Szignófájlok beszerzése telefonnal, pár perc alatt.
- lanszelot
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2 Omega v23 - Defy - N95
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 0
Re: Szignófájlok beszerzése telefonnal, pár perc alatt.
Szia!
Először is nagyon szépen köszönöm de sajnos nem jó mert szignozni kell.... No de hogyan. :-(
Sajnos nincs gép lehetőségem.a törés jó lenne de a múltkor oda lett a netem a törés miatt most pedig nincs kedvem resetelni a tel t.
Először is nagyon szépen köszönöm de sajnos nem jó mert szignozni kell.... No de hogyan. :-(
Sajnos nincs gép lehetőségem.a törés jó lenne de a múltkor oda lett a netem a törés miatt most pedig nincs kedvem resetelni a tel t.
Samsung Galaxy S2: CM 10.1
Motorola Defy: Mokee OS
Nokia N95: symbian
Motorola Defy: Mokee OS
Nokia N95: symbian
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ennél a verziónál csak vissza kell állítani a telefon dátumát 1 évvel (elvileg, mert ez van írva a letöltés hozzászólásainál) és utána telepíteni, így már tudsz is szignózni.lanszelot írta:Szia!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
hello, vki megmondaná, hogy ha az ily módon beszerzett cer es key fajlokat beszereztem, milyen jelszot kell a szignozo progiba beadni???
Mindent a szemnek!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Azt hagyd üresen!huppe írta:hello, vki megmondaná, hogy ha az ily módon beszerzett cer es key fajlokat beszereztem, milyen jelszot kell a szignozo progiba beadni???
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
Üdv!
Telepítettem, minden oké, de nálam sajna a lekérdezéskor vmi hibát észlel. C7-m van, arra is jó a progi?
Telepítettem, minden oké, de nálam sajna a lekérdezéskor vmi hibát észlel. C7-m van, arra is jó a progi?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
- Has thanked: 3 times
Hali
Olyan programot keresek amivel telefonon tudom szignózni a fájlokat,nokia n97 minim van.
Előre is köszi !
Olyan programot keresek amivel telefonon tudom szignózni a fájlokat,nokia n97 minim van.
Előre is köszi !
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Ez N97 minin tökéletesen működikSarospataK írta:Hali
Előre is köszi !
- These users thanked the author farkas-laci for the post:
- SarospataK (2011-06-25 szomb. 22:43:45)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia
- Has thanked: 3 times
Lejárt tanúsítványt írt pedíg vissza állítottam az időtfarkas-laci írta:Ez N97 minin tökéletesen működikSarospataK írta:Hali
Előre is köszi !

van valami más ötlet?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Állítsd vissza a feltöltés napjára.SarospataK írta:Lejárt tanúsítványt írt pedíg vissza állítottam az időt![]()
van valami más ötlet?
Ha így próbáltad és így se jó, akkor nem tudom mi lehet a gond.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Nos igen sokmindet elolvastam a szignóról a heck-ről, de az a bajom velük, hogy alapból fel sem tudom tenni a szükséges progikat, mert gondolom szignózni kellene őket. Igen ám, de a cer és key fájlokat hiába kértem ám meg, napok óta nem jönnek, így elindulni sem lehet velük. Van egy Nokia N95-öm, amit elsősorban a skype miatt vettem használtan, de most szeretném ha a GPS ként is használni tudnám de az nem akar menni, mert szignózni kellene. Amúgy feltették rá a 14-es szoft-ot így gondolom ez is akadályát képezheti sok műveletnek.
Nem tud valaki valami gyorsabb szignó módszert? illetve a szignózás nélkül nem működtethető valamelyik heck módszer? Mondjuk gépen keresztül belenyúlni?
Köszönöm!
Nos igen sokmindet elolvastam a szignóról a heck-ről, de az a bajom velük, hogy alapból fel sem tudom tenni a szükséges progikat, mert gondolom szignózni kellene őket. Igen ám, de a cer és key fájlokat hiába kértem ám meg, napok óta nem jönnek, így elindulni sem lehet velük. Van egy Nokia N95-öm, amit elsősorban a skype miatt vettem használtan, de most szeretném ha a GPS ként is használni tudnám de az nem akar menni, mert szignózni kellene. Amúgy feltették rá a 14-es szoft-ot így gondolom ez is akadályát képezheti sok műveletnek.
Nem tud valaki valami gyorsabb szignó módszert? illetve a szignózás nélkül nem működtethető valamelyik heck módszer? Mondjuk gépen keresztül belenyúlni?
Köszönöm!