A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- vwpolo
- Újonc
- Készüléktípus: E50
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Köszike a gyors választ:) Én azt hittem csak SW gyíkja van ezért próbálkoztam amivel tudtam. Na sebaj, megpróbálom legaiztatni aztán lesz ami lesz, ha nem csinálják meg eladom a francba...
Nokia XXXX V. 0.0.0
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Van egy G800 am, kellene bele szallag kábel, megtudom én is csinálni, csak a következő a kérdésem:
-Honnan érdemes rendelni?
-Tud valaki egy jó szétszerelési utmutatót?
Előre is kösziszépen! (egyébként szeretek ilyeneket csinálni, de ez most kifogott rajtam!)
Van egy G800 am, kellene bele szallag kábel, megtudom én is csinálni, csak a következő a kérdésem:
Előre is kösziszépen! (egyébként szeretek ilyeneket csinálni, de ez most kifogott rajtam!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nokiae668 2011-03-20 vas. 12:53:26-kor.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ez tetszett...nokiae668 írta:Sziasztok!
-Kiszedtem mind a 4 csavart és innen hogyan tovabb?
-A képernyőt hogy kell leszedni?
Tényleg ne haragudj, de erről az a vicc jutott eszembe, amikor megjelenik az újsághirdetés:
"Világhírű vonósnégyes keres első hegedűst, második hegedűst és csellistát..."
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Na, inkább segítenél mint Hülye..get írsz!, mind1 a magyarok már csak ilyenek, én is ilyen vagyok!Macika írta:Ez tetszett...nokiae668 írta:Sziasztok!
Tényleg ne haragudj, de erről az a vicc jutott eszembe, amikor megjelenik az újsághirdetés:
- Macika
- 6. szint
Én nem sértegettelek, ezt ne feledd!!!nokiae668 írta:Na, inkább segítenél mint Hülye..get írsz!, mind1 a magyarok már csak ilyenek, én is ilyen vagyok!Macika írta:Ez tetszett...nokiae668 írta:Sziasztok!
De amit leírtál, az egyenértékű azzal, hogy IGEN tudok úszni, csak még vízben nem próbáltam!
NEM TUDOD MEGCSINÁLNI otthon, ha ránk vagy kényszerítve, hogy mi keressünk helyetted!!!!!
ÉRTED???
Két esetben írhatod azt le, hogy meg tudod csinálni:
1. ha megvan minden dokumentációd lépésről-lépésre ahhoz, hogy megcsináld.
2. ha csináltál már olyat.
Egyébként csak azt írhatod, hogy MEGPRÓBÁLNÁD megcsinálni otthon, mert spúr vagy, hogy kifizess 2-3e Ft munkadíjat olyannak, aki rutinos, aki már csinált olyat.
De semmi gond, a fizika általában igen korrekt, ilyenkor szoktak 'eltörődni' a 12e Ft-os kijelzők...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE Satio
- Has thanked: 0
Kedves Dr-Strust!
Azért írok, mert múlt hét csütörtökön a viharban eláztam, és az esőkabátom alatt lévő satio-m is beázott. Elvittem szervízbe, ma lett kész. Megultrahangozták állítólag, persze lehet elég volt egy egyszerű tisztítás ki tudja, de azóta is ég a vörös led lámpa. Megőrjít, mert csak pirosan viilágít, nem tudom mikor kaptam üzenetet, mikor hívtak. Meg szeretném kérdezni, hogy kikapcsolható-e a led jelzőfény, és ha igen hogyan? Az a gond, hogy akkor is világít, ha nincs benne a töltő, meg semmi, ha nincs bekapcsolva. Előre is köszönöm a válaszod.
Maradok tisztelettel,
Kairity
Azért írok, mert múlt hét csütörtökön a viharban eláztam, és az esőkabátom alatt lévő satio-m is beázott. Elvittem szervízbe, ma lett kész. Megultrahangozták állítólag, persze lehet elég volt egy egyszerű tisztítás ki tudja, de azóta is ég a vörös led lámpa. Megőrjít, mert csak pirosan viilágít, nem tudom mikor kaptam üzenetet, mikor hívtak. Meg szeretném kérdezni, hogy kikapcsolható-e a led jelzőfény, és ha igen hogyan? Az a gond, hogy akkor is világít, ha nincs benne a töltő, meg semmi, ha nincs bekapcsolva. Előre is köszönöm a válaszod.
