Úgy látom nem értesz.Mikor mondja,hogy üssem be xy számot tapi a tárcsázóra és mikor beütöm a számot meg is szakad a vonal ,megköszöni a hívást és annyiWalaki01 írta:Persze,hogy nem a 1430 után,mert az a hivott szám.tehát csak azt a számot kell beütni,ami a megfelelő opció eléréséhez kell.Tehát pl 1430.Hívod,aztán monja,magyar nyelvű menű 1-es gomb.Tapi a tárcsázóra és beütöd az 1-est és így tovább.Ami számot beütöttél,azzal nem kell foglalkozni,marad ott,Majd a hívás végén törlöd.Csak mindig beütni az új számot az új opcióhoz.Ugyanis ez egy Tone,tehát hangfrekvenciás rendszer.Őt nem a szám,hanem a számhoz tartozó hangfrekvenciás jel érdekli,ami csak addig megy,amíg a számot nyomva tartod.csutak1 írta:Az lehet a baj,hogy beütöm a számot pl 1430 és kéri hogy üssek be egy számot még akkor megnyitom a tárcsázót és egy egészen új ablak jön ki és nem a 1430 után tudom beírni a számot.
Nokia 5230
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Na!Most már értem.csutak1 írta: Úgy látom nem értesz.Mikor mondja,hogy üssem be xy számot tapi a tárcsázóra és mikor beütöm a számot meg is szakad a vonal ,megköszöni a hívást és annyi

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
ma cseréltem ki mert annak meg töltéskor volt gyíkja:DWalaki01 írta:Na!Most már értem.csutak1 írta: Úgy látom nem értesz.Mikor mondja,hogy üssem be xy számot tapi a tárcsázóra és mikor beütöm a számot meg is szakad a vonal ,megköszöni a hívást és annyiHa ez így van,akkor ha garanciális,azonnal vidd szervízbe,mert valami nagyon nem jó.
- Walaki01
- 4. szint
Akkor kifogod őket rendesen.csutak1 írta:ma cseréltem ki mert annak meg töltéskor volt gyíkja:DWalaki01 írta:Na!Most már értem.csutak1 írta: Úgy látom nem értesz.Mikor mondja,hogy üssem be xy számot tapi a tárcsázóra és mikor beütöm a számot meg is szakad a vonal ,megköszöni a hívást és annyiHa ez így van,akkor ha garanciális,azonnal vidd szervízbe,mert valami nagyon nem jó.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
szia, sajnos ez sem megy. pontosabban megy, van élőkép, de nem reagálnak a funkciók, az lehet a baj, hogy nem tapis programok?csutak1 írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =54&page=3plussefelder írta:Sziasztok! Nemrég van ilyen telefonom, de már egészen megszoktam. Lenne egy kérdésem. Tudtok ajánlani olyan progit, amivel tudok panoráma képet készíteni? Elég sokat kipróbáltam, de nem működtek szignózás után sem. Légyszi segítsetek! Köszi!
próbáld ki az itt lévő panoman progit.Ezt nem kell szignózni.Hátha
-
- 1. szint
Nem tudom én nem fotózok de nem lehet,hogy rosszul csinálsz valamit?A súgóját olvastad?Ott van leírás azt hiszem,hogy mit kell tenni.plussefelder írta:szia, sajnos ez sem megy. pontosabban megy, van élőkép, de nem reagálnak a funkciók, az lehet a baj, hogy nem tapis programok?csutak1 írta:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... =54&page=3plussefelder írta:Sziasztok! Nemrég van ilyen telefonom, de már egészen megszoktam. Lenne egy kérdésem. Tudtok ajánlani olyan progit, amivel tudok panoráma képet készíteni? Elég sokat kipróbáltam, de nem működtek szignózás után sem. Légyszi segítsetek! Köszi!
próbáld ki az itt lévő panoman progit.Ezt nem kell szignózni.Hátha
-
- 1. szint
Memóriát hogy tudok felszabadítani?Van kb 40 Mb szabad memóriám és szinte semmi nincs is fent csak a garmin és az xplore.
- Walaki01
- 4. szint
Nézd meg mi fut a háttérben!Menű/Opciók/Nyitott alkalmazások megjelenítése.csutak1 írta:Memóriát hogy tudok felszabadítani?Van kb 40 Mb szabad memóriám és szinte semmi nincs is fent csak a garmin és az xplore.

-
- 1. szint
Csak azt mutatja,hogy a menü és a főképernyő fut.Walaki01 írta:Nézd meg mi fut a háttérben!Menű/Opciók/Nyitott alkalmazások megjelenítése.csutak1 írta:Memóriát hogy tudok felszabadítani?Van kb 40 Mb szabad memóriám és szinte semmi nincs is fent csak a garmin és az xplore.
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Tedd fel a KillMe és a RAMBlow nevű programokat. Az utóbbival kitudod pucolni a memóriát. Az elsővel meg láthatod, és le is állíthatod a háttérben megbújó programokat. Mindegyik megtalálható itt az oldalon. 

Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD