Hát hallod,. ez érdekes.hunhool írta:Hat ez a UOT kitchen egy határ szar...nem lehet egy kib***ott fájlt elküldeni főzni.Lefagy,lassu,nem tolt be...baszott idegesítő
Nálam most is megy, épp most főztem egy körakksit az ismerősömnek...
Hát hallod,. ez érdekes.hunhool írta:Hat ez a UOT kitchen egy határ szar...nem lehet egy kib***ott fájlt elküldeni főzni.Lefagy,lassu,nem tolt be...baszott idegesítő
Az xml-t ésd a Meta-inf könyvtárat kell az eredetiből visszamásolni.hunhool írta:Nem emlékszik valaki,hogyha letöltöttem a UOT cuccot,akkor melyik fájlokat és hol kell kicserélni az eredetire,hogy ne fosson be a telo?
Sajna régen csináltam mar,és nem emlékszem
Macika a majer ebben
A recovery is ment, csak (3e) volt, ami természetes.kleingy írta:Nekem Telenoros az SGS és a download ment, a recovery mód nem.
ÉrdekesMacika írta:Hát hallod,. ez érdekes.hunhool írta:Hat ez a UOT kitchen egy határ szar...nem lehet egy kib***ott fájlt elküldeni főzni.Lefagy,lassu,nem tolt be...baszott idegesítő
Nálam most is megy, épp most főztem egy körakksit az ismerősömnek...
Ööö, nem. Az első nap próbáltam és akkor még nem csinált semmit a hangerő fel, stb. gombokra...Macika írta:A recovery is ment, csak (3e) volt, ami természetes.kleingy írta:Nekem Telenoros az SGS és a download ment, a recovery mód nem.
Nem minden esetben megy a (3e)! Van , hogy csak az a része a rossz, találkoztam már olyannal.Macika írta:A recovery is ment, csak (3e) volt, ami természetes.kleingy írta:Nekem Telenoros az SGS és a download ment, a recovery mód nem.
A stock kernel nem támogatja.puma0812 írta:kérdés 2.2.1 es az os em és nem tudok bootanimaciot cserélni telo rootolva. rootexplorer is müxik de hiába másolom bárhova és nem működik
puma. nem mindegy hova másolod és mit és milyen.puma0812 írta:kérdés 2.2.1 es az os em és nem tudok bootanimaciot cserélni telo rootolva. rootexplorer is müxik de hiába másolom bárhova és nem működik
nekem is szarakodik soxor a root explorer, nem hajlandó r/w-be mountolni a filerendszert, ezért nem másolja be a bootanimation.zip-et. ha nem akarsz sokat tökölni, csinálj a doc konyhán update.zip-et, úgy, hogy csak a bootanimációt főzöd le,és ezt CWM-ben már egyszerűen föl tudod tenni.puma0812 írta:kérdés 2.2.1 es az os em és nem tudok bootanimaciot cserélni telo rootolva. rootexplorer is müxik de hiába másolom bárhova és nem működik