iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: xperia 8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android
sziasztok.nekem egy xperia8 telefonom van,ahoz kellene nekem az IGO 8.3.müködö licensz fájl kellene,töltötem le licensz fáljt de nem müködöt. ebben kérném a segitségeteket.köszönöm
-
- Újonc
- Készüléktípus: x10 mini pro - xperia T
- Has thanked: 1 time
Legjobban teszed ha regisztrálsz egy magyar torrent portálra, vagy böngészed a "kalóz öböl" nagy kupac ...
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Igazatok van!botond írta:Hát attól még sértik a jogaikat az ittlévő cuccok, így le kellett szedni őket. Mi pedig nem kockáztatunk ilyen miatt.tokomboki írta: ...
"tudniuk kellene mikor vannak meghódítva"
De észrevételem lehet?
Rálehet tutira keresni régi gondommal kapcsolatban! Szóval vettem anno egy

Tehát ennyit a legális térképről! És az összes navis cégről!

Gyerekek,mindezt bizonyítani tudom,így jöhet az IGO nekem! A naviextrasz on keresztül megvettem 38000 ért a szoftot! De mekkora marha voltam!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nálad érthető a hozzáállásod, ez mind OK, de Gipsz Jakab nem hivatkozhat arra, hogy ő azért használ warez iGO-t, mert apaszka-t átb@ták...apaszka írta:Igazatok van!
De észrevételem lehet?
Rálehet tutira keresni régi gondommal kapcsolatban! Szóval vettem anno egynavit 100000 forintért 5 éve! Legális IGU Clone térképpel. Frissítési lehetőséggel 3 évre! Na elkezdtem használni a kütyüt fél éves térképpel amit megvettem!!!!! Kerestem a frissítési lehetőséget,és ez miatt kb 60 mailt nyomtam el 2 hónap alatt. Az összes szerviz ,és üzlettel leveleztem!
íg a legnagyobb ÁSZ a hivatalos forgalmazója azt mondta,hogy mennyek a pic@ába,nincs és nem is lesz! Tehát írtam fogyasztóvédőknek,és millió helyre. elmentem sok üzletbe,mivel 2010 ben is kapható volt,had másoljam le a térképet,és lásd 2010 ben még a 2007 es térképpel árulták! Az egész netet teleszemeteltem negatív reklámmal a típusnak! Senki ne vegyen ilyen szart! Na egyből megtaláltak,és fenyegetőztek!!!!!:taps1:
![]()
Aztán fogtam és mivel Igo klón,hát rátettem a IGO 2008as szoftot,és a legfrissebb térképet! Most 2011 es van rajta!
![]()
Aztán ,ha valaki azt mondja nekem,hogy ez nem legális,akkor megfejelem ,mint hableány a korallzátonyt!
Tehát ennyit a legális térképről! És az összes navis cégről!![]()
![]()
![]()
![]()
Gyerekek,mindezt bizonyítani tudom,így jöhet az IGO nekem! A naviextrasz on keresztül megvettem 38000 ért a szoftot! De mekkora marha voltam!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GT-I5800
Sziasztok !
Elsősorban Laci64 - hez szolna a kérdésem van egy galaxy3-am és felraktam egy igo8.4.2-versiót és nem akar müködni hol van jel hol nincs?
Esetleg tudsz egy linket ahonnan letölthetném frankó változatot licencel és teljes europa térképpel?
Elsősorban Laci64 - hez szolna a kérdésem van egy galaxy3-am és felraktam egy igo8.4.2-versiót és nem akar müködni hol van jel hol nincs?
Esetleg tudsz egy linket ahonnan letölthetném frankó változatot licencel és teljes europa térképpel?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok,
iGo-n be lehet kapcsolni valahogy, hogy a poi-kat navigálás közben is kirakja, ne csak rájuk keresni lehessen?
lehet valahogy több térképréteget is felhúzni, mint az S60-as Garminra? (pl turistatérkép)
iGo-n be lehet kapcsolni valahogy, hogy a poi-kat navigálás közben is kirakja, ne csak rájuk keresni lehessen?
lehet valahogy több térképréteget is felhúzni, mint az S60-as Garminra? (pl turistatérkép)
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
Nektek poi keresés közben nem szokott elszállni a program? Nekem mindig kilép.. Mitől lehet ez? HTC Desire és CM Mod 7!
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
HTC Desire, gyári sense, semmi root: TÖKÉLETES!Zozz írta:Nektek poi keresés közben nem szokott elszállni a program? Nekem mindig kilép.. Mitől lehet ez? HTC Desire és CM Mod 7!

-
- Újonc
- Készüléktípus: SE X10 mini
Sziasztok.
Tegnap lettem egy SE X10 mini tulajdonosa és hallottam hogy van rá IGO.
Érdekelne a dolog engem is.
Laci64 ha tudsz segíts nekem hogy le tudjam szedni valahonnan.
Előre is köszönöm
Tegnap lettem egy SE X10 mini tulajdonosa és hallottam hogy van rá IGO.
Érdekelne a dolog engem is.
Laci64 ha tudsz segíts nekem hogy le tudjam szedni valahonnan.
Előre is köszönöm
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
PRIVÁTBAN KÉRJÉTEK! ÉS HA ITT NEM OLVASSA AMIT ÍRTOK?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4