:
moco írta:azt nem tudom, hogy mi a különbség a 9020 és 9023 nexus s között. keresgéltem már, de inkább lustaságból nem találtam. a kíváncsiság azonban megmaradt :D
Ha jól tudom a 20-ban AMOLED van, a 23-ban pedig Super LCD. Illetve egy két oldalon olvastam, hogy talán az akku is más a két verzióban, nem tudom melyik javára, de mivel a 20 a drágább, így gondolom az a jobb is. De az akkus dolog nem tuti.

Itt van összehasonlító kép: http://www.flickr.com/photos/carnero/55 ... otostream/
Még mindig SOKKAL szebb az AMOLED képe.

Nemrég volt nálam egy SLCD-s (új) Desire. Hát kérem, ugyanazt a képet kirakva teljes képernyőre, teljes sötétségben nézve sírható volt a különbség az S-AMOLED és az S-LED között...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Macika írta:
Damir írta:

Még mindig SOKKAL szebb az AMOLED képe.

Nemrég volt nálam egy SLCD-s (új) Desire. Hát kérem, ugyanazt a képet kirakva teljes képernyőre, teljes sötétségben nézve sírható volt a különbség az S-AMOLED és az S-LED között...
Természetesen az ;)

Bár fórumokon azt írják, hogy például olvasásra jobb az LCD-s verzió, mint a pentile mátrixos AMOLED-es, de a legújabb verziós AMOLED (SGS2-ben) már nem pentile, így ezzel megoldódott ez a "probléma" is.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Köszi Damir :-)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Damir írta:Bár fórumokon azt írják, hogy például olvasásra jobb az LCD-s verzió, mint a pentile mátrixos AMOLED-es, de a legújabb verziós AMOLED (SGS2-ben) már nem pentile, így ezzel megoldódott ez a "probléma" is.
Húúú, arra nagyon kíváncsi leszek, hogyan oldották meg a kék OLEDek alacsonyabb élettartamát, ha nem a méretnöveléssel/fényerőcsökkentéssel.
Csak minél hamarabb kaparinthassak a mikroszkópom alá egy ilyen kijelzős kütyüt!

Nem tudod, miben lesz még ilyen új fajta AMOLED kijelző?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

Holnaptól kapható a Telenornál az LG Optimus 2x. Elég gyorsak voltak.
Itt egy sok screenshotos teszt: http://androlib.blog.hu/2011/04/02/lg_optimus_2x_teszt
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

na, ma szét nyomkodtam a telenornál az LG 2x-et. jó gyors, de nem reagál olyan érzékenyen az érintésre, mint a GS. (lehet, hogy csak beállítás kellett volna neki) elég könnyű, jól néz ki. tetszett.
S10+ Dual / SGS4
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Macika írta:
Damir írta:Bár fórumokon azt írják, hogy például olvasásra jobb az LCD-s verzió, mint a pentile mátrixos AMOLED-es, de a legújabb verziós AMOLED (SGS2-ben) már nem pentile, így ezzel megoldódott ez a "probléma" is.
Húúú, arra nagyon kíváncsi leszek, hogyan oldották meg a kék OLEDek alacsonyabb élettartamát, ha nem a méretnöveléssel/fényerőcsökkentéssel.
Csak minél hamarabb kaparinthassak a mikroszkópom alá egy ilyen kijelzős kütyüt!

Nem tudod, miben lesz még ilyen új fajta AMOLED kijelző?
SGS2-ben debütál elvileg ;)

Volt a mobilarénán egy cikk, valahogy megoldották a problémát, már nem tudom, hogy írták-e, hogy hogyan.

Moco: Bár nagy segítség nem volt, de szívesen :)
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

na, úgy néz ki, hogy nem 1 gigaherzes cucc lesz a GS2-ben, hanem 1,2-es.
http://www.samfirmware.com/apps/blog/sh ... at-1-2-ghz
S10+ Dual / SGS4
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

moco írta:na, úgy néz ki, hogy nem 1 gigaherzes cucc lesz a GS2-ben, hanem 1,2-es.
http://www.samfirmware.com/apps/blog/sh ... at-1-2-ghz
Most már biztos váltani fogok symbianról. És már tudom is milyen telóm lesz. :) A hangszóróról talált már valaki konkrét infót? Valahol úgy olvastam, hogy stereo lesz, máshol meg, hogy mono.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”