Nokia 5230
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N95 8g
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Üdv.Lenne egy olyan kédésem,hogy van 2 ilyen telefonom.Az egyik osztrák a másik meg telenoros.Na most nekem t-mobilos kellene szerintetek valamelyikből lehetne valahogy
t-st csinálni?
köszi
t-st csinálni?
köszi
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A telenorosba veszel egy turbo simet,párezer forintért és utána bármilyen szolgáltató SIM kártyáját elfogadja.(Nézz körül a gigatel.hu-n)vtomika2 írta:Üdv.Lenne egy olyan kédésem,hogy van 2 ilyen telefonom.Az egyik osztrák a másik meg telenoros.Na most nekem t-mobilos kellene szerintetek valamelyikből lehetne valahogy
t-st csinálni?
köszi
Kérdés,hogy az osztrák független,vagy szolgáltató függő.
Egyébként a fórum nem foglalkozik függetlenítéssel.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Azt mondod h hivatalosan is én egy Vodás telóval beállíthatok a T-mobilhoz, hogy kérem függetlenítsétek már a telómat, hogy bele tudjam tenni a t-mobilos SIM-et?bladehu2 írta:én tudok mondani neked oldalt ahol ilyennel foglalkoznak. hármat is: http://www.vodafone.hu , http://www.telenor.hu , http://www.t-mobile-huswacsa írta:És tudtok olyan oldalt mondani ami ezzel foglalkozik? Mert amiket találtam ott nem volt egyértelmű minden (egyáltalán lehet-e függetleníteni ezt a telót kóddal...?)
amúgy kóddal lehet persze, csak éppen ingyen olyat nem kapsz sehonnan. legegyszerűbb a szolgáltatódtól "megvenni" mert ott rögtön látod hogy működik-e az a kód amiért fizetsz szemben a különböző oldalakkal ahol előbb fizetsz aztán ha nem működik a kapott kód (ha egyáltalán kapsz valaha) akkor kb így jártál.
Érdekes...
Nokia 5230 tulajdonos
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
inkább az az érdekes ahogy lassan a telefonok okosabbak lesznek a gazdáiknál...swacsa írta:Azt mondod h hivatalosan is én egy Vodás telóval beállíthatok a T-mobilhoz, hogy kérem függetlenítsétek már a telómat, hogy bele tudjam tenni a t-mobilos SIM-et?
Érdekes...
-
- Újonc
Köszi a bókot és a segítséget, rendes vagy.bladehu2 írta:inkább az az érdekes ahogy lassan a telefonok okosabbak lesznek a gazdáiknál...swacsa írta:Azt mondod h hivatalosan is én egy Vodás telóval beállíthatok a T-mobilhoz, hogy kérem függetlenítsétek már a telómat, hogy bele tudjam tenni a t-mobilos SIM-et?
Érdekes...
Visszatérve akkor ezen mit értettetek? "legegyszerűbb a szolgáltatódtól "megvenni" mert ott rögtön látod hogy működik-e az a kód amiért fizetsz"
Nokia 5230 tulajdonos
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
bladehu2 írta:inkább az az érdekes ahogy lassan a telefonok okosabbak lesznek a gazdáiknál...swacsa írta:Azt mondod h hivatalosan is én egy Vodás telóval beállíthatok a T-mobilhoz, hogy kérem függetlenítsétek már a telómat, hogy bele tudjam tenni a t-mobilos SIM-et?
Érdekes...
Ez jóóóóóóóóó!!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
Nem jó, a Nokia már vagy egy éve lőtte ki az utolsó lehetőséget arra, hogy TS-sel menjen a készülék.Walaki01 írta:A telenorosba veszel egy turbo simet,párezer forintért és utána bármilyen szolgáltató SIM kártyáját elfogadja.(Nézz körül a gigatel.hu-n)vtomika2 írta:Üdv.Lenne egy olyan kédésem,hogy van 2 ilyen telefonom.Az egyik osztrák a másik meg telenoros.Na most nekem t-mobilos kellene szerintetek valamelyikből lehetne valahogy
t-st csinálni?
köszi
Kérdés,hogy az osztrák független,vagy szolgáltató függő.
Egyébként a fórum nem foglalkozik függetlenítéssel.
Ha csak valakinek nincs TS-re felprogramozó progija (és tudja is használni vérprofi szinten), akkor nem tud mit kezdeni a TS-sel Nokiánál.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
Na, akkor leírom lassan.swacsa írta:Köszi a bókot és a segítséget, rendes vagy.bladehu2 írta:inkább az az érdekes ahogy lassan a telefonok okosabbak lesznek a gazdáiknál...swacsa írta:Azt mondod h hivatalosan is én egy Vodás telóval beállíthatok a T-mobilhoz, hogy kérem függetlenítsétek már a telómat, hogy bele tudjam tenni a t-mobilos SIM-et?
Érdekes...
Visszatérve akkor ezen mit értettetek? "legegyszerűbb a szolgáltatódtól "megvenni" mert ott rögtön látod hogy működik-e az a kód amiért fizetsz"
A SIM-Lock a szolgáltató tulajdona. Kifizeti a gyártónak annak a felhelyezését. Épp ezért HIVATALOSAN csak ő veheti le.
HA hivatalosan akarsz függetleníttetni egy készüléket a szolgáltatónál, akkor előbb ki kell fizesd a lelépési díjat, ami a hűségszerződést terheli (ez a Telenornál most 50e Ft), majd ki kell fizesd a függetlenítő kód árát, ami olyan 9e Ft körül van talán (ÁFÁ-val).
Ja, és természetesen csak a hűségszerződés (és ezzel egyben a készülék) tulajdonosa jogosult eljárni az ügyben, más nem.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
okés így világos, nem vagyok olyan hülye mint aminek látszomMacika írta:Na, akkor leírom lassan.swacsa írta:Köszi a bókot és a segítséget, rendes vagy.bladehu2 írta: inkább az az érdekes ahogy lassan a telefonok okosabbak lesznek a gazdáiknál...
A SIM-Lock a szolgáltató tulajdona. Kifizeti a gyártónak annak a felhelyezését. Épp ezért HIVATALOSAN csak ő veheti le.
HA hivatalosan akarsz függetleníttetni egy készüléket a szolgáltatónál, akkor előbb ki kell fizesd a lelépési díjat, ami a hűségszerződést terheli (ez a Telenornál most 50e Ft), majd ki kell fizesd a függetlenítő kód árát, ami olyan 9e Ft körül van talán (ÁFÁ-val).
Ja, és természetesen csak a hűségszerződés (és ezzel egyben a készülék) tulajdonosa jogosult eljárni az ügyben, más nem.
Nokia 5230 tulajdonos
- Macika
- 6. szint
Akkor megyünk tovább.swacsa írta:okés így világos, nem vagyok olyan hülye mint aminek látszom
Mivel sem a Turbo SIM, sem a hivatalos nyitás nem működik az esetedben, ezért van a harmadik megoldás, ami a szürke módon történő nyitás, na de ezzel nem foglalkozik az oldal.
De nincs is mivel, mert ilyet egyelőre Magyarországon nem csinál senki, legközelebb két szomszédos országban művelik 69 €-s összegért, ez - figyelembe véve azt is, hogy ott kell hagyni 3-4 napra a telót - nagyjából a szabadrablás kategória.
De lesz rá megoldás itthon is rövidesen 8e Ft körüli összegért, de innentől ez már nem publikus, ha ügyes vagy, megtalálod a módját, hogyan lehet tovább érdeklődni.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill