iGO My way Android / iGO primo 2.0

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
muki72
Újonc
Újonc
Készüléktípus: xperia 8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: iGO My way Android

Hozzászólás Szerző: muki72 »

sziasztok.nekem egy xperia8 telefonom van,ahoz kellene nekem az IGO 8.3.müködö licensz fájl kellene,töltötem le licensz fáljt de nem müködöt. ebben kérném a segitségeteket.köszönöm
huu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: x10 mini pro - xperia T
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: huu »

Legjobban teszed ha regisztrálsz egy magyar torrent portálra, vagy böngészed a "kalóz öböl" nagy kupac ...
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

botond írta:
tokomboki írta: ...
"tudniuk kellene mikor vannak meghódítva"
Hát attól még sértik a jogaikat az ittlévő cuccok, így le kellett szedni őket. Mi pedig nem kockáztatunk ilyen miatt.
Igazatok van!
De észrevételem lehet?
Rálehet tutira keresni régi gondommal kapcsolatban! Szóval vettem anno egy Kép navit 100000 forintért 5 éve! Legális IGU Clone térképpel. Frissítési lehetőséggel 3 évre! Na elkezdtem használni a kütyüt fél éves térképpel amit megvettem!!!!! Kerestem a frissítési lehetőséget,és ez miatt kb 60 mailt nyomtam el 2 hónap alatt. Az összes szerviz ,és üzlettel leveleztem! :duhos2: íg a legnagyobb ÁSZ a hivatalos forgalmazója azt mondta,hogy mennyek a pic@ába,nincs és nem is lesz! Tehát írtam fogyasztóvédőknek,és millió helyre. elmentem sok üzletbe,mivel 2010 ben is kapható volt,had másoljam le a térképet,és lásd 2010 ben még a 2007 es térképpel árulták! Az egész netet teleszemeteltem negatív reklámmal a típusnak! Senki ne vegyen ilyen szart! Na egyből megtaláltak,és fenyegetőztek!!!!!:taps1: :taps1: :taps1: Aztán fogtam és mivel Igo klón,hát rátettem a IGO 2008as szoftot,és a legfrissebb térképet! Most 2011 es van rajta! :taps2: :tease: Aztán ,ha valaki azt mondja nekem,hogy ez nem legális,akkor megfejelem ,mint hableány a korallzátonyt!
Tehát ennyit a legális térképről! És az összes navis cégről! :yes: :yes: :yes: :yes:
Gyerekek,mindezt bizonyítani tudom,így jöhet az IGO nekem! A naviextrasz on keresztül megvettem 38000 ért a szoftot! De mekkora marha voltam!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

apaszka írta:Igazatok van!
De észrevételem lehet?
Rálehet tutira keresni régi gondommal kapcsolatban! Szóval vettem anno egy Kép navit 100000 forintért 5 éve! Legális IGU Clone térképpel. Frissítési lehetőséggel 3 évre! Na elkezdtem használni a kütyüt fél éves térképpel amit megvettem!!!!! Kerestem a frissítési lehetőséget,és ez miatt kb 60 mailt nyomtam el 2 hónap alatt. Az összes szerviz ,és üzlettel leveleztem! :duhos2: íg a legnagyobb ÁSZ a hivatalos forgalmazója azt mondta,hogy mennyek a pic@ába,nincs és nem is lesz! Tehát írtam fogyasztóvédőknek,és millió helyre. elmentem sok üzletbe,mivel 2010 ben is kapható volt,had másoljam le a térképet,és lásd 2010 ben még a 2007 es térképpel árulták! Az egész netet teleszemeteltem negatív reklámmal a típusnak! Senki ne vegyen ilyen szart! Na egyből megtaláltak,és fenyegetőztek!!!!!:taps1: :taps1: :taps1: Aztán fogtam és mivel Igo klón,hát rátettem a IGO 2008as szoftot,és a legfrissebb térképet! Most 2011 es van rajta! :taps2: :tease: Aztán ,ha valaki azt mondja nekem,hogy ez nem legális,akkor megfejelem ,mint hableány a korallzátonyt!
Tehát ennyit a legális térképről! És az összes navis cégről! :yes: :yes: :yes: :yes:
Gyerekek,mindezt bizonyítani tudom,így jöhet az IGO nekem! A naviextrasz on keresztül megvettem 38000 ért a szoftot! De mekkora marha voltam!
Nálad érthető a hozzáállásod, ez mind OK, de Gipsz Jakab nem hivatkozhat arra, hogy ő azért használ warez iGO-t, mert apaszka-t átb@ták...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Exekitur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GT-I5800

Hozzászólás Szerző: Exekitur »

Sziasztok !
Elsősorban Laci64 - hez szolna a kérdésem van egy galaxy3-am és felraktam egy igo8.4.2-versiót és nem akar müködni hol van jel hol nincs?
Esetleg tudsz egy linket ahonnan letölthetném frankó változatot licencel és teljes europa térképpel?
poisonborz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: poisonborz »

Sziasztok,
iGo-n be lehet kapcsolni valahogy, hogy a poi-kat navigálás közben is kirakja, ne csak rájuk keresni lehessen?
lehet valahogy több térképréteget is felhúzni, mint az S60-as Garminra? (pl turistatérkép)
Zozz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: Zozz »

Nektek poi keresés közben nem szokott elszállni a program? Nekem mindig kilép.. Mitől lehet ez? HTC Desire és CM Mod 7!
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Zozz írta:Nektek poi keresés közben nem szokott elszállni a program? Nekem mindig kilép.. Mitől lehet ez? HTC Desire és CM Mod 7!
HTC Desire, gyári sense, semmi root: TÖKÉLETES! :D
Cherokee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE X10 mini

Hozzászólás Szerző: Cherokee »

Sziasztok.
Tegnap lettem egy SE X10 mini tulajdonosa és hallottam hogy van rá IGO.
Érdekelne a dolog engem is.
Laci64 ha tudsz segíts nekem hogy le tudjam szedni valahonnan.
Előre is köszönöm
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

PRIVÁTBAN KÉRJÉTEK! ÉS HA ITT NEM OLVASSA AMIT ÍRTOK?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Android”