Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
anyaking
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: anyaking »

sziasztok.
mindent a leírás szerint csináltam. minden okés is egészen addig amig a power gombot meg kell nyomni. nem tatlálja a telefont :( 4 órán át kinlódtam de semmi. segítsetek légyszives mi lehet a probléma.
előre is köszi
anyaking
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: anyaking »

sziasztok.
sajna én elakdtam a legvégén. hiába nyomom meg a power gombot nem látja a telot.
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

Segítsetek légyszives a megoldásban.
elöre is köszi
RaVal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73+5230

Hozzászólás Szerző: RaVal »

anyaking írta:sziasztok.
sajna én elakdtam a legvégén. hiába nyomom meg a power gombot nem látja a telot.
Failed to backup CRT...
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

Segítsetek légyszives a megoldásban.
elöre is köszi
Indítsd el az Ovi vagy Pc suit-ot mielőtt a jaf-ot elindítanád. De zárd is be őket szintén a jaf indítás előtt, elég a tálcán a kicsi ikont jobb klikkel kilőni.
(A NokiaMServer.exe aminek futnia kell (ezért kell ovi vagy pc suit-ot indítani a jaf előtt), akkor fogja megtalálni a jaf a telót)
Nekem legalábbis ez segített amikor nekem hasonló gondom volt.
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Üdv!
Két kérdésem lenne azokhoz akik értenek a főzőcskézéshez. :D
1. Hogyan tudnám a menüt 4x4 ikonosra változtatni? (akár romba főzéssel is)
2. Lezárt állapotban lévő fényerősséget lehet valamilyen módon állítani? Mert nagyon szívesen használnám a lockscreen nevű programot, de abban ezt nem lehet állítani, és sajnos úgy néz ki, hogy az alap gyenge megvilágítást használja, szóval gondolom ott kéne valahogy változtatni. (tudom, hogy vannak lezáró programok amiken lehet állítani. Most is egy ilyet használok. De valahogy ez a lock screen pofásabb..)
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
Drizzt01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230 500
Has thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Drizzt01 »

Sziasztok.
A 40-es softra van valami mod?
Lirion
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE G900

Hozzászólás Szerző: Lirion »

Vki meg tudná mondani, hogy a navifirm-ben fellelhető fájlok közül melyik "csomagot" kellene leszednem?
40.0.3-as a szoftom most, ehhez van 4 féle EURO3 white blue és 4 féle RUSSIAN white blue hungary. Ha az euro3-t nézem, azon belül van 7 illetve 8 fájlt tartalmazó "csomag" is, amiben az uda fájl neve különbözik a +1 fájl mellett. Ugyanez a helyzet a russian hungary-nál is.
aragorn10101
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: aragorn10101 »

Tudom hogy csak óvatosan és tudom hogy elcsesztem...de van esély arra hogy valahogy helyre hozzam a telóm nokia 5230 és 3.3-mas flash után felraktam a 3.1-est...valszeg annyi neki....de aki tud valami utolsó tippet azt megköszönöm.
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

aragorn10101 írta:Tudom hogy csak óvatosan és tudom hogy elcsesztem...de van esély arra hogy valahogy helyre hozzam a telóm nokia 5230 és 3.3-mas flash után felraktam a 3.1-est...valszeg annyi neki....de aki tud valami utolsó tippet azt megköszönöm.
Hali! Halott módban rakd vissza a 3.3-ast. (Leírás pl. a Phoenixes topic első oldalán)
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
ecet1994
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Wildfire S 2.3.5
Has thanked: 21 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: ecet1994 »

Üdv!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Mivel megjelent az új hack a telónkra és most már minden filehoz hozzáférünk fel szeretném tenni az N97-es és a Samsung főképernyőjét (amibe gadget-eket is bele lehet rakni).Én úgy gondoltam hogy egy főzött ROM-ból valaki kiszedné ezeket és egy telepítőbe rakná.És azt feltelepíteném és kész is lenne.Valaki meg tudná ezt csinálni?
Nexus 7 16Gb
kendru
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kendru »

Sziasztok!
Most kezdtem el olvasgatni a fw csere módszereit, lehetőségeit, tehát még tanulok. Lenne néhány kérdésem:
1., 40.0.003-as szoft van a vodás telómon, miben gondolkozzak, mik a lehetőségeim?
2., Honnan tudom meg, hogy egy fw mit tartalmaz (mondjuk ez még csak-csak kiderül) illetve hogyan néz ki, mit tettek bele? Leginkább az itt fellelhetők érdekelnek.
3., A "Terminator" által kreált fw mindenki által dícsért cucc, kinézetre a c6 unleashed tribute is tetszik. Netán a kolléga fw-je is hasonlóan néz ki, ugyanazon alapokra épül? Annyi verzió van itt is, melyik az amit elégedetten használtok?
4., Frissítések. Ami a nokia pc-s programokkal letölthető (ovi suite) jelenleg, beleértve a sw frissítést is, azok a lehetőségek megszünnek egy c6 fw rápakolása után? Tehát kiválasztom a megfelelőt, felteszem és ezzel vége is? Azt használom amíg rá nem szánom magam újra a procedúrára és egy újabb fw rá nem variálok?
5., Ha egy c6-os fw lesz rajta, akkor a többi progi amit használok az is c6-hoz való kell legyen?

Nagyjából ennyi. Szivesen olvasnék még néhány tapasztalatot is aki ezt a vodás szoftot lecserélte: mire és mi a véleménye?
Köszönöm előre is!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”