Az IGO levelet küldött, és törölni kelet.zn135399 írta:Nem mennek a letöltő linkek vagy a céges hálózat nem engedi. Mindenre azt kapom törölve. Mi történt?
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: iGO My way Android
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
IGEN, SAJNOS LEVELET KAPTUNK IGO-TÓL (MINT ANNO GAMELOFT ÉS EA-TÓL), HOGY AZONNAL TÁVOLÍTSUK EL A TÖRT PROGRAMJAIKAT AZ OLDALRÓL. EZÉRT AZ IGO IS ÚGY FOG MŰKÖDNI, MINT A GAMELOFT ÉS EA JÁTÉKOK KÉRÉSE, TEHÁT PRIVÁTBAN KELL KÉRNI, VAGY LACI64-TŐL, VAGY TŐLEM, VAGY HA MÁR VALAKI ÍRT NEKEM JÁTÉK TÉMÁBAN, AZ TUDJA A DÖRGÉST....
TEHÁT EZENTÚL TILOS IGO-T LINKELNI, IDE VAGY AKÁR A LETÖLTÉSEKHEZ FELTENNI.

- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
na ez nem így működik. leírtam. privátban kell kérni, és nem email címre küldünk, hanem ide, privátban.massaf írta:Hello!
Legyetek szívesek a majdabence1@gmail.com -ra elküldeni a legújabb cumokat!
előre is köszií!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
moco írta:IGEN, SAJNOS LEVELET KAPTUNK IGO-TÓL (MINT ANNO GAMELOFT ÉS EA-TÓL), HOGY AZONNAL TÁVOLÍTSUK EL A TÖRT PROGRAMJAIKAT AZ OLDALRÓL. EZÉRT AZ IGO IS ÚGY FOG MŰKÖDNI, MINT A GAMELOFT ÉS EA JÁTÉKOK KÉRÉSE, TEHÁT PRIVÁTBAN KELL KÉRNI, VAGY LACI64-TŐL, VAGY TŐLEM, VAGY HA MÁR VALAKI ÍRT NEKEM JÁTÉK TÉMÁBAN, AZ TUDJA A DÖRGÉST....TEHÁT EZENTÚL TILOS IGO-T LINKELNI, IDE VAGY AKÁR A LETÖLTÉSEKHEZ FELTENNI.
"tudniuk kellene mikor vannak meghódítva"
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Hát attól még sértik a jogaikat az ittlévő cuccok, így le kellett szedni őket. Mi pedig nem kockáztatunk ilyen miatt.tokomboki írta: ...
"tudniuk kellene mikor vannak meghódítva"
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Jogos, ezt nem vitatom ..... de ....... zavarja őket, de fejleszteni nem fejlesztik androidra !?
Sőt hivatalosan nincs is !?
Hogy is van ez ?
Pofám leszakad tőlük. (Ez a saját véleményem)
Sőt hivatalosan nincs is !?
Hogy is van ez ?
Pofám leszakad tőlük. (Ez a saját véleményem)
-- Galaxy S 4 --
-
- Újonc
- Készüléktípus: bluepanther
Hát senkinek semmi ötlete???viko78 írta:Sziasztok!
Van egy bluepanther nevű tabletem, amin android 2.2 op.rendszer van rajta. Fel telepítettem rá az iGO My way-t (800x480), de nem indul el. Egy idő múlva ezt a hibaüzenetet írja ki "application is unable to start, please check other applications". Már több helyről beszereztem igo-t, de mindig ezt írna ki. Indítottam már a sd kártyáról is, meg a belső memóriából is, de mindig ugyan ezt írja ki.Ha tudnátok segíteni vagy tippet adni, az jó lenne, mert lassan bedilizek
![]()
Előre is köszönöm!

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Én továbbra is azt mondom, hogy ezeknek a cégeknek csak a NP oldal szervereire feltöltött tört anyagok eltávolítására vonatkozóan van joguk kérni az eltávolítást és, ha ez nem történik meg, akkor indíthatnak jogi lépéseket. Az pedig, hogy a fórum részben különböző filemegosztókra mutató linkeket találni, amik urambocsá illegálisak nem a NP sara, és felelősségre nem vonhatók érte. A DC HUB-ok és a torrent oldalak is százszámra tartalmaznak "linkeket" illegális anyagokhoz, mégse tud velük a törvény mit kezdeni, ha el is visznek 1-2 oldalt semmit nem találnak rajta, csak a linkeket. Szóval, amíg a letöltések menüpont alatt nem lesz megtalálható az IGO/Gameloft/EA szellemi termékek egyike sem, egy qrva szavuk nem lehet!moco írta:IGEN, SAJNOS LEVELET KAPTUNK IGO-TÓL (MINT ANNO GAMELOFT ÉS EA-TÓL), HOGY AZONNAL TÁVOLÍTSUK EL A TÖRT PROGRAMJAIKAT AZ OLDALRÓL. EZÉRT AZ IGO IS ÚGY FOG MŰKÖDNI, MINT A GAMELOFT ÉS EA JÁTÉKOK KÉRÉSE, TEHÁT PRIVÁTBAN KELL KÉRNI, VAGY LACI64-TŐL, VAGY TŐLEM, VAGY HA MÁR VALAKI ÍRT NEKEM JÁTÉK TÉMÁBAN, AZ TUDJA A DÖRGÉST....TEHÁT EZENTÚL TILOS IGO-T LINKELNI, IDE VAGY AKÁR A LETÖLTÉSEKHEZ FELTENNI.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- Újonc
- Készüléktípus: bluepanther
Sajnos, ezt is próbáltam, de így is ugyan azt írja ki! Azért köszönöm, ha van még ötlet, azt szívesen venném!massaf írta:,a mappáját nevezd át iGO-ra