apk-bol azt sem tud mert nemlátja elöször kell 1 fájlkezelö aztán telepitgethet hogy miért nem tesznek beléük alapbol tiszta röhejtomika085 írta:Tedd rá az astro-t, azzal menni fog sztemJackCarver írta:HALI!
Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan tudok gépről programokat telepíteni az X8asomra a telefon hackelése nélkül? Letöltöttem az app installert de az is apk fájl és nem tudok vele mit kezdeni...
Előre is köszönöm..
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Hasznos Android programok!
Samsung galaxy s7 edge
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Nemtom, én múltkor havernak az X10-re tettem astro-t és utána ment faszán mindenLimahl írta:apk-bol azt sem tud mert nemlátja elöször kell 1 fájlkezelö aztán telepitgethet hogy miért nem tesznek beléük alapbol tiszta röhejtomika085 írta:Tedd rá az astro-t, azzal menni fog sztemJackCarver írta:HALI!
Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan tudok gépről programokat telepíteni az X8asomra a telefon hackelése nélkül? Letöltöttem az app installert de az is apk fájl és nem tudok vele mit kezdeni...
Előre is köszönöm..

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
- Limahl
- 6. szint
.
Előre is köszönöm.[/quote]
Tedd rá az astro-t, azzal menni fog sztem
.[/quote]
apk-bol azt sem tud mert nemlátja elöször kell 1 fájlkezelö aztán telepitgethet hogy miért nem tesznek beléük alapbol tiszta röhej[/quote]
Nemtom, én múltkor havernak az X10-re tettem astro-t és utána ment faszán minden
.[/quote]
Előre is köszönöm.[/quote]
Tedd rá az astro-t, azzal menni fog sztem

apk-bol azt sem tud mert nemlátja elöször kell 1 fájlkezelö aztán telepitgethet hogy miért nem tesznek beléük alapbol tiszta röhej[/quote]
Nemtom, én múltkor havernak az X10-re tettem astro-t és utána ment faszán minden

Igen de gondolom nem apk-át tettél hanem letöltötted marketröl vagy ha apk-át akkor abban van fájl kezelö azt nem tudom öcsémnek van x8 csak ugy tudtuk látni az apk-ákat hogy elöször market fájlkezelö letöltés utánn már látta az apk -fájlokat a mem karin.
Samsung galaxy s7 edge
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Igen így voltLimahl írta: Igen de gondolom nem apk-át tettél hanem letöltötted marketröl vagy ha apk-át akkor abban van fájl kezelö azt nem tudom öcsémnek van x8 csak ugy tudtuk látni az apk-ákat hogy elöször market fájlkezelö letöltés utánn már látta az apk -fájlokat a mem karin.

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
- Limahl
- 6. szint
Akkor jo mert market böl kell sajna fájl kezelö hogy meik balfék volt ameik alapbol nem tett beletomika085 írta:Igen így voltLimahl írta: Igen de gondolom nem apk-át tettél hanem letöltötted marketröl vagy ha apk-át akkor abban van fájl kezelö azt nem tudom öcsémnek van x8 csak ugy tudtuk látni az apk-ákat hogy elöször market fájlkezelö letöltés utánn már látta az apk -fájlokat a mem karin..

Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Hello!
Pár napja volt már róla szó, de most hátha olyanok is olvassák a kérdésemet, akik akkor nem tették. (Macikának utólag is köszönöm a segítséget, de azzal nem ment).
Tehát Desire-en valahogy be lehet állítani, hogy amikor bekapcsolom a telefont (teló indítása), akkor automatikusan felcsatlakozzon a mobilnetre?
Ill. ha nem létezik ilyen beállítás gyárilag, akkor van erre valami program?
Pár napja volt már róla szó, de most hátha olyanok is olvassák a kérdésemet, akik akkor nem tették. (Macikának utólag is köszönöm a segítséget, de azzal nem ment).
Tehát Desire-en valahogy be lehet állítani, hogy amikor bekapcsolom a telefont (teló indítása), akkor automatikusan felcsatlakozzon a mobilnetre?
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Ha be van kapcsolva a mobilnet és úgy kapcsolom ki a telefont, akkor a következő visszakapcsolásnál automatán bekapcsolja...Vinc írta:Hello!
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 2 times
Én viszont azt akarom, hogy akkor is kapcsoljon be automatán, ha előtte nem volt működés közben bekapcsolva.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
- Has thanked: 0
Köszönöm a válaszokat, az astroval sikerült megoldani.Most viszont olyan problémám van hogy nem enged telepíteni 1-2 játékot mert nincs több hely...nem lehet valahogy megoldani hogy a mem kártyára mentse a dolgokat? (SE X8)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Rakj fel egy profil kezelőt. Abban beállíthatod hogy bekapcsolt legyen. Kézzel kikapcsolod ha nem kell, de amikor újraindul a készülék, betöltődik a profil és elindítja.Vinc írta:Én viszont azt akarom, hogy akkor is kapcsoljon be automatán, ha előtte nem volt működés közben bekapcsolva.