Maradok tisztelettel,
Kairity
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Hát ha kimosták ultrahangossal akkor elvileg nem szabadna ilyennek előfordulnia...
Ha leküldöd megnézem, h maradt-e benne oxidálódás, ha nem akkor megpróbálom leragasztani a vörös led érintkezőjét, hogy ne tudjon világítani, ha így neked megfelel
Írj privátot, ha érdekel
Ha leküldöd megnézem, h maradt-e benne oxidálódás, ha nem akkor megpróbálom leragasztani a vörös led érintkezőjét, hogy ne tudjon világítani, ha így neked megfelel
Írj privátot, ha érdekel
- Macika
- 6. szint
A véleményem - azon túl, hogy többet nem tehetsz, mint amit leírtál - hogy ez sajnos mind csak tüneti kezelés, ha az a LED világít, akkor ott zárlat van valahol, ami meg fogja bosszulni magát, gyorsabb merülés és hasonlók képében.-Dr-Strust- írta:Hát ha kimosták ultrahangossal akkor elvileg nem szabadna ilyennek előfordulnia...
Írj privátot, ha érdekel
És azonnal jön is az egészséges kétkedés, igazat mondtak-e, amikor azt mondták, hogy kitisztították ultrahangos mosóval.
Na mindegy, remélem tudsz még javítani valamit a dolgon...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Hát ha látom, hogy nem tisztították ki akkor egyértelmű, hogy én is ki fogom És természetesen teljesen igazad van abban, hogy ez tüneti kezelés... olyan mint a fájdalom csillapító Nem fáj, de azért a baj még fenn áll... Viszont valamennyivel így is csökkenteni fogom a fogyasztását mert a led nem fog áramot fogyasztani
Na de majd ha nálam lesz a teló akkor többet tudok mondani
Na de majd ha nálam lesz a teló akkor többet tudok mondani
- blueeye
- 1. szint
- Készüléktípus: htc sensation
- Has thanked: 5 times
- Kapcsolat:
sziasztok
Hozzá értö segitségre lenne szükségem , hardveres vagy szoftveres lehet a gond ?
N95 öm van tavaly alaplapos volt kimérték megjavították ( kijelző és felső gombsor nem világított ,se uj kábellel se uj kijelzövel se mindkettővel).
Most neteztem vele resetelt s mikor fel állt fekete kijelzővel állt fel kijelzö villágitott. majd itthon megpróbáltam ujjra bekapcsolni indítási dallam meg volt kijelző kivilágosodott majd a kép szétesett (sok apro pici pont) s ujra sötét . sokadik proba után bekapcs kép kivillágosodik s az idöt kéri hogy állitsam be de fejjel lefele majd 3 mp mulva ujra sötét .
A telon nem volt képernyö forgato progi.
memkarit ki vettem változás semmi.
tipp hasonló tapasztalat ?
Hozzá értö segitségre lenne szükségem , hardveres vagy szoftveres lehet a gond ?
N95 öm van tavaly alaplapos volt kimérték megjavították ( kijelző és felső gombsor nem világított ,se uj kábellel se uj kijelzövel se mindkettővel).
Most neteztem vele resetelt s mikor fel állt fekete kijelzővel állt fel kijelzö villágitott. majd itthon megpróbáltam ujjra bekapcsolni indítási dallam meg volt kijelző kivilágosodott majd a kép szétesett (sok apro pici pont) s ujra sötét . sokadik proba után bekapcs kép kivillágosodik s az idöt kéri hogy állitsam be de fejjel lefele majd 3 mp mulva ujra sötét .
A telon nem volt képernyö forgato progi.
memkarit ki vettem változás semmi.
tipp hasonló tapasztalat ?
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem
"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"
"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"