Garmin térképek
Re: Garmin térképek
Van garminom, igaz túra, de van rajta autós térkép is, valamint a telon igot használok. A magam részéről úgy vettem észre, hogy a tervezésbeli furcsaságok egyformák igo és garmin alatt, ha azonos térképet használok. Értem ezalatt topmap, vagy navteq alapú a térkép. én azt gondolom a tervezési algoritmusért elsősorban a térképállomány felel. A saját tapasztalataim ezek, ezen a környéken ahol élek, Heves megye.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az igo megy 5230-ason?Itt azt mondják,hogy nincs igo erre a telóra.iskir írta:Van garminom, igaz túra, de van rajta autós térkép is, valamint a telon igot használok. A magam részéről úgy vettem észre, hogy a tervezésbeli furcsaságok egyformák igo és garmin alatt, ha azonos térképet használok. Értem ezalatt topmap, vagy navteq alapú a térkép. én azt gondolom a tervezési algoritmusért elsősorban a térképállomány felel. A saját tapasztalataim ezek, ezen a környéken ahol élek, Heves megye.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én is úgy tudtam mert az mondta aki jobban ért hozzá mint én de kíváncsi vagyok mert olvastam is meg mint látod mondja is bár azt nem,hogy milyen telón megy.csenge írta:Nincs symbianra Igo.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
At IGO tudtommal csak Androidon megy.csutak1 írta:Én is úgy tudtam mert az mondta aki jobban ért hozzá mint én de kíváncsi vagyok mert olvastam is meg mint látod mondja is bár azt nem,hogy milyen telón megy.csenge írta:Nincs symbianra Igo.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Androidos a telo. Azért hoztam fel az igot példának,mert az összes térképkészítő termékével kompatibilis,mint topmap,navteq,teleatlas és ezáltal jól megfigyelhető,hogy a különböző térképek különböző képpen terveznek. Az is nyilvánvaló,hogy a topmappos a legrészletesebb,garmin alatt ez a naviguide,de néha furcsán tervez. Az is igaz,amit igo alatt elfelejtettem megemlíteni,hogy ott több a beállítási lehetőség. A leggyorsabb és a legrövidebben kívül van könnyített és gazdaságos beállítási lehetőség is. De ha egyformára vannak beállítva és ugyanaz a térkép fut rajtuk,akkor egyformán terveznek.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ennek a készüléknek mi köze ehhez? Symbian alkalmazások » GPS és navigációs szoftvereklóri74 írta:Sziasztok!
Félig off, de hátha.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- bikat
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Az igo több rendszerre van elkészítve: Windows CE és Mobile, valamint Android, illetve van PC-s verzió is.Walaki01 írta:At IGO tudtommal csak Androidon megy.csutak1 írta:Én is úgy tudtam mert az mondta aki jobban ért hozzá mint én de kíváncsi vagyok mert olvastam is meg mint látod mondja is bár azt nem,hogy milyen telón megy.csenge írta:Nincs symbianra Igo.
Természetesen egyik sem kompatibilis egymással. Az androidos nem indul windows mobile-on és fordítva.
csutak1
Symbianra, java-ra nem készült IGO. Ergo kizárható az összes Nokia.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
De ezt nem ezen az oldalon kellene megbeszélni. Ott az IGO, vagy az OFF oldal!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!