app2sd egyszerüen,gyorsan

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Re: app2sd egyszerüen,gyorsan

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

kmisi99 írta:Feltétlen szükséges kártyaolvasó? Nem lehet usbre kötve particionálni?
Továbbá minden egyes alkalmazást átrak majd a mem kártyára? Az összes cuccot amit az alkalmazás kezelőben megtalálok? pl számológép böngésző jegyzettömb...?
Feltétlenül szükséges, de már az újabb recoverykben is megy a formázás (itt most blade esetén ez a 2.5.1.8-as ClockWorkMod és a 2.2.1-es RA Recovery).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Szijjas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85+8GB + Sam. Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szijjas »

Sziasztok!

Megcsináltam mindent, úgy ahogy a leírásban van.
Sikerült, a telefon is látja a 2GB-ból az 500MB, amit létrehoztam elsődlegesnek, a script is lefutott, azonban továbbra sem telepít a mem-kártyára, mivel az iGO-t akartam feltenni és ugyanazt a hibaüzenetet kaptam, mint mielőtt megcsináltam volna..."Nem tekinthető meg, szabadítson fel némi helyet a telefonon, majd próbálja újra"
Feltettem a busybox-ot, lefutattam a check scriptet, és azt írja ki az első soran, hogy működik az app2sd a 2. sorban ami egyben az utolsó is, viszont már azt írja, hogy sajnos nem működik az app2sd.
Mi lehet a baja?
Ez így elég bosszantó, mit tanácsoltok, hogy működjön és valóban az SD-re telepítsen?
Illetve még egy kérdés, a 2GB-ból csak 500MB-ot lát a windows, ergo, hogy tudok másolni a maradék 1,5GB-ra zenét, videót pl.??

Előre is köszönöm a segítséget és a leírást.

Üdv.,
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Szijjas írta:Sziasztok!

Megcsináltam mindent, úgy ahogy a leírásban van.
Sikerült, a telefon is látja a 2GB-ból az 500MB, amit létrehoztam elsődlegesnek, a script is lefutott, azonban továbbra sem telepít a mem-kártyára, mivel az iGO-t akartam feltenni és ugyanazt a hibaüzenetet kaptam, mint mielőtt megcsináltam volna..."Nem tekinthető meg, szabadítson fel némi helyet a telefonon, majd próbálja újra"
Feltettem a busybox-ot, lefutattam a check scriptet, és azt írja ki az első soran, hogy működik az app2sd a 2. sorban ami egyben az utolsó is, viszont már azt írja, hogy sajnos nem működik az app2sd.
Mi lehet a baja?
Ez így elég bosszantó, mit tanácsoltok, hogy működjön és valóban az SD-re telepítsen?
Illetve még egy kérdés, a 2GB-ból csak 500MB-ot lát a windows, ergo, hogy tudok másolni a maradék 1,5GB-ra zenét, videót pl.??

Előre is köszönöm a segítséget és a leírást.

Üdv.,

az igot nem is lehet átteni az csak telo mem en megy
Samsung galaxy s7 edge
plesovszky89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: plesovszky89 »

sziasztok ! töbször is probálkoztam vagy azt irja ki h blanck card vagy pedig ha elinditom akkor meg minden akkor azt irja ki h nem talált ext2 particiot ? mi lehet a gond???
2.1 rootolt , app2sd intalálva,script hozzáadva,memora felmásolva :( és ugynan az mindig :(
Lasy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: VODA845
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Lasy »

particionáltad is a memkarit?
Próbáld meg EASEUS-al a particionálást.
Xaveee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X10 mini pro
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Xaveee »

próbáld ki ezt.. gyorsabb egyszerübb jobb. :

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39758

root, busybox, és uj partició előtte... nekem fat32 be van mindkét partició és tökéletesen megy.

itt egy leirás is hozzá :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326
matthewnet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Blackberry 9500 Storm

Hozzászólás Szerző: matthewnet »

Sziasztok!

LG GT540 (2.1-update1 sw ver: GT540-v20b-dec-10-2010) készülékkel van problémám. Ha app2sd-t használok (gscript lite-al telepített verzió) akkor a készülék naponta többször is újraindul magától, rendszerint reggelre a pin kód kérésen áll mindig, ilyenkor pin megadása után a telepített programok nem töltődnek be a kártyáról csak még1 restart után. 8GB Kingston kártya elöször ~1.5 GB ext2 particióval, majd mikor olvastam, hogy nem lehet 1.4nél nagyobb mert instabillá válhat akkor újraparticionáltam ~1 GB-re. Valahol olyat is olvastam h 512-nél nagyobbat nem kezel, nem tudom, hogy ez igaz-e. Az újaraindulgatás rendszerint akkor kezdődik amikor már jópár programot visszatelepítettem marketből. (20-30 db app)

Találkozott már valaki ilyesmivel? Van rá megoldás esetleg?
Köszönöm előre is!

Ma éjszakai tapasztalatok: nem csak app2sdvel fagy. Link2SD-vel próbáltam, csak 490 MB-ot hagytam ext2-re és csak 5-6 app volt fent. Készülék, sw, kártya ugyanaz. Eredmény: reggelre restartolt a teló és a pin kódot kérte.
sharkyn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE Xperia X10

Hozzászólás Szerző: sharkyn »

Sziasztok, miért lehet az hogy megcsinálom a particionálást és utána a teló látja a memkarit de a gép nem illetve ha ha összedugom a gépet a telóval akkor kiirja hogy formázás szükséges a " xy" meghajtón tehát a memkarin?
sharkyn
Újonc
Újonc

amikor csatlakoztatom a telot a géphez az 500mb ext2 particiót akarja formázni de miért nem látja a 6.5 Gb ás FAT32 es particiót? de ha leformázom akkor már a teló is csak azt az 500 MB látja addig viszont látta a másikat is ennek tuti nem így kellene lennie esetleg nincs egyszerűbb módszer arra hogy az appokat a memkarira mentse a teló?
sharkyn
Újonc
Újonc

Azt hiszem valami nem jött össze, ujra próbáltam előről az egészet... Amikor megpróbáltam particionálni csak bad sectorként látta a kártyaát nem engedett vele semmilyen műveletet, ekkor jott a helyreállítás a hdd regenerátorral ez sikerült ujra volt kártyám amit a gép fel is ismert, de a teló azóta egyetlen kártyát sem lát semmiféle fájlrendszerrel sem a fat32-t sem az ext2 nem látja próbáltam több kártyával is de semmi megpróbáltam visszaállítani a telót backuppal de semmi reakció mit tegyek hogy ujra lássa a telo a kártyákat (SE XPERIA X10i)
Jah és ugy tűnik a PC Companion sem látja a telót mert kel hozzá a memoriakártya:( ha rádugom a gépre lehetőséget sem ad hogy csatlakoztatom vagy csak töltöm... ujra sem tudom rakni a rendszert
Válasz küldése

Vissza: “Android”